How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Çocuk Hastalıkları 70 Günlük kizim, 1 haftada bi kez kaka yapiyor :(

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Esmer Gxuxlcin

♥αℓуα ∂υ&#9
Kayıtlı Üye
6 Mart 2008
1.250
13
116
37
Almanya
Evet baslikda dedigim gibi, bu durum nerdeyse Ocak ayinin 20'den beri böyle..
Ne yapiyim, normalmi...
:uhm:

canım gecmis olsun sadece anne sütü alıyorsa genellikle ishal seklınde yaparlar..doktora götürmeni tavsiye ederim birde sendede kabızlık varmı inan direk etkiliyor..senin cok sıvı alman ve sindirimi kolay seyler yemen gerekiyor..bizdede ben kabız oldugumda oglumda kaka yaparken cok zorlanırdı..umarım düzelir biran önce..

canim sadece anne sütü alıyorsa normal..karnı doymuyorsa bukadar az kaka yapabilir.hemen panik yapma zaten ufak bir rahatszlikta bile knedilerini belli ediyorlar..birde nekadar az kaka yaparsa yedikleri yariyor diye birşey duymuştumbilmiyorum nekadar dogru..ama sen genede dr bir daniş en iyi bilgiyi ondan alrsin geçmiş olsun canim

Canım sadece anne sütü mü alıyor bebeğin?
Anne sütü alıyorsa çok normal.

Sadece anne sütü canim, iste arada bir yada iki tatli kasigi kadar ilik su veriyorum.
Bu... Kilo alisini gözle görülür sekilde, sezip görüyoruz ama iste yine de tedirginligim var.. Bir okuyorum, neler neler var.. Ki, kizim Allah'ima cok sukur öyle cok aglayan bir bebek degil cok akilli Maasallah. Diyelim ki o aglasin, yüregim sizlio acaba neyi var die :) Panik degil, bilincli ve arastirici bir anneyim ama gel görki onun yanagindan bir damla gözyasi süzüldügünde canim yaniyor. Gecicek bu durumlar da ama, ne zaman =)
En kisa zamanda, doktorumuzdan randevu almamiz lazim.
Cok sagolun arkadaslarim, bilgilendirdiginiz icin.

canım bebğinin açlığı yada tokluğu ile alakalı değil benim kızım 4 ayını bitirene kadar haftada 1 defa kaka yapıyordu doktora götürdüm muayene yapıldı makatında sorun yoktu bir şurup verdi 10 gün kulladım sonra kızımın sorunu bitti :)))

Back