Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

unuttuklarnıda ben sayem :roflol:
15- acılı mercimek köftesi
16- normal mercimek köftessi
17- közlenmiş kırmızı biber
18- yoğurtlu mayonezli salatalık
19-rus salatası
20 mantar salatası
21-kısır
aslında daha bi bu kadar daha vardı çeşşit ama biz bu kadarını aldık ben tabi kaçtım herkes bize bakıyor :roflol: :roflol: he birde hayal hanım dondurmaları unutmuş ama ben 2 kaşık yedim bu hasba kendininkini yedi birde benimkini yedi :mymeka: yarın hepsini koycam :roflol:

selam kizlar nasilsiniz bakaalim nevarneyok neler yapiyonuz

bende basladim bugun bu oruca bakalim neler olacak ama ben müshil almadim

hayalim senin dedigin kaysida ise yaramdi bozmadi benii yaa ben en iyisi bi eczaneye gidem alam bakalim nolcek verirlerse tabikide ins verirler

gülüm doğrudur aç karnına dahan etkili oluyo o bizim karınlarda heç olmuyoki :roflol:
verirler ya niye vermesin burda eczaneye git müsil de çıkarıp veriyolar valla...

betüş yapta bakalım gülüm...

yok be gülüm burda vermeyolar herseyi avrupa yaa aman iste anadinsen

betüs bekleyom ilk yolcu benim gemindee ona göreeee:lepi:

ohaaaa diyorum size başkada bişey demiyorummm bu ne nan bi ben yokmuşum cidden nan aldınız bütün kiloları gerii yuh o yaniii kaydirigubbakcemile

ve bişeyi çok merak ettim o kadar yidiniz yidiniz nasıl aldı nan midenizzzz haniii 10 günlük açlığın peşine nasıl aldı cidden çok merak ettim

cadı bende diyodum nasıl yemiş bu kadar şeyi üzülmiyesin diye bişede demedim neyse miktarı çok az tutmuşsunuz yoksa bütün emekler Allah korusun yani
hayalim bu diyeti uygularken tansiyon sorununuz oldumu acaba merak ettim bende iki hafta sonra uygulamak istiyorum ama öncesinde iyice anlamam gerek bende tansiyon düşüklüğü sorunu varda mübarek hep yerlerde kafamçokkarıştı
hadi kocaman öptüm canım tekrar tebrik ederim seni ve arkadaşlarını opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ablam delmiyiz gı o ka gezdik nefis körleme yaptık biz,abartırmıyız ama şu var harbi abrtılı oldu çatlayacaktık,
ablam öle aç kalınca sorun oluyorsa yapma bizim bi arkadaşında ertesi gün tansiyonu düştü,
ona farklı bi yönetem denedik oda verdi sana onu yaparız sen bunu betüşün verdiği linki bi incele aplam harfi harfine orada yazıyo...

betüşş ben bunun hepsini nasıl okiim nan sen bana arkadaş hatrına kısa yoldan anlatsana zemuszemusopuyorumnanaktan

oku nan işin ne:mymeka: yok gerçekten bazı şeyleri anlayabilmen için okuman gerek canım bylece daha hazır hisseder ve daha motive olursun ayrıca yarar ve faydalarını görki ona göre başla birde bi zahmet şu msn i açıverklava:

tmm tatlı cadım saol opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…