70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Haftada 2 gun yardimci lazim oyle evlerr cidden bizim ev 170 mertekareydi babamin evi bahceli falan degildi. Sizin ev bizimkinden de buyuk ve haftada bir yardimci gelirdi ama yardimci da bi yere kadar yardimci olabiliyo arkani bi donuyosun hadi yine kirlenmis bence de daha kucuk ev daha kullanisli o evin nostaljik havasi olmaz tabii ki o guzellik olmaz ama derdi de cok olmaz

Sorma bide benm tel emektar kac yıl oldu alali son zamanlarini yasiyo. Gönül isterki hep benimle kalsin memnunum ben kendisinden
Telefon iyiyse batarya alırsın kuşum. Benimki de 4 senelik, her şeyi tıkır tıkır ama batarya biraz yalpalıyor artık

Nereydi canım sizin ora, ben Ankara simidini çok severim.

Okul işe sana yaradı canım, her sabah yürüyüş yapma motivasyonun oluyor böylece.
Canım gelmekten vazgeçtiler, ne yalan soyliyim sevindim.

Ev satılırsa site içinde apartmana kiraya çıkmayı düşünüyoruz. Onu da bir deneyimlemek lazım, sonra karar verip ona göre ev alırız diyoruz.
Gelmiş benim çiçeklerim
Günaydın Canım'larım
Başka telefondan girdim biraz buralardayım Bu kadar uzak kalabildim sizden
İyi ki gelebildin balım, bol bol gel
Bu ev 270 metrekare. Bugün süpürüyorum yarın yine aynı, hiç temiz kalmıyor nedense. Pandemi bitince en azından haftada bir yardımcı iyi olacak canım. Ben de senin gibi daha küçük evin daha kolay idare edileceğini düşünüyorum. Burayı sırf bahçesi için özlerim, bir sürü ağacım var

Geldim de pek kimse yokmuş, Tükkanı Aslım açmış, sonra kaçmış mı simitçiyi mi kaçırmış simitçi bunu mu kırbaçlamış tam anlayamadım oraları

Civcivimde şarj bekliyorum diye oralarda çikiletaları götürmüyorsa iyidir

Kirayı da dene bakalım canım. Ona göre ne istediğini bilirsin en azından. İllaki bu evi özleyeceksin. Gelmemeleri şimdilik iyi, sende satılna kadar bu duyguya alışırsın. Hayırlısı olsun

Ya aslinda harika coluk cocuk kalabalik boyle dusununce insan tabii her seyini ozler ev hanimi misin? Calisiyosan cunku daha da zor. İnsallah nasil rahatina geliyosa oyle hayirli bie ev bulursunuz

Sakarya’dayım Songül Balım Sabah yürüyüşünü ben çok sevdim . Bana çok iyi geldi.

Enerjimmmm yaaaaaa gülmemem gereken bir yerdeyim ama gülmemek ne mümkün. Karnım ağrıdı kendimi tutmaktan

Ya aslinda harika coluk cocuk kalabalik boyle dusununce insan tabii her seyini ozler ev hanimi misin? Calisiyosan cunku daha da zor. İnsallah nasil rahatina geliyosa oyle hayirli bie ev bulursunuz
Canım Songülümüz akademisyen. Boş vakitlerinde ev hanımlığını hobi gibi yapıyor diyelim. Kendi işini kendi yapmayı seviyor ama vakti ve gücü pek yetmiyor. Onun için evi küçültmeyi düşünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…