Bal o bal hiç özlenmez miOnu özlemeyen var mı ki?
Masumlar apartmanı bakmaya başlayacağım canım şimdi.Hekimoğlu reklam arası yaptı
Siz ne izliyorsunuz?
Herkes inzivada sanki
Aaa onu çok duydum bir iki kez azcik izledim fena değilBal o bal hiç özlenmez mi
Masumlar apartmanı bakmaya başlayacağım canım şimdi.
Tamam canim zaten menüyü hatirlat yeterliOğlum aşırı rahat bu evde, istediği gibi at koşturuyor, apartman onu çok engelleyecek. Dediğin gibi satmak zorunda olmamak iyi hissettiriyor, yarın bı gelsinler de bakarız, istediğimiz parayı tak diye verirlerse satarız belki de mırın kırın olursa vazgeçeriz hemen.
Allah gönlüne göre verecek inşallah senin de.
Ben takip edip menü paylasmadin diye uyarırım seni canım ama yorumlama işinde kızlar daha iyi, özellikle Leyla enerji Sudem. Ben karbonhidrat protein dengesi vs. Çok anlamıyorum. Yine de seni sıkıştırırımmenünde spor da olsun mu peki.
Ben sevdim canım, ilk bölümler biraz sıkmıştı ama şimdi daha eğlenceli gelmeye başladı. Tabi asla alev alev ve sadakatsiz ayarında değil, o ikisini çok seviyorum. Bunlardan başkasına da bakmıyorum bu aralar.Aaa onu çok duydum bir iki kez azcik izledim fena değil
Ama seveni çok
Tamam balım, ben akşamları hatırlatırım mutlaka. Yarın düzgün beslenip ikimiz de mutlaka menü yazıyoruzTamam canim zaten menüyü hatirlat yeterli❤ kizlar gördükçe yorumlar herkes birbirini yorumluyo nasilsa o kısımda sorun yok aksam yazcagimi bilirsem ben de ayarlarım dengeyi zaten
Spor birazcik beklesin bu ara yuruyuse cikmaya çalışırım yine❤
Benim ki Netflix te behzat ç izliyor.Hekimoğlu reklam arası yaptı
Siz ne izliyorsunuz?
Herkes inzivada sanki
Tamam canim cook teşekkür ederimBen sevdim canım, ilk bölümler biraz sıkmıştı ama şimdi daha eğlenceli gelmeye başladı. Tabi asla alev alev ve sadakatsiz ayarında değil, o ikisini çok seviyorum. Bunlardan başkasına da bakmıyorum bu aralar.
Tamam balım, ben akşamları hatırlatırım mutlaka. Yarın düzgün beslenip ikimiz de mutlaka menü yazıyoruz
Ben de onu izliyorum simdi. Normalde youtubedan ilerleterek izlerdim bazi sahneleri cok sündürüyolar bakismalar falan bayilcak gibi oluyorumBal o bal hiç özlenmez mi
Masumlar apartmanı bakmaya başlayacağım canım şimdi.
Onu da severdim ben, eski bölümler mi yayınlanıyor canım.Benim ki Netflix te behzat ç izliyor.
Bizimki Tivibu canım, diziyi geç saatte açıyorum, başa sariyorum. Ben de senin gibi sara sara izliyorum bazı yerleri, çünkü çok haklısınBen de onu izliyorum simdi. Normalde youtubedan ilerleterek izlerdim bazi sahneleri cok sündürüyolar bakismalar falan bayilcak gibi oluyorum
Evet balım , eski bölümler. Bende severim ama her gün arka arkaya olunca biraz baydı,.Onu da severdim ben, eski bölümler mi yayınlanıyor canım.
Bizimki Tivibu canım, diziyi geç saatte açıyorum, başa sariyorum. Ben de senin gibi sara sara izliyorum bazı yerleri, çünkü çok haklısın
Güzel olur aslında arka arkaya, yeni bölüm beklemeden merak etmedenEvet balım , eski bölümler. Bende severim ama her gün arka arkaya olunca biraz baydı,.
Zaten baktınız ben acayip acayip konuşuyorum, enişte ayıp oluyor enerjiyi bırak yazınKaldigin yerden mesajlara cevap vermesin sonra
O zaman sporu iki gün yardirman lazım
Cuma kasları dinlendirir sin
Bende özlüyorum boncuğum. Son 15 dk çıkıyorum. Yarın gelirimKuzum konuşamadık sanki senle bugün, özledim
Bende Çiçeğim bende çookkkOnu özlemeyen var mı ki?
En iyisi parola filan belirleyelimZaten baktınız ben acayip acayip konuşuyorum, enişte ayıp oluyor enerjiyi bırak yazın
Tamam çiçeğimBende Çiçeğim bende çookkk
2 gün spor cuma istirahat
İyi gecelerHerkese iyi geceler Balımlarım❤
iznim tamamdırBoncuğum her gün 1000 yiyecek değilsin
Vücuduna izin ver arada şımart
İdeal kilonun bile altındasın
İstediğini ye balım
Artık vermenin bin bir türlü yolunu biliyoruz
El ele verip iki günde atarız o ödemi
Korumak ömür boyu sürecek çünkü
Hayırlısı olsun canımÇünkü sen öne çıkarsan onun eksiklikleri herkes tarafından görülecek, kendim çalışayım demiyor da öne geçeni tutup geri çekeyim diyor.
Bizim eve bugün bir talip çıktı, yarın gelip bakacaklar, içime niyeyse hüzün çöktü.
Geçmiş olsun canım, alerjiyle yaşamak çok zordur.
Hem genç hem de uzun gösteriyorsun canım.
Sana da geçmiş olsun balım.
Kızlar bugün menüm çok enteresan, sabah kahvaltı yapma şansı bulamadan okula gittim, öğlen ciğer yedim yanında yoğurtla. Sonra odamda uyuyakalmışım sanırım ilaçlardanTam çıkıp eve gelecekken tezimle ilgili (sadece benim değil birkaç arkadaşın da) evrakları yeniden hazırlamam gerekti, onlarla uğraşırken eve geç döndüm. Döndüğümde eşim ve oğlum yemeklerini yemişlerdi ama bana bir şey yoktu. Akşam için de gözleme yedim (çok pişmanım), böyle çok saçma oldu yani. İnşallah yarın düzene sokacağım hemen.
Civcivim biraz dikkatTamam canim zaten menüyü hatirlat yeterli❤ kizlar gördükçe yorumlar herkes birbirini yorumluyo nasilsa o kısımda sorun yok aksam yazcagimi bilirsem ben de ayarlarım dengeyi zaten
Spor birazcik beklesin bu ara yuruyuse cikmaya çalışırım yine❤
Parola şafakEn iyisi parola filan belirleyelim
Bu internet haberi çok üzdü beni biran önce çöz balımHerkese iyi geceler Balımlarım❤