Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ÜMRANİYEDE OLAN EVİMDE HAFTADA 5 GÜN SABAH 09:00 - 17:00 SAATLERİ ARASINDA ÇALIŞACAK BİR EVİN TÜM SORUMLULUĞUNU ALABİLECEK ( TEMİZLİK+ÜTÜ+YEMEK VS. ) TERCİHEN DENEYİMLİ YARDIMCI BAYAN ELEMAN ARIYORUM.
ÜMRANİYEDE OLAN EVİMDE HAFTADA 5 GÜN SABAH 09:00 - 17:00 SAATLERİ ARASINDA ÇALIŞACAK BİR EVİN TÜM SORUMLULUĞUNU ALABİLECEK ( TEMİZLİK+ÜTÜ+YEMEK VS. ) TERCİHEN DENEYİMLİ YARDIMCI BAYAN ELEMAN ARIYORUM.
Merhaba, ben şimdilik haftada bir düzenli, 3 ay sonrada haftada 2 tam gün gelebilecek bir yardımcı arkadas arıyorum. ilgileniyorsanız iletişime gecebiliriz.
Merhaba, Haftada iki tam gün ev temizligi ve ütü yapacak titiz, düzenli gelebilecek olan bayan eleman arıyorum. Ev 2+1 , çocuk yok, çok düzenli ve Etiler'de. (yeni metro duragının karşısı) Ulaşmak isteyenler özelden mail atabilir veya sena_arc@hotmail.com adresinden irtibat kurabilir