Karşı taraf kısır belki?? Doktora gittiniz mi kiBu bende sürekli soru işareti olarak kaldı.7 yıllık evlilik vardı tüm tedaviler oldum sebeb yoktu hamile kalamadım.Bana dedi senin çocuğun olmayacak kuma kabul et otur etmedim tek celsede boşandım aradan 4 yıl geçti şimdi iyim karşıma biri çıkarsa ona ne derim ve beni bu şekilde kabul eder mi endiseleri yaşıyorum .Kendimi eksik mi görüyorum heralde bilmiyorum bendeki duygu nedir bilemiyorum .Karşıma biri çıkar ciksada ne yaparım ne söylerim diyorum ve hep önümü kapatıyorum sevmeye kalksamda sevemiyorum kendimi engelliyorum.Sizce yanlış mı düşünüyorum .
Bu bende sürekli soru işareti olarak kaldı.7 yıllık evlilik vardı tüm tedaviler oldum sebeb yoktu hamile kalamadım.Bana dedi senin çocuğun olmayacak kuma kabul et otur etmedim tek celsede boşandım aradan 4 yıl geçti şimdi iyim karşıma biri çıkarsa ona ne derim ve beni bu şekilde kabul eder mi endiseleri yaşıyorum .Kendimi eksik mi görüyorum heralde bilmiyorum bendeki duygu nedir bilemiyorum .Karşıma biri çıkar ciksada ne yaparım ne söylerim diyorum ve hep önümü kapatıyorum sevmeye kalksamda sevemiyorum kendimi engelliyorum.Sizce yanlış mı düşünüyorum .
Peki teşekkürler önerin içinBelki cocuk istemeyecek sizi sevince belki evlatlik kabul edicek ya da cocugu olan biriyle karsilasacaksiniz. Hayat bu belkide olmaz sandiginiz anda cocugunuz olacak. Kendinize engel olmayin sevin tanisin evliydim cocugum olmadigi icin kuma istedi ayrildik diyin bir kusur olarak gormeyin ki karsi tarafta oyle gormesin. Illaki sizi siz olduguniz icin sevip kabul edecek biri cikacaktir karsiniza. Eski esinizde problem olmadigina emin misiniz?
Anlatmayın zaten bu sizin mahreminiz. Bir suç da değil, kendinizi suçlu hissedecek bir durum da değil.Aslında eksik değil değil de hayatıma girecek olan insana bunu söylemek ağrıma gidiyor heralde ne bilim anlatamıyorum bu durumu farklı bir şey
Kari koca gittiniz mi doktoraBu bende sürekli soru işareti olarak kaldı.7 yıllık evlilik vardı tüm tedaviler oldum sebeb yoktu hamile kalamadım.Bana dedi senin çocuğun olmayacak kuma kabul et otur etmedim tek celsede boşandım aradan 4 yıl geçti şimdi iyim karşıma biri çıkarsa ona ne derim ve beni bu şekilde kabul eder mi endiseleri yaşıyorum .Kendimi eksik mi görüyorum heralde bilmiyorum bendeki duygu nedir bilemiyorum .Karşıma biri çıkar ciksada ne yaparım ne söylerim diyorum ve hep önümü kapatıyorum sevmeye kalksamda sevemiyorum kendimi engelliyorum.Sizce yanlış mı düşünüyorum .
Anlatmayın zaten bu sizin mahreminiz. Bir suç da değil, kendinizi suçlu hissedecek bir durum da değil.
Doktor muayenesi sonucu sorun çıkmamışsa zaten nasip değilmiş deyin, geçin. Biri çıkarsa karşınıza, sadece mutlu olmaya bakın ve şu berbat hikayeden de hiçkimseye söz etmeyin. Hem sizin canınız sıkılır, hem yeni tanıdığınız bir insanın size önyargılı olmasına sebep olur. Yepyeni bir hikaye, yepyeni anılardan oluşsun, eski hayatınızın bunu gölgede bırakmasına izin vermeyin.
Samimiyet güzeldir ama her şeyi herkesin bilmesi gerekmiyor. Siz güzellikleri paylaşın ilerideki seveceğiniz insanla.
Yahu nereden öğrenecek? Eski eşiniz ve ailesi ile mi tanışacak? Diyelim kulağına çalındı bir şeyler.İlerde demez mi ki bana anlatmadın sakladin öyle bir durum yaşarım diye diyordum hep söylerim kabul ederse başlarım herşeye yoksa ne ben üzüleyim ne de karşımdaki insan
Hiçbir bilgim yok .Ne yaptı ne etti .Ben kendi hayatimi biliyorum sadeceMeraktan soruyorum, eğer sizi üzmeyeceksem cevaplar mısınız? O eski, insanlıktan nasibini almamış kocanız tekrar evlendi mi? Böyle adamların çocuklarını da sevdiğini görmedim. Sadece üreme meraklısı oluyorlar çünkü
Bu bir kusur mu?Bu bende sürekli soru işareti olarak kaldı.7 yıllık evlilik vardı tüm tedaviler oldum sebeb yoktu hamile kalamadım.Bana dedi senin çocuğun olmayacak kuma kabul et otur etmedim tek celsede boşandım aradan 4 yıl geçti şimdi iyim karşıma biri çıkarsa ona ne derim ve beni bu şekilde kabul eder mi endiseleri yaşıyorum .Kendimi eksik mi görüyorum heralde bilmiyorum bendeki duygu nedir bilemiyorum .Karşıma biri çıkar ciksada ne yaparım ne söylerim diyorum ve hep önümü kapatıyorum sevmeye kalksamda sevemiyorum kendimi engelliyorum.Sizce yanlış mı düşünüyorum .
Yahu nereden öğrenecek? Eski eşiniz ve ailesi ile mi tanışacak? Diyelim kulağına çalındı bir şeyler.
Bana kuma getirmek istediler. Kendimin unutmaya çalıştığım berbat anıları sana neden anlatayım, neden can sıkayım deme hakkınız var. Çok gereksiz evham yapıyorsunuz.