70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Afiyet olsun, Bala bal gerekir mi?
Bilmem sence
Kabağa yoğurt ve keten tohumu atsam,
Veya sabah omlete keten tohumu koysam,
Ya da 1 yk yulaf katayım omlete, bir daha deneyim

Balım bu arada pişmiş yulaf pek rahatsız etmiyor beni. Direk yersem rahatsız ediyor
Canım sana sabah kahvaltı için o zaman muzlu tarçınlı filan karışım yaparız bir ara.

Keten tohumu çiğnemek biraz zor umarım becerirsin.
Güçlü bir robotun varsa smotie gibi de chia tohumu ve keten tohumu karışımları var.

Benim robot dandik o yüzden riske hiç girmedim

Sen yaparsan her şey olur balım

İddiayı hangimiz kazanacak
Sen Mart ben Nisan dedim bakalım koruma ne zaman
Birde bana sor
Şifremi de buldum canım.
Hemen geçemezsem, sanırım 10-14 arası ve akşam bi ara gelebilirim
Yaa yapma lütfen
Üçü de oldukça yakınım
Belli serzeniş ten
Sen başak olmalısın
Başka bir burç düşünemiyorum senin için
Sağol bal arım
Öyle bir çekim gücüne sahibim işte

Kızlar bugün menüm çok enteresan, sabah kahvaltı yapma şansı bulamadan okula gittim, öğlen ciğer yedim yanında yoğurtla. Sonra odamda uyuyakalmışım sanırım ilaçlardan Tam çıkıp eve gelecekken tezimle ilgili (sadece benim değil birkaç arkadaşın da) evrakları yeniden hazırlamam gerekti, onlarla uğraşırken eve geç döndüm. Döndüğümde eşim ve oğlum yemeklerini yemişlerdi ama bana bir şey yoktu. Akşam için de gözleme yedim (çok pişmanım), böyle çok saçma oldu yani. İnşallah yarın düzene sokacağım hemen.

Yorucu bir gün olmuş canım sen yrına telafi edersin. Pişman olma afiyet olsun bugün bitti sonuçtaa

He ya keyif de orda bir boğa vardır

Songül yarın tartılma.
Çünkü Kh ödem yapar sen tartıdan etkileniyorsun çünkü.

Yarın hafif bir menü ile tamamdır.

Çoğu kişi aynı kiloda başladı diyete.
Kilo verirken de korurken de beraberiz balım

Yok canım asla tartilmam yarın cumartesiye kadar da yasak tartı bana. Önümüzdeki şu birkaç gün dikkat edersem artı gelmez bence.
sana hiç kızılır mı balım yaaa. Bende blöfü hemen yedim
Balım benim kizmayacaginizi biliyorum zaten

Enerjim İncim mesajın yanındaki ok simgesine dokunun.
Telafi diyeti önünüze gelir.
kk birinci noteri yapmak istersen canım perşembe cuma yapabilirsin.
Cumartesi tartı günü ya

Myson TabaT'cım bugün çıldırdı
Temizlik biraz hunharca geçti galiba

Afiyet olsun. Sanki biraz karbonhidrat türevleri ile geçmiş günün. Temizlikle yakmışsındır umarım
Yok vallahi bundwn dha dusugunu yapmam mumkun degil dnamda yok hele cocukla bayiliweririm valla ay saka maka anneme gittim ya ev batmis 2-3 gunde o yuzden giristim artik napim

Boncuğum büyük ev gerçekten meşakkatli ama ben yinede zorluğuna rağmen seviyorum. Gönlüm hep ucu açık dağlarda ovalarda olduğundan geniş olması iyi hissettiriyor. Küçük eve hakim olmak daha kolay olsada kafeste gibi hissediyorum. Senin çocuk ve işinden dolayı yükün hafifler o iyi. Sizinde satmak zorunluluğunuz olmadığına sevindim doğrusu. Aynı tarz olup iki veya 3 oda daha küçüğünü bulursanız ne güzel olur.

Yok yaa balım pişman değilim de siz bana kızmayın diye blöf yapıyorum
Songülüm ben 2 gündür abarttim da abarttim doymak bilmedim
Bisey rica etsem en azindan bi haftaligina düzene girene kadar biri benim menülerimi takip etse. Aksam yazmazsam beni uyarsa.. yazcagimi bildigim icin dikkat ederim en azindan..
Ama iyi yapiyosun yedim diye pisman olma kendini suclama tadini cikar yoluna devam et pozitif olalim bosver afiyet olsun

Bence gerekmez de sen kh sız yapar mısın onu bilemedim

Olur onu da yaparız Çiçeğim

Keten tohumu çiğnemeyi sevemedim.
Nasıl çekerim bunu dediğim gün kuruyemişçide çekilmişini buldum

23 Marta yetişmeye çalışıyorum

Yarın benimkinin telini çalacağım arada

Enerjim İncim mesajın yanındaki ok simgesine dokunun.
Telafi diyeti önünüze gelir.
kk birinci noteri yapmak istersen canım perşembe cuma yapabilirsin.
Cumartesi tartı günü ya
Telefona kaydetmiştim duruyor hala Balım
Tartının pili de bitmez artık
Cumartesiye 1-2 kilo insem keşke. Çok umutluyum

Oğlum aşırı rahat bu evde, istediği gibi at koşturuyor, apartman onu çok engelleyecek. Dediğin gibi satmak zorunda olmamak iyi hissettiriyor, yarın bı gelsinler de bakarız, istediğimiz parayı tak diye verirlerse satarız belki de mırın kırın olursa vazgeçeriz hemen.

Allah gönlüne göre verecek inşallah senin de.
Ben takip edip menü paylasmadin diye uyarırım seni canım ama yorumlama işinde kızlar daha iyi, özellikle Leyla enerji Sudem. Ben karbonhidrat protein dengesi vs. Çok anlamıyorum. Yine de seni sıkıştırırım menünde spor da olsun mu peki.

Kaldigin yerden mesajlara cevap vermesin sonra
Telefona kaydetmiştim duruyor hala Balım
Tartının pili de bitmez artık
Cumartesiye 1-2 kilo insem keşke. Çok umutluyum
O zaman sporu iki gün yardirman lazım
Cuma kasları dinlendirir sin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…