• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7 yıldızlı çadır otel küçükkuyu tatiliiii:)

DESPO

HATALIYSAM editöre bildir
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2009
1.910
2
116
Diğer
canlarım az sonra birkaç günlüğünede olsa tatile çıkıyorum.başlıkta öle yazdığına bakmayın.aslında çadıra gidiyoruz hep istemişimdir.böyle şeyler bana daha iyi geliyor.yani daha farklı hep hersene yazlığa gitmek sıktı sanırım aynı yerler aynı mekan .gideceğimiz yer küçükkuyuda çadır kamp.restoranı herşeyi var denize 0 gibi eşim anlattı ben daha ilk kez göreceğim.fotolarını çekip koyarım artık.sizlerle paylaşmak istedim.ilk çadırkamp deneyimim olacak.anlatırım artık sizede.muccuk öptümm hepinizii ADıYOSSS KIZLARRR

Son düzenleme:
ne mutlu sana canım ya
benimd öyle çok ihtiyacım var ki 2 günde olsa buralardan kaçmaya...
şimdiden iyi tatiller resimleri bekliyoruz:)
benim yerimede yüz olurmuuuu

en gzuel tatıl cadır tatıl zaten acık havada harıka bıdenem hayırlı yolculuklar ıyı bronzlasmalar dılerım...resımlerıde at bı ara merak edyıom bıdenem dıkkatlı ol cocuklara dıkkat et ıyı eglenceler dılerım saa gulum:)...

darısı sana bakalım nasıl olacak çadır macerası?saol kar cımmmmm danke bidenem

Ya ben huylu pipirikli olduğum için çadır fikri hep uzakdır bana.
Umarım çok güzel bi tatil geçirirsin.
Resimleri beklicez...

tamam gurbaa bi gelimde koyacam söz bebiş...ecmel cim bende titizim felan ama bakam netcem bende bilmiyom macera işte

hadi bakalım börtü böçeksiz güzel bir tatil dilerim sana :jeyyar:

cadırda güneş erken doğuyor,

sabahın beşinde,bilemedin altısında ayaktasıınn kaydirigubbakcemile3

bizde yapmıştıkk,iyi tatiller.tatlım,opuyorumnanaktan

küçükkuyu asos 7 yıldızlı çadır otelden sevgiler kızlar şu an buradayım.canlarım burası müthiş bi yer.fotolaı çektim ama blotooth zavazingosunu evde unuttuğum için hemen koyamıyorum.şimdilik herşey yolunda hepicinizi öpüyorum.sevgiyle kalın inşallah.

Back