Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası 700 tl maasla Maltepe Zumrutevlerde bakıcı abla

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

minervabs

Guru
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2010
239
160
303
700 tl maasla Maltepe Zumrutevlerde 2 yasındaki kızıma bakacak bakıcı arıyorum. Dinamik birisi olup çocukla ilgilenmesi önemli çocugun kıyafetlerinin yıkanması, ütüsü ve gerektiğinde çocugun yemeği dışında ev işi yapmasını istemiyorum. 1 aylık deneme süresi olacaktır bu sürede kurtkoyde çalışılacaktır.

Ben; 38 yaşında, 20 yıllık evli 4 çocuk annesiyim. Daha ayrıntılı olarak şartlarınızı öğrenmek istiyorum. Çocukları çok seviyorum.

merhaba ben zümrütevlerde oturmaktayım bu benim meslegım eger ilgilenirseniz yüzyüze dahı detaylı konusuruz iyi günler.

ben 35 yaşındayım 17 yıllık evliyim 2 çocuğum var referans verebilirim bakıcı bulmadıysanız teklifinizle ilgileniyorum

biz de 16 aylık kızımıza bakacak bir bakcı olabilir ..şartlarımız esnek tam veya yarım gün ya da haftada bir kaç gün gibi ..ilgilenenler lütfen burdan iletişime geçsin ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…