• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70 gündür regl olmayan birinin dramı :p

Happy Meal

Rabb'im sana emanetiz.
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2013
2.156
1.185
248
arkadaşlar merhaba aranıza bugün katıldım.bugune dek hep aradığım soruların cevaplarını siteye üye olmadan buradan buluyordum ama artık paylaşmanın vaktidir dedim ve beni 70 gundur yiyip bitiren adet sorununu sizlerle paylaşmaya karar verdim.evet tam 70 gundur adet olmuyorum.eşimle bebek planlamamıza rağmen genelde o meshur ovulasyon gunleri ya şehir dışında bi akrabada geçiriyoruz ya yakın akrabalarımızdan birinin vefatı gerçekleşiyor ya eşimin işleri çok yoğun oluyor ve eve geldiğinde kendini yatağa zor atıyor filan fişman.yani diyeceğim o ki bir türlü denk gelemeyen ovulasyon gunlerine rağmen acep hamilemiyim diye tam 3 kere test yaptım bu dönemde.(idrar testi) 1 sefer de kanda baktırdım derken anladımki benim dr a gitmem gerek.çünkü ne bi ağrı ne bi sızı hiç bi belirti yok.hamile de değilim.neyse gittim druma anlattım durumu alttan muayene etti ki 3 ay önce yine muayene olmuş hatta smear testi yaptırmıştım.kistik bi yapısı var demişti ama pko hastası değilsin ovulasyon tarihlerini iyi değerlendir dedi.yaklaşık 1 senedir çocuk düşünmemize rağmen 4-5 ay belki denk getirmişizdir onda da allah nasip etmedi.inş verir.neyse bu dr da miyom buldu 1.5 cm ama rahmin dışına doğru gelişmiş içine doğru değil bir sorun yok dedi.bebek yok dedi.bana tartusal diye bir hap verdi.kullanırken regl olursan bırak olmazsan bitince 15 gün içinde olacaksın dedi bu sabah bitti hap.bakalım ne zaman regl olacağım.birde folik asit verdi adı folbiol çok ucuz içinde 50 tane var her gün bitane alıyorum.kilom 68 bu arada.yaşım da 29.acaba diyorum çocuk için hele ki polikistik yapısı olan biri için çok mu kiloluyum?belirtmeden geçmeyeyim zaten 35 gunde bir adet görüyorum yani 5 haftada bire denk geliyor.dolayısıyla yumurtlama tembelliğim varmış ve yumurtalarım olması gerekene göre iriymiş.hele ki şimdi 70 gun oldu herhalde bu ay normalde 4-5 gün süren reglim 1 ay filan sürer :p ne dersiniz :)

Son düzenleme:
Öncelikle ben PKO hastasıyım , kilo hamile kalmada kesinlikle önemli ilk , çok kilolu bir yapım olmadı en fazla çıktığım kilo 65 oldu.
Hamilelilkte çıktığım 83 kg yi saymazsak :)

Velhasıl önce kilo vermelisin , adet düzensizliğini tedavi ettirmeli , normal seyirde adet görmeye başlamalısın ki , yumurtlama günlerini sağlıklı takip edebilesin , bu arada arı , sütü ve polen tüketmen de fayda var , yumurtaların kalitesini arttırmaya birebir.

Sevgiler.

Öncelikle ben PKO hastasıyım , kilo hamile kalmada kesinlikle önemli ilk , çok kilolu bir yapım olmadı en fazla çıktığım kilo 65 oldu.
Hamilelilkte çıktığım 83 kg yi saymazsak :)

Velhasıl önce kilo vermelisin , adet düzensizliğini tedavi ettirmeli , normal seyirde adet görmeye başlamalısın ki , yumurtlama günlerini sağlıklı takip edebilesin , bu arada arı , sütü ve polen tüketmen de fayda var , yumurtaların kalitesini arttırmaya birebir.

Sevgiler.

ilgin için çok tşk ederim nihayet bir yorum alabildim yazdıklarıma.sanırım hayatıma biraz daha çekidüzen vermem gerekiyor genelde yalnız kaldığımda ve mutsuz hissettiğimde aburcubur yemeğe bayılıyorum yemek yemek yerine çikolata kraker pasta vs.dr um kilomla ilgili sorun olmadığını söylemişti ve pko hastası olmadığımı da.adetlerim kendi içinde düzenli yani ilk okul 5ten beri adet görüyorum ve hiç 28 gunde bir olmadı hep ama hep 35 gun bazen 32 bazen 37 ama sanırım zayıflamalıyım.şöyle bir türlü niyetlenip diyetede giremiyorumki hep bişey çıkıo gelen misafir giden misafir derken olmuyor bide eşim çok geç gelio akşam 10 da 11de akşam yemeği yiyebiliyoruzz böyle giderse benim ne düzenim olacak ne de çocugum :( artık iyice ümitsizliğe kapılmaya başladım :(((

tarlusalı bıraktığımın 2. günü hala beklemedeyim ama hiç bir belirti yok aklımı oynatıcam regl olamıyorum ya kadınlık hislerimi unuttum resmen offf offff bebeğim olur mu benim :( yumurtlama tembelliğimde varmışp zaten :((

Back