size arkadan tecavüz ettiğini doktor mu söyledi? bildiğim kadarıyla anal ilişki sonrası zaman geçmişse bu anlaşılamaz. belki de zihniniz size oyun oynuyordur.
onu ben de anlamadım. doktor nasıl yıllar önce bir kere olan olayı anlamış? bir de bekaret muayanesinde sadece öne bakılmıyor mu?size arkadan tecavüz ettiğini doktor mu söyledi? bildiğim kadarıyla anal ilişki sonrası zaman geçmişse bu anlaşılamaz. belki de zihniniz size oyun oynuyordur.
Evlenmeden önce eşime anlatsaydim tepkisi nasıl olurdu inan kestiremiyorum belki en fazla ayrilirdik. Ama şimdi anlatirsam olaylar çok farklı gelisir cok büyür.
Birde benim aile akrabalar falan çok geri kafali onlara anlatsaydim ya adım çıkardı yada o pislikle evlendirilirdim
size arkadan tecavüz ettiğini doktor mu söyledi? bildiğim kadarıyla anal ilişki sonrası zaman geçmişse bu anlaşılamaz. belki de zihniniz size oyun oynuyordur.
Yok doktoda hep öyle kaldi çünkü cok uzun gecmemisti
onu ben de anlamadım. doktor nasıl yıllar önce bir kere olan olayı anlamış? bir de bekaret muayanesinde sadece öne bakılmıyor mu?
evet haklı olabilirsiniz yanlış anladım herhalde.bayanın canı acımış bakire olduğuna göre anal olarak yaptığını düşünüyor sanırım
Yıllar geçti ben sevdigim adamla nisanlandim düğüne yakın bi
öyle. bekaretle anal muayenenin alakası yok. doktor söylemedi demiş ama ilk mesajında doktor arkadan o iğrenç şeyi yaptığını söyledi diyor. bu kadar hassas bir konuda dalga geçtiğini düşünmek istemiyorum. sanırım yanlış anladık..
doktoruna gidip bekaret kontrolü yaptirmistim çünkü çok korkuyordum sonuç tamda düşündüğüm gibiydi şerefsiz herif bana o iğrenç şeyi arkadan yapmıştı.
Sizin için ilk mesajımi alinti yaptim. O kismi çok ayrintili yazmadim doktor bana bakire olduğumu söyledi bende tamda tahmin ettiğim şeyin oldugundan emin oldum. Inanin böyle seylerle hic bir kadin dalga gecmez
Sizin sorununuzNedense inanmıyorum
Aynen fakat sorun değil duşuncemSizin sorununuz
anladım.kusura bakmayın. ben de küçükken tacize uğradım ve sizi anlayabiliyorum.
kendinizi suçlamayın lütfen. yardım aldınız mı? açıkçası ben beni taciz eden adamı tanısaydım bedel ödemesi için karısına yakınlarına söylerdim,, o da çocuk değilmiş çünkü bunu size yaparken. en azından huzursuz etmek bile içimi biraz olsun soğuturdu.
Aynen fakat sorun değil duşuncem1 haftadır aynı konular.
Dediğim gibi bu benim fikrim beyan etmekte serbestim inanma mecburiyetim de yok...siz konunuza devam edin bende sabote etmeden gideyim nitekim bakın konuya ilgili kişiler var devam edebilirsiniz.Siz bu kadar igrenc bir seyi bir kadinin bile isteye dalga gecmek icin kendine yakistiracagina inaniyorsaniz diyecek sozum yok.
Şikayet edin diyecektim ama nasıl ispatlayacaksın?Şu an 44 yaşında falandir ama o pislige ne yapabilirim bilmiyorum.
Bu avukat Rahmi bey bi keresinde demistiki tecavüz suçları asla zaman aşımına uğramiyor kaç yasinizda olursaniz olun gidin şikayetçi olun. Bazen yapayim diyorum ama cesaret edemiyorum.