7 yaşındayken uğradığım haksızlık

size arkadan tecavüz ettiğini doktor mu söyledi? bildiğim kadarıyla anal ilişki sonrası zaman geçmişse bu anlaşılamaz. belki de zihniniz size oyun oynuyordur.

Yok doktor soylemedi ben hep öyle tahmin ediyordum aklımda hep öyle kaldi çünkü cok uzun zaman acısı gecmemisti

size arkadan tecavüz ettiğini doktor mu söyledi? bildiğim kadarıyla anal ilişki sonrası zaman geçmişse bu anlaşılamaz. belki de zihniniz size oyun oynuyordur.
onu ben de anlamadım. doktor nasıl yıllar önce bir kere olan olayı anlamış? bir de bekaret muayanesinde sadece öne bakılmıyor mu?

anlıyorum.. çok üzüldüm inanın.. Allah yardımcınız olsun..o pisliğinde cezaını versin.. ama sizin psikologa gidip yardım almanız ŞART..
bence herkese anlatın derim.. çünkü sizin başınıza gelen başka çocukların başınada gelebilir..

ben 3 yaşında ble yaşadığım bzı şeyleri hatırlıyorum zaten çocukkyen yaşadığın bazı olayları unutamazmışsın en güzeli uzmana gitmen ve kız çocuğunu korumakla en iisini yapıyorsun devir pis devir kötüüü

bayanın canı acımış bakire olduğuna göre anal olarak yaptığını düşünüyor sanırım

Yok doktoda hep öyle kaldi çünkü cok uzun gecmemisti

Yıllar geçti ben sevdigim adamla nisanlandim düğüne yakın bi
onu ben de anlamadım. doktor nasıl yıllar önce bir kere olan olayı anlamış? bir de bekaret muayanesinde sadece öne bakılmıyor mu?

öyle. bekaretle anal muayenenin alakası yok. doktor söylemedi demiş ama ilk mesajında doktor arkadan o iğrenç şeyi yaptığını söyledi diyor. bu kadar hassas bir konuda dalga geçtiğini düşünmek istemiyorum. sanırım yanlış anladık..

Yaşadığınız gerçekten çok korkunç bir şey. Kesinlikle bi uzmana başvurun tek başınıza atlatamazsınız, mümkün değil.

doktoruna gidip bekaret kontrolü yaptirmistim çünkü çok korkuyordum sonuç tamda düşündüğüm gibiydi şerefsiz herif bana o iğrenç şeyi arkadan yapmıştı.

Sizin için ilk mesajımi alinti yaptim. O kismi çok ayrintili yazmadim doktor bana bakire olduğumu söyledi bende tamda tahmin ettiğim şeyin oldugundan emin oldum. Inanin böyle seylerle hic bir kadin dalga gecmez

sizin utanacak hiç birşeyniz yok ,lütfen psikolağa gidin sizin gibi öyle çok kadın varki maalesef bakın siz buraya yazabilmiş siniz,buraya dahi yazamayanlar vardır emin olun,yada atın kafanızdan

anladım.kusura bakmayın. ben de küçükken tacize uğradım ve sizi anlayabiliyorum.

kendinizi suçlamayın lütfen. yardım aldınız mı? açıkçası ben beni taciz eden adamı tanısaydım bedel ödemesi için karısına yakınlarına söylerdim,, o da çocuk değilmiş çünkü bunu size yaparken. en azından huzursuz etmek bile içimi biraz olsun soğuturdu.

Bazen diyorumki ya bunlari hiç yasamasaydim yada yapani tanimasaydim en azından her ortamda yüzünü görmek zorunda kalmazdim.

Siz bu kadar igrenc bir seyi bir kadinin bile isteye dalga gecmek icin kendine yakistiracagina inaniyorsaniz diyecek sozum yok.
Dediğim gibi bu benim fikrim beyan etmekte serbestim inanma mecburiyetim de yok...siz konunuza devam edin bende sabote etmeden gideyim nitekim bakın konuya ilgili kişiler var devam edebilirsiniz.

Şikayet edin diyecektim ama nasıl ispatlayacaksın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…