hayıııııııııııııııııııır...
ya kızlar bende bu sağlık orucu gemisini aççam ne dersiniz hem açıklıcam sonrada bi gün seçecem katlmak isteyenlere sağlık orucuyla 10 gün yolculuk yapıcam katılan olurmu acaba açayımmı böle bi topik pazartesi yapıcam ya istiyorumki başkalarıda tabi isteyenler katılsın topluca daha iyi motive olunur
niye nannnnn çokmu kötü olur herkes sağlıksız diye tepememi biner iyide kimseyi zorlamıcamki hasba isteyen gelir
ne haber fıstıklar .......Şeniz
cadılar eridiniz bittiniz ....hehe ....
1. zi tebrik edeyim şimdiden ...:1hug:a.s.
merhabaa kısllaar a.s.
hayaliimmmm fıstığım yaa canım teşekkür ederiimm bitanesin sen çok seveyom kız seni Şeniz
kuşum benim balım baklavam sonram kaymakımm sonram herbişeyimm kaydirigubbakcemile3 Şeniz Şeniz Şeniz
tam olarak mezun olma değilde kaçmak diyelim
çünkü birtürlü kilo veremedim mafoldumben
mecbur bu yola başvurdum kızlarda yeni birini alsınlar diye neyse artıkk
sende maşallahh baya iyi gidiyon canımcımm
en kısa sürde istediğin kiloya gelirsin emminimm
hepinizi öptüm tek tek sağlıklı zayıflamalar şekerleer
:dilcikar::roflol::roflol:ben demedim bişi nasılsa bildiğini okuyacan sen...
:roflol::roflol:,
dahası var aplam :roflol::roflol:...
canım benim yerim kız seni ben cadı özledim valla,
inş gelirim hedefe sende beni görün öle elbet görüşürz bi gün cadım nasılsın nasıl gidiyo düzeldimi herşey yolundamı,
gülüm salma sakın kaçamakta emi...
ben demedim bişi nasılsa bildiğini okuyacan sen...
.
betüş tamam tatlım...çok sevindim bu ahbere..ben de hafta sonu kendimi motive ederim bu durumakaydirigubbakcemile2
pazartesi haberleşiriz..ben detayları ögreneyim..çay yasak sanırım dimi?bir de çalışma ortamında yapmaya müsait mi bu diyet?
tam müsait yemek falan yok 24 saat çalış güzelim
çay kahve sigara yasak...
yok balım takımcanak tebrik ettim ama hayal cadısı tek üstüne alındı ...:roflol::roflol::1hug:aaaben sadece onamı:dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?