7 Yaşında Sinirli ve İnatçı Bir Erkek Çocuk....

aysecikcik

sağlıklıyım...yeter bana
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2009
1.453
3
156
Diğer
yeğenim....

7 yaşını bitirdi...2.sınıfa gidiyor...çok başarılı bir öğrenci ve de çok zeki...fakat o kadar şımarık ve yaramaz ki okulda çoğu kişi şikayetçi...yakın zamanda bu şımarık ve yaramaz durumu,başarısını gölgeleyecek diye korkuyoruz...

ne yapılabilir?...hepimiz örnek vererek konuşmalar yapıyoruz..fakat boş..boş...boş...hep boşuna gidiyor..bir türlü düzelmiyor...
senağlamasenağlamasenağlama

çocuk psikolojisi görmüştük tam profesyonel değlim ama dikkat çekmek için yapıyor olabilir

olabilir canım....fakat bu yaştaki bir çocuğun biraz laftan anlaması gerekmez mi?...sanki hiç bizi dinlememiş gibi davranıyor....akannehir çözümsüz kaldık yani....mafoldumben

Eltimin büyük oğluda aynıydı o yaşlarında.Şimdi 4.sınıfa gidiyor sanki daha düzelmiş gibi.
Laftan almayan,agresif,ters,yaramaz bir çocukdu büyüdükçe aklı erdikçe daha olumlu gördüm ben son gördüğümde onu..
Zamanla daha agresif olacaklar bizim ergenliğimizden pay biçin

:çok üzgünüm::çok üzgünüm: bilseniz o kadar iyi kalpli ve başarılı bir çocuk ki...zamanla bu durumu başarısını engelleyecek...en büyük korkumuz bu aslında...düşünsenize ...sınıfızda yaramaz bir çocuktan hoşlanır mıydınız küçükken?..veya bir öğretmen olsanız yaramaz bir çocuğu sever miydiniz?...bunların gerçek olabileceği fikri bizi çok üzüyor işte...:gitme:

korkutma amaçlı birçok şey söyledik..hala daha söylüyoruz...fakat hiç inanmıyor...çok uyanık bir çocuk...durumunun düzelmesi için sürekli dua ediyoruz....ne yapacağız bilmiyoruz....senağlama

yaşıtlarının korkabileceği korkuları yok..mesela hayali şeyler (iğneci,hayalet,canavar ve bunun gibi şeylerin hepsi)....anne ve babasının ölümünden çok üzüleceğini hep söylüyor...biz de "yaramazlığın devam ederse baban ölecek" demeyi düşündük ama bunun da psikolojisini kötü etkileyeceğine karar verdik..bunun dışında hiç bir söz kar etmiyor...başka da korkusu yok...akannehirmafoldumbenmafoldumben

olabilir canım...çok mantıklı gerçekten söylediğin...fakat bakalım anne ve babası ondan ayrı kalabilecekler mi?...:bbo:akannehirakannehir

Son düzenleme:
benim oğlumda 7 yaşında ve çok çabuk parlıyor. çok sakin bir anne baba olduğumuz halde nasıl böyle oluyor anlamıyorum

Son düzenleme:
aynı durum devam ediyor...gün geçtikçe büyüyor fakat davranışları hep ters ve çok inatçı....şaşırdık iyice....lütfen yardım....

benim oğlumda 7 yaşında ve çok çabuk parlıyor. çok sakin bir anne baba olduğumuz halde nasıl böyle oluyor anlamıyorum
Ben yeni üye oldum benim 8 yaşındaki oglu da böyle çok çabuk sinirleniyor birine yasa birşeye zarar vermeyince rahatlayamiyorduzelme oldu mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…