Yanlış düşünüyorsun tabiki, doktora gitmişsin sorun yokmuş zaten. istemiyorsa da zaten bebek sahibi olmak zorunda değilsin, kendine haksızlık edip , gençliğini çöp etmeAsıl sıkıntı benim kafamda düşündüklerim yanlış mı düşünüyorum
Asıl sıkıntı benim kafamda düşündüklerim yanlış mı düşünüyorum
Bu bende sürekli soru işareti olarak kaldı.7 yıllık evlilik vardı tüm tedaviler oldum sebeb yoktu hamile kalamadım.Bana dedi senin çocuğun olmayacak kuma kabul et otur etmedim tek celsede boşandım aradan 4 yıl geçti şimdi iyim karşıma biri çıkarsa ona ne derim ve beni bu şekilde kabul eder mi endiseleri yaşıyorum .Kendimi eksik mi görüyorum heralde bilmiyorum bendeki duygu nedir bilemiyorum .Karşıma biri çıkar ciksada ne yaparım ne söylerim diyorum ve hep önümü kapatıyorum sevmeye kalksamda sevemiyorum kendimi engelliyorum.Sizce yanlış mı düşünüyorum .
2 tarafta da sıkıntı yoktu diyorsunuz. Ee ne biliyorsunuz ileride sevip aşık olup evlendiğiniz kişi ile çocuğunuz olmayacağını. Sadece stres kaynaklıydı belkide, üzerinizde çok baskı olduğu için olmamıştır.Aslında eksik değil değil de hayatıma girecek olan insana bunu söylemek ağrıma gidiyor heralde ne bilim anlatamıyorum bu durumu farklı bir şey
Eski kocanız gibi davarlar zaten üremese olmaz.Bu bende sürekli soru işareti olarak kaldı.7 yıllık evlilik vardı tüm tedaviler oldum sebeb yoktu hamile kalamadım.Bana dedi senin çocuğun olmayacak kuma kabul et otur etmedim tek celsede boşandım aradan 4 yıl geçti şimdi iyim karşıma biri çıkarsa ona ne derim ve beni bu şekilde kabul eder mi endiseleri yaşıyorum .Kendimi eksik mi görüyorum heralde bilmiyorum bendeki duygu nedir bilemiyorum .Karşıma biri çıkar ciksada ne yaparım ne söylerim diyorum ve hep önümü kapatıyorum sevmeye kalksamda sevemiyorum kendimi engelliyorum.Sizce yanlış mı düşünüyorum .
Dr ne diyor kesinlikle olmazmi diyor? Oyleyse tabiiki soylemeniz gerekir durust ve adil olmaniz sartBu bende sürekli soru işareti olarak kaldı.7 yıllık evlilik vardı tüm tedaviler oldum sebeb yoktu hamile kalamadım.Bana dedi senin çocuğun olmayacak kuma kabul et otur etmedim tek celsede boşandım aradan 4 yıl geçti şimdi iyim karşıma biri çıkarsa ona ne derim ve beni bu şekilde kabul eder mi endiseleri yaşıyorum .Kendimi eksik mi görüyorum heralde bilmiyorum bendeki duygu nedir bilemiyorum .Karşıma biri çıkar ciksada ne yaparım ne söylerim diyorum ve hep önümü kapatıyorum sevmeye kalksamda sevemiyorum kendimi engelliyorum.Sizce yanlış mı düşünüyorum .
Doktor belirli bir sebep dememiş ki size yani doğurmaniza engel olacak somut bir sey sizin sadece nasip olmamis bu kadar. Rahminiz yumurtaliklariniz alinmistir, menapoz vs gibi üremeye engel durumlar yoksa cocugum olmuyor dememelisiniz. Tanistiginiz kisiye bir donem istedik fakat olmadi tibbi bir problemim yok nasip degilmis bana kuma dusunen adami iyiki baba yapmamisim diyecekseniz bu kadar. 10 sene cocugu olmayip ayrilan ve yeniden evlendiginde ilk aydan hamile kalan bir akrabamiz var kocasi illet bi insandi ondan kurtuldu simdi cok mutlu. Bazen bir seyin olmamasinda hayir vardirPeki teşekkürler yorumların için
Ne eksiği saçmalamayın.Bu bende sürekli soru işareti olarak kaldı.7 yıllık evlilik vardı tüm tedaviler oldum sebeb yoktu hamile kalamadım.Bana dedi senin çocuğun olmayacak kuma kabul et otur etmedim tek celsede boşandım aradan 4 yıl geçti şimdi iyim karşıma biri çıkarsa ona ne derim ve beni bu şekilde kabul eder mi endiseleri yaşıyorum .Kendimi eksik mi görüyorum heralde bilmiyorum bendeki duygu nedir bilemiyorum .Karşıma biri çıkar ciksada ne yaparım ne söylerim diyorum ve hep önümü kapatıyorum sevmeye kalksamda sevemiyorum kendimi engelliyorum.Sizce yanlış mı düşünüyorum .
karşıma biri çıkarsa ona ne derim ve beni bu şekilde kabul eder mi endiseleri yaşıyorum .Kendimi eksik mi görüyorum heralde bilmiyorum bendeki duygu nedir bilemiyorum .Karşıma biri çıkar ciksada ne yaparım ne söylerim diyorum ve hep önümü kapatıyorum sevmeye kalksamda sevemiyorum kendimi engelliyorum.Sizce yanlış mı düşünüyorum .
Çocuğunuz olacak mı olmayacak mı bilmiyorsunuz kiGittik 2 tarafta da sıkıntı yoktu.