70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Tamam canim zaten menüyü hatirlat yeterli❤ kizlar gördükçe yorumlar herkes birbirini yorumluyo nasilsa o kısımda sorun yok aksam yazcagimi bilirsem ben de ayarlarım dengeyi zaten
Spor birazcik beklesin bu ara yuruyuse cikmaya çalışırım yine❤

Aaa onu çok duydum bir iki kez azcik izledim fena değil
Ama seveni çok
Ben sevdim canım, ilk bölümler biraz sıkmıştı ama şimdi daha eğlenceli gelmeye başladı. Tabi asla alev alev ve sadakatsiz ayarında değil, o ikisini çok seviyorum. Bunlardan başkasına da bakmıyorum bu aralar.
Tamam balım, ben akşamları hatırlatırım mutlaka. Yarın düzgün beslenip ikimiz de mutlaka menü yazıyoruz

Tamam canim cook teşekkür ederim

Benim ki Netflix te behzat ç izliyor.
Onu da severdim ben, eski bölümler mi yayınlanıyor canım.
Ben de onu izliyorum simdi. Normalde youtubedan ilerleterek izlerdim bazi sahneleri cok sündürüyolar bakismalar falan bayilcak gibi oluyorum
Bizimki Tivibu canım, diziyi geç saatte açıyorum, başa sariyorum. Ben de senin gibi sara sara izliyorum bazı yerleri, çünkü çok haklısın

Onu da severdim ben, eski bölümler mi yayınlanıyor canım.

Bizimki Tivibu canım, diziyi geç saatte açıyorum, başa sariyorum. Ben de senin gibi sara sara izliyorum bazı yerleri, çünkü çok haklısın
Evet balım , eski bölümler. Bende severim ama her gün arka arkaya olunca biraz baydı,.

iznim tamamdır 3-5 gün free takılayım ben

Hayırlısı olsun canım Kaç oda ki eviniz balım

Yok yaa balım pişman değilim de siz bana kızmayın diye blöf yapıyorum

Balım benim kizmayacaginizi biliyorum zaten

Songül’üm kim demiş kızmayız ciğer yoğurt ok gözleme hemde akşam hiç olmamış balım hımmm
Civcivim biraz dikkat ️ Diyet dışına çıkmayacağına söz vermiştin

Herkese iyi geceler Balımlarım
Bu internet haberi çok üzdü beni biran önce çöz balım Alıntı yapmıştım ama çoğu alıntıyı silmek zorunda kaldım hepsi birbirine girdi değişik birşeyler oldu
Kaçırdığım birşeyler var gibi hissediyorum tekrar okumaya çalışayım balım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…