Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

merhabaa kısllaar a.s.

hayaliimmmm fıstığım yaa canım teşekkür ederiimm bitanesin sen çok seveyom kız seni Şeniz
kuşum benim balım baklavam sonram kaymakımm sonram herbişeyimm kaydirigubbakcemile3 Şeniz Şeniz Şeniz
tam olarak mezun olma değilde kaçmak diyelim
çünkü birtürlü kilo veremedim mafoldumben
mecbur bu yola başvurdum kızlarda yeni birini alsınlar diye neyse artıkk
sende maşallahh baya iyi gidiyon canımcımm
en kısa sürde istediğin kiloya gelirsin emminimm
hepinizi öptüm tek tek sağlıklı zayıflamalar şekerleer

canım ben katılırımbeni de al gemiye..bence çok faydalı olur bu topickaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

niye nannnnn çokmu kötü olur herkes sağlıksız diye tepememi biner iyide kimseyi zorlamıcamki hasba isteyen gelir

ben demedim bişi nasılsa bildiğini okuyacan sen...

ne haber fıstıklar .......Şeniz

cadılar eridiniz bittiniz ....hehe ....

1. zi tebrik edeyim şimdiden ...:1hug:a.s.

:roflol::roflol:,
dahası var aplam :roflol::roflol:...

canım benim yerim kız seni ben cadı özledim valla,
inş gelirim hedefe sende beni görün öle elbet görüşürz bi gün cadım nasılsın nasıl gidiyo düzeldimi herşey yolundamı,
gülüm salma sakın kaçamakta emi...

:dilcikar::roflol::roflol:
bak dahasını unutmuşum . hayal cadısının bireyseldeki 2. rekorunuda tebrik ederim ....:roflol::roflol::1hug:

ben demedim bişi nasılsa bildiğini okuyacan sen...
.

eyi deme ama sen baş kobayımsın :roflol: :roflol: :roflol: yegane örneğim :roflol: kapıya seni otutturcam bu arada sağolun kızlarrrrr hepinizi öpüyorum opuyorumnanaktan
shopaholic bugün işim var yarında şehir dışındayım pazartesi çalışmalara başlıcam canım salı çarşamba sağlık orucuyla yolculuğa başlarız inşallah önce şu hayali bi kandıremde :mymeka:

tam müsait yemek falan yok 24 saat çalış güzelim
çay kahve sigara yasak...

hayalin dediği gibi tam müsait :roflol: yemeğe çıkma derdi yok sabahtan meyve suyunla gelirsin sabah iç öğlen iç :roflol: şişeyi yanından ayırma :roflol: yapması en rahat diyet sistemi yeterki dayan laelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…