Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben dayanamıyorum sağlık orucuna malesef dün akşam 7 gibi başım dönmeye bi başladı kafamçokkarıştıdışardayımm ablamla havlu bakmaya gitmiştim hiç ses etmedim bi şey desem kızacak diye oturdum biraz baş ağrısı bi taraftan yok anam bana göre değilmiş malesef :gitme:ama içim gidiyo betüşle hayali gördükçe:gitme:saat 9 da yedim artık ekmek arsı peynir falan![]()
aşem dayanamıyosan lütfen yapma şöle yap sende 3 öğün meyve suyu yemek çorba salata yemek onlarla destekle ama ekmeği makarnayı pilavı ve tatlıyı çıkar hayatından kaydirigubbakcemile5 olarmı kızlar ilk defa bugün sabah bişey yedimmm kaçamak ama 2. lokmadan sonra dıkandım çok özlemişim çoookkk ama doydumm 2 lokmayla geçen hafta çooook özenmiştim bitsin sabahına alıcam dimiştim aldım ama çok yemedim :lepi:
halam gelmek üzere adım hıdır aplalar bu kadar oldu :roflol::roflol::roflol:,
ama kendimi bu hafta itibariyle nadasa çekcem reglim olsun geçsin sonra bakcam habrınız ola bayrağı kaptırmak yok :roflol::roflol::roflol:,
pınarım daha gelmemiş kuzum ortalardada yok araylım bakalım...
herkesi tebrik ederim betüşüm senide aşkoom...