ben bazen evde sıktım bazen sebzelei çiğ olarak rondodan çektim ama hazır meyve suyu değil canım hazırların %100 olanlarından diğerlerine göre biraz daha pahalı yani normaller gibi şeker ilaveli yada katkılı olmucakpeki kızlar evde sıkmam şart mı meyva suyumu...eğer hazırlarla da kilo veriliyorsa..süper ekonomik zahmetsizmiş:jeyyar:
bitki çayı ve yeşil çay yasak değil normal çay yasak soda da serbest günde 3 lt su kaydirigubbakcemile5ayy çok soru sordum kzımayın emi...bitki çayı da yasak dimi?bir de meyva yasak mı?
kızlar ben salıyı beklemden hafta sonu kürü yapayım diyorum kendime.
yanlış anlamadıysam su şekilde dimi..sabah öğlen ve akşam olmak üzere 3 defa meyva suyu içiyorum
birer bardak mı?
arada müsaması olan herhangi bir gıda var mı?
ve hangi meyva suyunu öneriyorsunuz?
ufff hafta sonu misafirim gelmese barii:umursamaz:
yok balım takımcanak tebrik ettim ama hayal cadısı tek üstüne alındı ...:roflol::roflol::1hug:
openide senide tebrik ederim . fıstıklar ......
tüm takımıda ...:enbuyukkk:
ben demedim bişi nasılsa bildiğini okuyacan sen...
:roflol::roflol:,
dahası var aplam :roflol::roflol:...
canım benim yerim kız seni ben cadı özledim valla,
inş gelirim hedefe sende beni görün öle elbet görüşürz bi gün cadım nasılsın nasıl gidiyo düzeldimi herşey yolundamı,
gülüm salma sakın kaçamakta emi...
,kızlar ben salıyı beklemden hafta sonu kürü yapayım diyorum kendime.
yanlış anlamadıysam su şekilde dimi..sabah öğlen ve akşam olmak üzere 3 defa meyva suyu içiyorum
birer bardak mı?
arada müsaması olan herhangi bir gıda var mı?
ve hangi meyva suyunu öneriyorsunuz?
ufff hafta sonu misafirim gelmese barii:umursamaz:
ben bazen evde sıktım bazen sebzelei çiğ olarak rondodan çektim ama hazır meyve suyu değil canım hazırların %100 olanlarından diğerlerine göre biraz daha pahalı yani normaller gibi şeker ilaveli yada katkılı olmucak
bitki çayı ve yeşil çay yasak değil normal çay yasak soda da serbest günde 3 lt su kaydirigubbakcemile5
canım sayende topik açmaya gerek kalmadı :roflol: :roflol: herşeyi anlattık zaten başlama bekle önce beden temizliği yapcan yoksa sonra aç hisseder başarısız olursun ve grup olursa daha iyi oluyor motive oluyorsun ayrıca diğerleri yemeyip sen kaçamak yapcağın anada sıkıyon kendini :roflol: :roflol: tıpkı hayalle ben gibi bi ışık yada açık kapı gördünmü kaçamağa çok müsait oluyosun çünkü bence sen hafta sonunu iyi geçir hep birlikte başlayalım olurmu kaydirigubbakcemile5 dinle beni başarısız olur ve bırakırsan daha kötü :çok üzgünüm: motive açısından
he o uçtu biraz aplam teşekkürler Şeniz
canım bende özledim epeydir gerüşemedik
ıııı tahmin ettiğim konudaysa düzeldi herşey :kedi:
hayalim canım desteğin için çok ama çok teşekkür ederiimm
bitanesin sen olmasan ne yapardım bilmiyorumm allah razı olsun binlercekez :Saruboceq: Şeniz
salsamda değişiklik olmuyor 2 aydır kaydirigubbakcemile3
birinciliginizi tebrik ederim kizlar a.s.
iyi haftasonlari herkeze
maşallah size
hayal bacım ne ettin sen süpersin kendimi zor tutuyom sizin gemiye binmemek için efe cim tutuyo beni
kızlar tebrik ederrimm a.s.
maşaallah yaa alkisalkisalkis
bu haftada listeleri alt üst etmişsinizz zemuszemus
hayalcim öpüyorum cnm a.s.
Hem takım olarak hemde bireyseldeki başarınızdan dolayı tebrik edrim arkadaşlar a.s.
hayalle betüş gene yıktınız ortalığıııbeden temizliğine devam galiba dimiiiii? ben sizin şu sayfaları bi karıştırayım bariiii yerimseniben
takımcana tebrik ederim kızlar a.s.
hade bakta gel hoşgeldin güzelim nasılsın teşekkrü ederiz,
ara verdik gülüm biz hafta içi yapıp hafta sonu ara veriyoruz,
betüş yanıma geliyo şimdi Allah nasip ederse bakalım nolcez,müsait olursak bi foto çeker koyarız buraya,
sende eridin bittin be güzelim darısı bize...
gülüm betüş topik açayım dio da ben yok diom benden koprsa açacak topik ama bakalım ben açılırsa topik sana atarım kısayol olarmı,
herşeyi bi araya yazıp açarız gülüm,
inş sağlıkla verecez kalanlarıda güzelim sabır az daha sabır gerçi benim çatlamak üzere...
betüş yolda cadı haber bekliyorum bakalım buluşacaz bu gün süper olcak darısı pınarıma ve sizlere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?