70 günlük bebekte macun gibi kaka

temmuzlu26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2022
2.504
1.657
63
32
Bebeğim 70 günlük hergun kakasını yapıyordu sıkıntı yaşamıyorduk ama bugün yapmadı bütün gün huzursuzda dedim ondan kaka yapsın diye şırınga ile zeytinyağı sıkıyordum böyle zorlandığı da hemen yapıyordu siringayi basıyorum gitmiyordu bende dedim beceremedjm herhalde dedim neyse şimdi bir baktım böyle macun gibi garip bir sertlikte kaka var rengi normal sarı yeşil karışık kaka ama yoğunluğu sertti her zamankine göre int birşeyde bulamadım korktum işin açıkçası normal mi doktora gideyim mi hemen

Bir daha zeytinyagi sikmayin.

Rengi normal.

Kakayi yaparken gordunuz ve kivami macun gibiyse doktora götürün.

Kakayi bezden aldiysaniz, bezi katilastirmis olabilir. Ek olarak mama aliyorsa o da kivamini bozabilir. Mamanin markasi dahi kivamini degistirebilir.

Ayrica okudugum kadariyla gaz icin kullanilan biogaia gibi damlalarda kivami macunlastirabiliyor.

Herkes bana öyle söyledi ne bilim yaa
Direk poposunda aldım mama içiyor hipp keçi sütlü olanından
Biogaia kullanıyorum evet o mu yapıyor acaba

Teşekkürler gercekten
Bu arada, kakada sumuksu yapilar var ise alerji kliniğine goturun mutlaka. Keci sutu alerjik tepkimesini kakadan gösteriyor cogunlukla, bizzat keci sutu alerjisi sahibi olarak soyluyorum bunu :)

Cok gecmis olsun, Allah evladinizi size bagislasin

Şuan öyle birşey yok çok şükür ne bilim emmedigi için dedim bu mama daha iyi olur fikirleriniz için teşekkürler cümlemizin çocuklarını korusun rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…