Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızlar ben salıyı beklemden hafta sonu kürü yapayım diyorum kendime.
yanlış anlamadıysam su şekilde dimi..sabah öğlen ve akşam olmak üzere 3 defa meyva suyu içiyorum
birer bardak mı?
arada müsaması olan herhangi bir gıda var mı?
ve hangi meyva suyunu öneriyorsunuz?
ufff hafta sonu misafirim gelmese barii:umursamaz:

peki kızlar evde sıkmam şart mı meyva suyumu...eğer hazırlarla da kilo veriliyorsa..süper ekonomik zahmetsizmiş:jeyyar:
ben bazen evde sıktım bazen sebzelei çiğ olarak rondodan çektim ama hazır meyve suyu değil canım hazırların %100 olanlarından diğerlerine göre biraz daha pahalı yani normaller gibi şeker ilaveli yada katkılı olmucak
ayy çok soru sordum kzımayın emi...bitki çayı da yasak dimi?bir de meyva yasak mı?
bitki çayı ve yeşil çay yasak değil normal çay yasak soda da serbest günde 3 lt su kaydirigubbakcemile5

canım sayende topik açmaya gerek kalmadı :roflol: :roflol: herşeyi anlattık zaten başlama bekle önce beden temizliği yapcan yoksa sonra aç hisseder başarısız olursun ve grup olursa daha iyi oluyor motive oluyorsun ayrıca diğerleri yemeyip sen kaçamak yapcağın anada sıkıyon kendini :roflol: :roflol: tıpkı hayalle ben gibi bi ışık yada açık kapı gördünmü kaçamağa çok müsait oluyosun çünkü bence sen hafta sonunu iyi geçir hep birlikte başlayalım olurmu kaydirigubbakcemile5 dinle beni başarısız olur ve bırakırsan daha kötü :çok üzgünüm: motive açısından

betüşcüm tamam canım,bekliyorum o zaman sizi..hep beraber yapalım..haklısınc anım daha çok motive oluruz o zaman:enbuyukkk:
hem benim beden temizliğinden de haberim yoktu..pazartesi takipteyim seni..
yeşilçay bitki çayı ve sodanıın yasak olmamasına çokk sevindim...ollleyyyhihoyyyt
meyva sularını da şimdiden stok yapayım benkaydirigubbakcemile3

canım bende özledim epeydir gerüşemedik
ıııı tahmin ettiğim konudaysa düzeldi herşey :kedi:
hayalim canım desteğin için çok ama çok teşekkür ederiimm
bitanesin sen olmasan ne yapardım bilmiyorumm allah razı olsun binlercekez :Saruboceq: Şeniz

salsamda değişiklik olmuyor 2 aydır kaydirigubbakcemile3

,

güzelim bağırsaklarını boşalt tertemiz olsun sonra başla günde 300 kalori % 100 meyve veya sebze suyu içmen gerek başka birşey yok, suyu çok iç ne kadar çok içersen o kadar rahat edersin haberin olsun,
3 günde birkezde bağırsak temizliği yapman gerek...

yes % 100 olcek en az kalori vişne suyunda var mck,
bide aromanın meyve suları hem tok tutuyo hemde kalorisi en az olan,
misal ben vişne içtim en az kalori onda capy nin %100vişnesinin 100 ml de 90 küsür kalori var,
aromanın 200 ml 72 anlatabildim ganımca...

he açma gemini batırırm yoksam ...

he o uçtu biraz aplam teşekkürler Şeniz

aeben aplam çok özür dilerim gülüm valla fark etmedim yoksa ben sana cevap vermem mi,
ŞenizŞeniz,
facede orda burda oyala sonra uçtu de hasba 2 saat sonra yanımdasın akşama kadar da elimdesin hadi alsınlar seni elimden...

oy canım benim düzelmesine çok sevindim Allah bida yaşatmasın gülüm sana yaşattığınızda kimseye vermesin rabbimŞeniz...

birinciliginizi tebrik ederim kizlar a.s.
iyi haftasonlari herkeze

maşallah size
hayal bacım ne ettin sen süpersin kendimi zor tutuyom sizin gemiye binmemek için efe cim tutuyo beni

kızlar tebrik ederrimm a.s.
maşaallah yaa alkisalkisalkis
bu haftada listeleri alt üst etmişsinizz zemuszemus

hayalcim öpüyorum cnm a.s.

Hem takım olarak hemde bireyseldeki başarınızdan dolayı tebrik edrim arkadaşlar a.s.

ayrıca herkese çok ama çokı teşekkrü ederiz,

hatunlar hepinize günaydın ii hafta sonları
betüş bi kaç saat sonra yanımdas Allahın izniyle kim ne yapmak istersesölesin :roflol::roflol::roflol:...

hayalle betüş gene yıktınız ortalığıııbeden temizliğine devam galiba dimiiiii? ben sizin şu sayfaları bi karıştırayım bariiii yerimseniben
takımcana tebrik ederim kızlar a.s.

hayalle betüş gene yıktınız ortalığıııbeden temizliğine devam galiba dimiiiii? ben sizin şu sayfaları bi karıştırayım bariiii yerimseniben
takımcana tebrik ederim kızlar a.s.

hade bakta gel hoşgeldin güzelim nasılsın teşekkrü ederiz,
ara verdik gülüm biz hafta içi yapıp hafta sonu ara veriyoruz,
betüş yanıma geliyo şimdi Allah nasip ederse bakalım nolcez,müsait olursak bi foto çeker koyarız buraya ,
sende eridin bittin be güzelim darısı bize...

waaooowww bi de buluşurlarmıştaaaa:dilcikar::1shok:
58 kilo olmak istiyom,5 kilo daha var...
valla siz bunu bi başlık altında anlatsaydınız daha iyidi,bakıyom hepsi birbirine karışık...gerçi ben evde pişen yemekten yemeden duramamda...kaydirigubbakcemile3

gülüm betüş topik açayım dio da ben yok diom benden koprsa açacak topik ama bakalım ben açılırsa topik sana atarım kısayol olarmı,
herşeyi bi araya yazıp açarız gülüm,
inş sağlıkla verecez kalanlarıda güzelim sabır az daha sabır gerçi benim çatlamak üzere ...
betüş yolda cadı haber bekliyorum bakalım buluşacaz bu gün süper olcak darısı pınarıma ve sizlere...

peki şeker a.s.
valla siz topiği açında uygulamak isteyen uygular...hani diyom böyle tek tek cvp vermektense hepsini yazarsın olur biter,çünkü çok kişi merak ediyodur a.s
ii bizdende slm söle betüşe yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…