- 6 Şubat 2009
- 2.989
- 161
- 688
vallaha tebrikler hepinizi tebrik ediyorum daha önce ben yaptıydım bunuzemuszemusmarankinin olanını ve kesinlikle gene başlıcam çünki 5 kilo vermiştim bu hafta çok alışveriş yaptım ve hepsinin içine girmem lazım kesinlikle yarın eczaneden aliimm müsil mi lavman mı hangisi daha iyiymiş ben lavman yapmıştım :kedi:fikirlerinizi alimmmopuyorumnanaktan
hayalim petüşüm openim süpersinizzzzŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
haftayada ben alıcam bu alkışlarııı:1closedeyes:
selam millet neler olduu bee
hayalim yıkmışsın ortalığıı
ben bi geçmişe bakimmmm
zeytinim hosgeldim a.s.
nasılsın bakiiimmm
bizde dün hastaneye gittik
bide ne görelim
pipiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile3
ya kızlar baktım ne gelen var ne giden taaa 600 lü sayfalarınızdan başladım okumaya ve sonunda buldum valla bende yappsammıki ya bide hiçmi çay içmediniz herşeyden yemekten içmekten geçtim ben çay içmeden duramamki ..neyse tekrardan teşekkürler ..sevgilerimle
herkese iyi pazarlar arkadaşlar tam girdim yazacaktım baktım mehalim sagolsun ona gönderdigim mesajı eklemiş ..hayal gözlüm tebrik ediyorum canım seni merak ettim bu beden temizligi olayını dr marankinin vardı böyle bişeyi acep omudur yoksa.. rica etsem bize ögretirmisin ..tekrardan tebrikler sevgilerimle ..
Hayal gözlüm senin için özelime bir mesaj geldi bak bakalım :))
selam kizlar topik aciyomusunuz iyi acin gemiyi kaldirin bende pazartesi basliaycam gemide bende varim bakalim ama benim bagirsak temizleme isi zor olacak müshil bulamadim eczaneyede sormadim nolur nolmaz diye burda herseyi vermiyolar öyle isteyince canim ondan neyse bakalim caresini bulcaez ama ben saf meyve suyu bulamadim hazirlarindan olacak sekerlilerinden malesef su koyup daha azaltirim kalorisini malesef neyse idare edecek artikim benide unutman bende varim hadin öptüm hepinizi
tebrik ederim ayrica birnciliginizi ulan hayal gene yaptin yapacagini kasip kavurdun ortaligi gel gel vatandas 7 takima gel öptüm gülüm seni betüsüm pinarim sizlerinde tebrik ediyom ballarim benim
merhabalar kıslar
takım olarak hemde bireysellikte maşallah silip süpürmüşsünüz tek tek kutluyorum
hayalim helal sana kuzucum durdun durdun maşallah deyim yaniaman nazar değmesin
öptüm kocaman canım
herkese iyi haftasonları diliyorum a.s.
hayalcim canım bir de sen bu diyeti kaç gün yaptın ve nekadar verdin hayatım?ben de 1 haftada 5 kilo filan versem keşkemmafoldumben
hayalcim açıklamaların için çok teşekküğr ederim canım..ama ayıptır sorması bağırsak temizliği nasıl yapılıyor?emin olmadım?özelden msj yazayım dedim..kapalı sanırım seninkimafoldumben
kızlar lütden topicc açınnzemuszemus
bende hoşbuldummm
juliden başka kimse farketmemiş gidemm bari napamm :umursamaz:
hade bana eyvallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?