selamlarrrrrr kizlar.mezun oldugumdan beri görüsmedik.cünkü diyetten biktigim icin artik diyet konulari görmek istemiyordum.ama bu topik cok güzel olmus.canim saferanim haber verdide geldim bende buraya.ansaacim seni tebrik etmistim zaten kendi basari öykünde.geri kalanlarida heyecanla bekleyelim artik buraya.ben en basta reeldede arkadasim olan Ganfed'i bekliyorum.kiz hadi cabuk gel.gül döktüm yollarinaondan sonrada hedefe yaklasan tüm arkadaslarimi tabiiki...
azerimmmmmm özledim beee nerdesin kızım sennnn
buralardaydim am adiyet bölümlerine girmiyordum.ama artik bakicam.burayada ugrayacagim.sen naptin,kilo aldinmi hic?
azıcıkkk 56 flnımmm ama veriom şuan o alddığım bir kaç kg yiiii
3 kilomu aldin?amaniiiiiii bendeeeeeeebende 3 kilo aldim yaaa.ama vericem geri.cünkü tekrar diyete basliycam
selamlarrrrrr kizlar.mezun oldugumdan beri görüsmedik.cünkü diyetten biktigim icin artik diyet konulari görmek istemiyordum.ama bu topik cok güzel olmus.canim saferanim haber verdide geldim bende buraya.ansaacim seni tebrik etmistim zaten kendi basari öykünde.geri kalanlarida heyecanla bekleyelim artik buraya.ben en basta reeldede arkadasim olan Ganfed'i bekliyorum.kiz hadi cabuk gel.gül döktüm yollarinaondan sonrada hedefe yaklasan tüm arkadaslarimi tabiiki...
biz geliriz ziyarete canim, yeterki siz bos birakmayin topigimiziarada ziyarete gelin ama yaaaaa
darisi bizim basimiza insallahhhşükür bacım tam 11 ay sürdü ama atlattık cok şükür nevimin dediği gibi sabır acı meyvesi tatlı
insallahh, allah yardimcimiz olsun bizlerde kurtulalim diyettenşinci julim önce ganfedi sonra ayseni nevi ve kırmızı bekliyorumm az kaldı kısa zaman sonra onlarda buralarda iiiinnnşaalllaaaaaaahh.....
3 kilomu aldin?amaniiiiiii bendeeeeeeebende 3 kilo aldim yaaa.ama vericem geri.cünkü tekrar diyete basliycam
azıcıkkk 56 flnımmm ama veriom şuan o alddığım bir kaç kg yiiii
kizlar sikmayin caninizi arada birkac kilo alip vermek normal yeterki daha fazla almayin, birazcik dikkat ederseniz gecer gider hemen
Julicim madem 5 msj kuralini koyuyorsunuz, bari aranizda bir kaptan birde yardimci secintam olsun takimimiz
ben karataya başladım pazartesi günüüü azerimmm gelsene sende orayaaa bi kaç haftada hallederiz
ay canim yaaa,evet anlattim canim niye gelmedigimi.ama simdi tekrar diyet yapmam lazim offfff.azerii özledim kız seni ama anlatmışsın niye görüşemediğimizi neyse artık burda bulurum seni
topik amacına ulaşmııış..her kim ki 3 kilo ala hemeen bu topikte vereee....
tabiiki canim,sizleride bekliyorum hemde heyecanla.bir an önce atin kilolari gelin yanimizaaabiz geliriz ziyarete canim, yeterki siz bos birakmayin topigimizi
darisi bizim basimiza insallahhh
insallahh, allah yardimcimiz olsun bizlerde kurtulalim diyetten
azerimmmmmmmmmm bitanem hosgelmissinnnnnnnnn, senide buralarda gormek ne guzellllllllll...bizleride bekle ama haaaaaaa..artik aile olduk resmen:2::2:
evet canim normal gercekten ama vallahi gicik oldum.55 te süperdim.3 kilo bile o kadar insani genisletiyormuski,insan daraliyor.ama vericem bu 3 kiloyu geri.55 olmam lazim yine.kizlar sikmayin caninizi arada birkac kilo alip vermek normal yeterki daha fazla almayin, birazcik dikkat ederseniz gecer gider hemen
Julicim madem 5 msj kuralini koyuyorsunuz, bari aranizda bir kaptan birde yardimci secintam olsun takimimiz
canım benim başım kalabalık bu ara hala işteyim zaten şuan ama uymaya calışırım yaa ayak uydurabilirimm heralde diye düşünüyorumminşallah beklioruzzz hasretle yollarını gözlüoruzzzz kız anşaaaa buraya da 5 msj şart kuralı mı koysak yoğsam boynu bükük kalcak annem burası
evvveettt harikasın safişimm az önce yediğim baklavanın sızısı düştü mesela içimee derhal yarın verileeeetopik amacına ulaşmııış..her kim ki 3 kilo ala hemeen bu topikte vereee....
anşaaa ben azeriiii varız seçin başkan ve başkan yardımcısınıııı seç seç bitmez
günaydın safişimmm heyecan var mı heyecan yarın büyük günnn bir adım daha yaklaşıosun mezuniyetegünaydın kızlaaaaaaaaaarrrrrrrrrr............
günaydın safişimmm heyecan var mı heyecan yarın büyük günnn bir adım daha yaklaşıosun mezuniyete
kız dur daha bana çok vaar..haeyecan yapmıyorum o yüzdeeen..
sen de heyecan var mıı düğün işleri ne oldu kiii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?