- 16 Ocak 2018
- 5.174
- 18.529
Yürüyüşün üstüne mekik iyi gider dedim AslımEnerjimmmm yaaaaaagülmemem gereken bir yerdeyim ama gülmemek ne mümkün. Karnım ağrıdı kendimi tutmaktan
Senin dillerini yesinler . Nasıl da güzel tanıttı arkadaşınıCanım Songülümüz akademisyen. Boş vakitlerinde ev hanımlığını hobi gibi yapıyor diyelim. Kendi işini kendi yapmayı seviyor ama vakti ve gücü pek yetmiyor. Onun için evi küçültmeyi düşünüyor.
Evet balım , bugün başka spor yapmama gerek kalmadıYürüyüşün üstüne mekik iyi gider dedim AslımSabah sporun tamam oldu artık
Bu arada internet işini az önce çözdüm. Eşimin diğer hattını taktım telefonuma
Benimkini de bu arada halledeceğim buradan kopmadan
Anladim canim o zaman gercekren dogru kararCanım Songülümüz akademisyen. Boş vakitlerinde ev hanımlığını hobi gibi yapıyor diyelim. Kendi işini kendi yapmayı seviyor ama vakti ve gücü pek yetmiyor. Onun için evi küçültmeyi düşünüyor.
Ders calismadim canim misafir geldi onunla sadece bi tane kurabiye yedim
Canim inanir misin simdi gruba yazicaktimki kizlar siz onceden birbrinizi taniyosunuz ben biraz fransiz kalmis hissettim ciksam ayip olur mu diye? Kesinlikle yanlis anlasilmasin tribal anlamda degil onxeki yazismalara baktim siz toplanmak icin acmissiniz ben damdan dusmus gbi biranda girmis oldum konuya sabot ediyo gibi hissettim(tekrar kimse yamlis anlamasin tamamen grubu sabote etmemek adina)Mysonismysun nasıl gidiyor?
Bana 3-5 kilo sözün
Tutabilecek misin?
O kadar şiir yazdım
Geçti mi kas ağrıların?
Kas gevşetici hala içiyor musun?
He yaDers calismadim canim misafir geldi onunla sadece bi tane kurabiye yedim
Aksam belki calisirim çalışsam iyi olcak.
Sen de bugun erken uyandin sansina burasi sessizbugün herkes yogun sanirim
Canım şöyleCanim inanir misin simdi gruba yazicaktimki kizlar siz onceden birbrinizi taniyosunuz ben biraz fransiz kalmis hissettim ciksam ayip olur mu diye? Kesinlikle yanlis anlasilmasin tribal anlamda degil onxeki yazismalara baktim siz toplanmak icin acmissiniz ben damdan dusmus gbi biranda girmis oldum konuya sabot ediyo gibi hissettim(tekrar kimse yamlis anlamasin tamamen grubu sabote etmemek adina)
Ama mesajini gorunce geri vites yaptim yani yemedi
Gecti gecti kas agrim kalmadi serum yedim pazar ve pzt gunu onlar acti baya ama cocugu falan kaldirmiyorum pazar gunune kadar doktor yasakladi sen nasilsin diyet devammi nasil gidiyk
Yürü ve burcdasim kim tutar seniSabah:
Nesfit gronala bir kase sutle
Ogle:
Elma
3 yk yulaf
1 avuc ceviz
Sutten yapilmis smoothie
Ara:
3 hurma
1 filtre kahve
Aksam:
1 karniyarik(kendiminkini yagda kizartmadim firinlandi ve rezaletti patlicandan sogudum)
1 kase salata
3 yk yogurt
Spor:
30 dk bebekle yavas modda yuruyus
30 dk tabata
Bol su baya su ictim tabata beni cok yordu bugun hele o side jack bilmemne hareketi dalagim sisti diyebilirim
Biz seni cok sevdik ama hic de dışarda kalmadin sabote falan da etmedin benceCanim inanir misin simdi gruba yazicaktimki kizlar siz onceden birbrinizi taniyosunuz ben biraz fransiz kalmis hissettim ciksam ayip olur mu diye? Kesinlikle yanlis anlasilmasin tribal anlamda degil onxeki yazismalara baktim siz toplanmak icin acmissiniz ben damdan dusmus gbi biranda girmis oldum konuya sabot ediyo gibi hissettim(tekrar kimse yamlis anlamasin tamamen grubu sabote etmemek adina)
Ama mesajini gorunce geri vites yaptim yani yemedi
Gecti gecti kas agrim kalmadi serum yedim pazar ve pzt gunu onlar acti baya ama cocugu falan kaldirmiyorum pazar gunune kadar doktor yasakladi sen nasilsin diyet devammi nasil gidiyk
Bakıyorum mekik aletimYürüyüşün üstüne mekik iyi gider dedim AslımSabah sporun tamam oldu artık
Bu arada internet işini az önce çözdüm. Eşimin diğer hattını taktım telefonuma
Benimkini de bu arada halledeceğim buradan kopmadan
Kaçamak yapıyordunsa yokken dedimYa enerci sen bene bisey yazmistin toplu alinti yaptim yine gitti alinti yarin cikar olmadık yerdekafamda cevap da hazirlamistim ne güzel acaba ne dicektim birazdan gecmis yapip yazcam insallah enerji_kusagi