unuttuklarnıda ben sayem :roflol:zeytin hoşgeldin tatlım önceliğinen ben daha tabağın içinden bi kaç parça yazdım kız durun sayam size :),
1.karışık kızartma,
2.makarna salatsı,
3.yoğurt soslu mantar,
4.garnitürlü makarna,
5.yoğurt sosolu havuç,
6.biber dolma (zeytin yağlı bunlar :)
7.kırmızı biber dolma,
8.patates salatası,
9.salatalık yoğurt soslu,
10.gene yoğurtlu patlıcan biber,
11.yaprak sarma,
12.patates kroket,
13.kabak mücver,
14.yoğurtlu kara lahana,
aklıma bunlar geldi kızlar bi tabaktı burası kesin aklıma gelmeyende vardı,
aldık beraber yedik bide karışık kumpir yedik 2 de kola aldık ama bu cadı kolayı pek içmedi,
he bide itiraf ediyorum kumpiri aldığuımıza pişman olduk çünkü tabağın yarısına gelmeden doyduk :roflol:...
gülüm doğrudur aç karnına dahan etkili oluyo o bizim karınlarda heç olmuyoki :roflol:
verirler ya niye vermesin burda eczaneye git müsil de çıkarıp veriyolar valla...
betüş yapta bakalım gülüm...
güzelim biz perşembe günü bıraktık orucu,
azar zar yiyoruz,
çeşit çok hatunlar hepsinden birer kaşık aldık,
betül bi çatal ben bi çatal ahada bitti bi çeşit 21 çeşit bölün 2 ye 10,5 çatal yapar :roflol:...
güzelim biz perşembe günü bıraktık orucu,
azar zar yiyoruz,
çeşit çok hatunlar hepsinden birer kaşık aldık,
betül bi çatal ben bi çatal ahada bitti bi çeşit 21 çeşit bölün 2 ye 10,5 çatal yapar :roflol:...
cadı bende diyodum nasıl yemiş bu kadar şeyi üzülmiyesin diye bişede demedim neyse miktarı çok az tutmuşsunuz yoksa bütün emekler Allah korusun yani
hayalim bu diyeti uygularken tansiyon sorununuz oldumu acaba merak ettim bende iki hafta sonra uygulamak istiyorum ama öncesinde iyice anlamam gerek bende tansiyon düşüklüğü sorunu varda mübarek hep yerlerde kafamçokkarıştı
hadi kocaman öptüm canım tekrar tebrik ederim seni ve arkadaşlarını opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
betüşş ben bunun hepsini nasıl okiim nan sen bana arkadaş hatrına kısa yoldan anlatsana zemuszemusopuyorumnanaktan
ablam delmiyiz gı o ka gezdik nefis körleme yaptık biz,abartırmıyız ama şu var harbi abrtılı oldu çatlayacaktık,
ablam öle aç kalınca sorun oluyorsa yapma bizim bi arkadaşında ertesi gün tansiyonu düştü,
ona farklı bi yönetem denedik oda verdi sana onu yaparız sen bunu betüşün verdiği linki bi incele aplam harfi harfine orada yazıyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?