Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

selam kizlar topik aciyomusunuz iyi acin gemiyi kaldirin bende pazartesi basliaycam gemide bende varim bakalim ama benim bagirsak temizleme isi zor olacak müshil bulamadim eczaneyede sormadim nolur nolmaz diye burda herseyi vermiyolar öyle isteyince canim ondan neyse bakalim caresini bulcaez ama ben saf meyve suyu bulamadim hazirlarindan olacak sekerlilerinden malesef su koyup daha azaltirim kalorisini malesef neyse idare edecek artikim benide unutman bende varim hadin öptüm hepinizi

tebrik ederim ayrica birnciliginizi ulan hayal gene yaptin yapacagini kasip kavurdun ortaligi gel gel vatandas 7 takima gel öptüm gülüm seni betüsüm pinarim sizlerinde tebrik ediyom ballarim benim

Hayal gözlüm senin için özelime bir mesaj geldi bak bakalım :))
nalansu09 .!.:
ben 2. takımdayım başarınızı tebrik ederim ben merak ettim bu beden temizligi olayını hayal gözlümünde özeli kapalı lütfen bana geri dönermisin canım ya ..zahmet olmassa tabi beklicem measajını çok öptüm bby:Saruboceq:

herkese iyi pazarlar arkadaşlar tam girdim yazacaktım baktım mehalim sagolsun ona gönderdigim mesajı eklemiş ..hayal gözlüm tebrik ediyorum canım seni merak ettim bu beden temizligi olayını dr marankinin vardı böyle bişeyi acep omudur yoksa.. rica etsem bize ögretirmisin ..tekrardan tebrikler sevgilerimle ..

ya kızlar baktım ne gelen var ne giden taaa 600 lü sayfalarınızdan başladım okumaya ve sonunda buldum valla bende yappsammıki ya bide hiçmi çay içmediniz herşeyden yemekten içmekten geçtim ben çay içmeden duramamki ..neyse tekrardan teşekkürler ..sevgilerimle

vallaha tebrikler hepinizi tebrik ediyorum daha önce ben yaptıydım bunuzemuszemusmarankinin olanını ve kesinlikle gene başlıcam çünki 5 kilo vermiştim bu hafta çok alışveriş yaptım ve hepsinin içine girmem lazım kesinlikle yarın eczaneden aliimm müsil mi lavman mı hangisi daha iyiymiş ben lavman yapmıştım :kedi:fikirlerinizi alimmmopuyorumnanaktan
hayalim petüşüm openim süpersinizzzzŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

haftayada ben alıcam bu alkışlarııı:1closedeyes:

minik bebişin koca göbüklü anası :roflol:

buda minik meleğim :nazar:

oyyy maşallah benim kuzummaaa çok güsel olmuşsun nanŞeniz:nazar:
-tatlicadiarzu- kötükedihüso :mymeka: :mymeka: :mymeka: kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile :olmaz: :oklava:
hasbaaaaaaa valla gerçek sandım nan dünü okumadınmı hasba :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol::roflol: :roflol: oy sizin halalarınızla teyzeleerinize hem ben hala olayını görmemiştim oyyyy karnıma ağrılar girdi kopardın beni :roflol:
petüş kopardın beniiiikaydirigubbakcemile3
zeytinim hosgeldim a.s.
nasılsın bakiiimmm
bizde dün hastaneye gittik
bide ne görelim
pipiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile3
saol bebişimmm Şeniz

ne olsun koştur dur valla benim hayatımmmkafamçokkarıştı
pipi miymiş hayırlısı benim içime hep kısın olcekmiş gibi doğuyoduuuzemuszemuszaten içime doğanların tersi çıkar hepp:roflol:

bu gün tükanı ben açammm opuyorumnanaktan
günaydınn herkeşeeeeeeee zemuszemus
juliiiiimmmm seni ve pipilini öptümmm opuyorumnanaktan
6. hissimm beni yanılttı bende seni kız annesi hayal etmiştimmm :olmaz:
aslann kimin olun olcakk inşallah olsunnn bu da züperrr bişiiidirr eminimmm kaydirigubbakcemile5
veee yakışırr sanaaa balıımmmm opuyorumnanaktan du bi daaaa öpimmm opuyorumnanaktan ımmm çohhh datluuuu

bu gün tükanı ben açammm opuyorumnanaktan
günaydınn herkeşeeeeeeee zemuszemus
juliiiiimmmm seni ve pipilini öptümmm opuyorumnanaktan
6. hissimm beni yanılttı bende seni kız annesi hayal etmiştimmm :olmaz:
aslann kimin olun olcakk inşallah olsunnn bu da züperrr bişiiidirr eminimmm kaydirigubbakcemile5
veee yakışırr sanaaa balıımmmm opuyorumnanaktan du bi daaaa öpimmm opuyorumnanaktan ımmm çohhh datluuuu

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
saol angelim
bizde hep kız diyorduk
heriflen sok olduk
kız istiyordu galiba suratı düştü benimkinin laelaelaelaelae
darısı sana insallah angelim :emir_bebek:

günaydınnnnnnnnnnn zemuszemus a.s.

juliiii hayırlı uğurlu olsun arkadaşımm :lepi:
tutturamadık be tühh :umursamaz:

baya erken göstertmiş ama hee kaydirigubbakcemile3

bu sen bi erkek patlaması olcek sanırm -tatlicadiarzu-

hayırlı uğurlu gelsin oğluşun sağlıkla inşallah julim Rabbim sana ve babasına bağışlasın...a.s.

saolun kızlar a.s.
darısı size insallah:emir_bebek:

günaydın zuzularımŞenizve zuzuların zuzucukları :emir_bebek:julim hadi jayırlısı kuşumŞenizseytinim hoşgeldinŞenizangel nerelerdesin kuzum senŞenizdimple kuzuzubambim almişim gulişim edim openim yarışçım hepiciğinizi öperimopuyorumnanaktanbetüşle hayale yok öpücük:umursamaz::olmaz:buluşma yapcaklarmış hasbalarkaydirigubbakcemilebide tüpürme bi de:mymeka:bi desenağlama

Back