Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bende bugün nihayet lahana çorbasına başladm kızlar.

ne kadar dayanırım bilmiyorum ama hedef cumaya kadar devam edbilmek.

bakalım kilo verebilecekmiyim.

hayal betüş bu hafta siz dinlenin biraz biz yorulalım anacım .

inş becerşrşm kızlar şu çorbayı içmeyi.

emzirmesem sağlık orucunuda yapırım ama onu sonra deneyeyim artık.

günaydıııııııııııınnnnnnnnnnnnnn :lepi: Şeniz a.s. herkesi öporum kızlarrrrr her ne kadar aşe beni öpmesede :dilcikar: ben onuda öpüyorum opuyorumnanaktan ebet kızlar süper bi hafta sonuydu ama yorgunluktan ölüyorum mafoldumben en güzeli hayalimle buluşmaktı çok güzel vakit geçirdim yani bence öyleydi onu bilemem okadar samimi konuşuyoruz hepinizle ilk buluşma anı çok tedirgimafoldumbendim sanki bunca yaşına kadar tanıyo gibisin msn de facede kk da ama hiç görmedin :roflol: ama dakka 1 gol 1 misali hiç o sıkıntıyı çekmedim sanki yıllardır arkadaşız canım arkadaşım benim gelelim neler yaptık kısmına :roflol: :roflol: sadece kıtlıktan çıkmış gibiydik :roflol: tabiri caizse hayvan gibi yedik yediklerimizin fotosunuda çektim size :roflol: kuğulu parka gittik tunalı hilmi ve kızılaya ordan meşhur sakarya caddesine oturduk bişeyler yedik birde dolaşıp vakt kaybetmek istemedik çıktık takrar başka biyere tatlı niyetine dondurma yemeye girdik delikafadulden mide fesadından öldüm sonra birazcık çıkardımda rahatladım fotoları koyamadım memory sticki unutmuşum yarın koycam :lepi:
hayalgözlüm herşey için sana çok çok teşekkür ederim Şeniz opuyorumnanaktan :asigim: iyiki varsınız ve benim arkadaşımsınız :asigim: sırada istanbul ve adapazarı var inş. hepinizi görmek istiyorum ben ya ha birde deguşum için çanakkale ve tabikiiiiii aşem için denizli çok zor olsada elbet bir gün geçeceğim ordan :çok üzgünüm: hepinizi öperim ben biraz şu sağlık orucuyla ilgilenicem herkes özelime yyazmış cevap vermek çok zor sanırım topik açarsak daha iyi olur detayları hazırlıcam şimdi sabah sabah zeytin hasbası 8:30 da mesaj çekmiş mushilin adı neydi çabuk yaz ama çabukkkkkk eczanedeyim :roflol: o yüzden topiği kurayım her kafadan bi ses çıkıyor kimi temizlik yapmadan başlıyor herkese ayrı ayrı yanıtlamak çok zor

hade ben sana peşin verem alkış ecik sen başar ben seni bi mesaj boyu alkışlicem ,
kendini sınayarak yap gülüm...

selam millet neler olduu bee
hayalim yıkmışsın ortalığıı
ben bi geçmişe bakimmmm

as. kuzum hoşgeldin mersi çiçeğim...

zeytinim hosgeldim a.s.
nasılsın bakiiimmm
bizde dün hastaneye gittik
bide ne görelim
pipiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile3

booov olumuz olcakmış anası göbekli anası ,
Allah sağ sağlim kucağına sorunsuzca almayı nasip etsin inş...

çaysın bende duramazdım günde 2 demlik çay içiyodum ilk yaptığımda süründüm ben çaydan başıma ağrılar girdi ama sonra 5 gün yapıp ara verdim 3 gün çay içtim ama az içtim gene tiryaki boyutuna geçmeyim die artık daha kolay ilk krizleri atltsan
sadece çay saatlerinde baş ağrın olur onuda atlatırsan yarım saat falan sürer rahat edersin ...

güzwlim topik açmaya karşıydım ama tamam bende kabul ettim topik açacağız oradan detaylı bilgi alırsınız herşeyi sorrarsını bizde cevaplariz...
bide bu matankinin değil biraz farklı güzelim...

Hayal gözlüm senin için özelime bir mesaj geldi bak bakalım :))

teşekkür mehalim en kısa zamanda hepsine cevap vercez inş...

oyy kuzum sayenizde desteğiniz bana çok önemli bilionuz demi,
yaparız beraber...
gemide bizden sonra hatta bizle beraber liste başısın o zaman gülüm.
gülüm kendin sıkma imkanın yokmu meyveyi,
betüş domatesi rondodan çekti kekik falan koyup yedi sende le yapma şansın yokmu...

aplam gelmiş hoşgelmiş,
sağol aplam benim Allah razı olsun mck...

hayalcim canım bir de sen bu diyeti kaç gün yaptın ve nekadar verdin hayatım?ben de 1 haftada 5 kilo filan versem keşkemmafoldumben

ben 5 günde 6 verdim kuzum...

açcez açcez ,
bağırsak temizliğini topikte açıklayacağız ama burdanda söleyim sana,
müsil,lavman,sinameki çayı,yada senin bağırsakları ı boşalmanı sağlayacak bildiğin başka bi yöntem varsa öle güzelim,
biz müsil aldık...

betüşüm gülüm balım çiçeğim arım balım peteğim :roflol:,
bende sana herşey için teşekkür ederim aşkom süper bi hafta sonu oldu ama doyamadım sana,
kızlar bizi görmeliydiniz dediği gibi sanki yıllardır sevişiyos gibi sarıldık koklaştık :roflol:,
gezdik keşke vakit olsaydı daha fazla şey yapabilseydik
siz bakmayın buna fesat falan geçirmek üzreydik oda doğru ama öle aman aman yağlı şeyler yemedik,
salata tabağı aldık,
içinde zeytin yağlı,kısır,patates salatası,makarna salatası vs vardı,
bide kumpir yedik ,
zaten bu kuzu pek yeyemedi genelde ben yedim :roflol:
ama bu cadı iyiki hayatımda var ve hep ol cadı...

oooo buluştunuz mu nan :umursamaz: hiç kıskanmadım kiiiii:dilcikar:çabuk koyun fotolarııı bakalımmmm
hayalim salata tabağındabi ben yokmuşum maşallah

petüş sabah eczanedeydim nan yatıyomuki napıyoki derken cevap geldi akşam içiliyomuş sanırım bende akşam tam anlamıyla başlıyorum bugünü hafif geçirip yarın başlıyorum önce vucudu boşaltmak lazım mş sanrım bende dün düğün dernek derken yedimvede şiştim :tomato: o sebeplen yarın başlıyım dedim inş sonuç alrım zemuszemus

julim bende sana baskın yapiimmm bari ben burdan geliyim sen ordan köprünün tam ortasında buluşalım :roflol:

yarışım edim büdüm taze gelinimizi zuzucuğumu vede openimi öperimmmmŞenizŞeniz

zeytin hoşgeldin tatlım önceliğinen ben daha tabağın içinden bi kaç parça yazdım kız durun sayam size :),

1.karışık kızartma,
2.makarna salatsı,
3.yoğurt soslu mantar,
4.garnitürlü makarna,
5.yoğurt sosolu havuç,
6.biber dolma (zeytin yağlı bunlar :)
7.kırmızı biber dolma,
8.patates salatası,
9.salatalık yoğurt soslu,
10.gene yoğurtlu patlıcan biber,
11.yaprak sarma,
12.patates kroket,
13.kabak mücver,
14.yoğurtlu kara lahana,
aklıma bunlar geldi kızlar bi tabaktı burası kesin aklıma gelmeyende vardı ,
aldık beraber yedik bide karışık kumpir yedik 2 de kola aldık ama bu cadı kolayı pek içmedi,
he bide itiraf ediyorum kumpiri aldığuımıza pişman olduk çünkü tabağın yarısına gelmeden doyduk :roflol:...

:gitme:uyuzlar zıkkımın kökünü yiyin emi:umursamaz:tabaktakilerle afrikadaki bütün çocuklar doyar nan :roflol:angellim benim mesajımı görmedin sanırsamopuyorumnanaktan

yarışçım sık dişini 1 haftakaydirigubbakcemile5 başarırsın sen hadi bakalım gazan mübarek ola:lepi:vazgeçmek istediğindekızları düşün onlar sıktı nasıl kilo verdisen de dayan sen de veryerimseniben

dimplemmm teşkk canummmm opuyorumnanaktan
bu da aşemeeee opuyorumnanaktan
yarışçımm ve hayalimm bu da siseeee opuyorumnanaktan
teşkk ediyorummm hbbb
seytinn sizi unutmadımm anacımmm
buda saa :mymeka: hbbb
bende 1,5 kilo vermişimm bu hafta mezunumm inşallahhh
bakalımmm sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…