7 yıllık ilişkiii!!!!bittiiiii

lindam

aşık olmak....
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2009
45
0
86
42
Eskişehir
selam kızlar ben daha dün kayıt oldum...7 yıllık ilişkim bitti nasıl unutacağım ne yapacağım hiç bilmiyorum.ayrılmanın nedeni öle basit değil benim ailem istememes, ve evlenemeyeceğimizi ikimizinde anlaması ve ikimizde karar verip ayrılmamız.şimdi yeni biriyle kendimi düşünemiyorum bile tekrar sıfırdan başlamaktan nefret ediyorum.27 yaşındayımda yaşımda azbuz değil yani.mantık evliliği olucak zaten bu saatden sonra aşık olucağımı sanmıyorum cünkü onun gibi birini asla bulamam.onun yüzünden depresyona aksyete bile oldum halada ilaç kullanıyorum.daha anlatacağım cok şey var sizlere içim ağlıyor içim acıyor:1no2:bilgilerinizi bekliyorum kızlar....byessz

Öncelikle foruma hoşgeldina.s.Yaşadığın acı çok zor 7 yıllık bir ilişki onca emek hepsi çöpe atılıp gitmiş..Keşke ailene karşı pes etmeseydiniz 7 yıl çok büyük bir zaman tabi içeriğini bilemem neler yaşadığınızın ailenle..Nasıl unutabilirsin bilemeyeceğim çünkü insanlar yapı olarak birbirlerinden farklı bazısı unutur bazısı yıllar geçsede son nefesine kadar unutamaz, belki unutamazsın ama zamanla acın geçer ve alışırsın..

Bundan sonrası mantık evliliği olur ancak diyorsun ama bilemezsin hayat insana hiç beklemediği anda beklemediği şeyleri karşısına çıkarır..Belki ayrıldığın kişiyi sevdiğin gibi olamasada karşına sevebileceğin biri çıkar gelir..yaşım az-buz değil diyorsun ama evlilik için bence 3 yılın daha var bu 3 yıl içinde kimbilir neler olur..

Allah yardımcın olsun..Umarım güzel günler gelir bu acılarının ardından..

Zor şeyler yaşamışsını.
Ben hep aileler bir evliliğe karşı çıkıyorsa durup kulak vermekte fayda var diyorum. Ama bazen de aileler gençlere haksızlık ediyor, kendilerince çok önemli saydıkları nedenleri aslında gençler açmış oluyor.
Aileniz neden karşı çıktı? Bence bu nokta önemli. Ondan sonra keşke direnseydiniz ya da iyi olmuş diyebilirim.
Ama siz zaten kararınızı vermişsiniz, umarım bundan sonrası hayırlı olur.
Aşık olma meselesine gelince, hiç de öyle değil o işler. Yarın kapınızı neyin çalacağı belli olmaz. Ama biraz kafa dinlemek için zaman verin, yeni birşeyler düşünmeden önce kendinizi toplayın. Zamanla gerisi gelir zaten.
Umarım yoluna girer herşey.

niye mantık evliliği? evliliğin anlamı ne sizin için? Sevmeyeceksen ,sevdiğinle beraber bir ömür geçirmek için evlenmeyeceksen ,niye illa evlilik gerçekleştiriceksin ki. Ben bu hemcinslerimin evlenmek için evlenmelerini anlamıyorum.Evde kalıcam aman 2 seneye 3 seneye kadar evlenmeliyim diye yapılan evlilikleri görüyoruz.Benim arkadaşlarım 30-33 arası evlendi hep ve fıstık gibi kızlar,aşık olamam sevemem vs gibi şeyleri düşünme,belki tekrar barışırsınız belki daha çok seveceğin biri çıkar karşına bunlar belli olmaz,olmasada olmaz

seni anlayabiliyorum canım benimde uzun zamandır devam eden bi ilişkim war eğer(Allah korusun ) bişekilde biterse nasıl olurum düşünmek bile istemiyorum ama insan anlattıkça rahatlar burda paylaşabilirsin herşeyi burdaki herkes seni dinler ve sana yol göstermeye çalışır

benim tanıdığım genç arkadaşım vardı oda 4 yıl beraberdi sonunda ayrıldılar

neden ki sorduğumda ailesi istememiş oğlanda kabul etmiş,
aslında herşey ailelere endeksli gibi ama aşık olur olmazda aileye gidip onaymı alacaksın
buda saçma geliyor bana sanırım sonuna kadar mücadele gerek ama bunu yapacakta adam gibi
adamlar yok sanki piyasada aşkına sahip çıkan mücadele eden seviyorum seveceğim deyip haykıran

ailesine kök söktüren delikanlılar nerede acaba köklerimi bitti

üzülmiyeceksin sende zamana bırak belki olumlu gelişmeler olur

guzelimm cok zor ama..herseyde vardir bir hayir..belli yasa gelince bir bayan icin cok zor..seni cok iyi anliyorum..ama kimseyi sevemem diye kendini sartlama..herzaman daha iyileri cikar karsina suan kendine zaman ver hersey yoluna girecektir..boyle olumsuz dusunursen kendini uzersin olan olmus artik.soyle dusun yasin dogru karar vermek icin guzel bir yas belkide cok daha saglikli bir iliski yasayacaksin..uzulme canimm..gecmise bakma onune bak..:1hug:

Zaten insanı düşünmeye iten tek şey ben nasıl yeniden birini sevicem
yeni kişilik yeni aile yeni ilşki en baştan başlamak sanırım......

Canım çok uzun bir süre..Tabiki zaman alacak acının dinmesi.Ama geçecek..
Böylesi sizin için hayırlısı ise sadece zamanı bekle..Yenide aşıkda olursun seversinde..
İnsanoğlu için herşey olabilir..Sen sadece geçmişi sil..Silmezsen hayatın boyunca seninle gider aklında olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…