- Konu Sahibi aysecikcik
-
çocuk psikolojisi görmüştük tam profesyonel değlim ama dikkat çekmek için yapıyor olabilir
çocuk psikoloğuna götürün bence vardı hastanelerde öyle bölümler.. sadece
belkide biraz din yönünden yaklaşmalısınız hz. muhammed'in güzel davranışlarından. gerçi o yaşlarda çocuğa bu lafların işe yarayacağını sanmıyorum ama genede deneyin derim belki dinler. bu yaşlarda şımarıklık bir yere kadar tamam ama fazlası anlıyorum sizi. benim sınıfımda (anasınıfı) böyle bir öğrenci vardı ama çıkış zamanı hemen annesine koşardı ben sınıfta onunla konuşurkende ağlardı bende annesine beklemesini söyledim eğer daha fazla sınıfta şımarırsa bütün gün okulda tek başına kalacağını söyledim ağladı ama ondan sonra kesti. belki sizde onun korkularıyla bu işten vaz geçirebilirsiniz iyi bir yöntem demiyorum ama kendi iyilikleri için herşey.
orasıda doğru cnm işiniz çok zor gerçekten Allah size yardım etsin inşallah en kısa sürede düzelir
benim oğlumda 7 yaşında ve çok çabuk parlıyor. çok sakin bir anne baba olduğumuz halde nasıl böyle oluyor anlamıyorum
Ben yeni üye oldum benim 8 yaşındaki oglu da böyle çok çabuk sinirleniyor birine yasa birşeye zarar vermeyince rahatlayamiyorduzelme oldu mu acababenim oğlumda 7 yaşında ve çok çabuk parlıyor. çok sakin bir anne baba olduğumuz halde nasıl böyle oluyor anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?