Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

günaydin kizlar hepinizi öpüyorum kocaman

julliyet aksama kadar tabikide kan dolasimi azaliyo ondan sismalerin cok olur eger oturarark is yapiyosan ayaklarinin oldugu yere yüksek bisey koy uzatmak icin ozaman daha iyi gelir sana cok asagida tutma kan dolasimi olmadigi icin sismelerin normal benimde olmustu cok bide aksam evdeyken koltuga yat yaslandigin kisma ayaklarini yukari kalldir daya oruya öyle dur yarim saat felan ttabi yariscvininda dedigi gibi tuzu kesmelisin canim benimhayirlisiyla atlatirsin bunlari canim ins

almilacim ayrica senide tebrik ederim insallah sende saglikli bir sekilde bebegini kucagina alirsin canim benim

7.TAKIM 108.ETAP
serseri ( 67,0/67,0/0,0/%0,0)
Abetüş ( 56,0 /53,6 / 2,4 / 4,29 %)
yarisci ( 77 / 75 / 2,0 / 2,60%)
angelsky( 61,5 /
şirin06 (63,5 / 63.5 /0.0 / 0.00 %)
Zeytingözlü ( 77,5
hayalgözlü (80,0/
open_sea ( 69,8 /

TOPLAM KİLO ( )

günaydın kızlarrrrrr Şeniz artık dibe geldiğim için 3 kilo falan gitmiyor yaa Çok üzgünüm çoook ama inanın yoruldum şimdi 1-2 hafta koruma yapıp kalanıda vercem aslında mezunda olabilirim kafamçokkarıştı önce biraz koruyayımda kaydirigubbakcemile5 yarışçım senide tebrik ederim canım a.s.

7.TAKIM 108.ETAP
serseri ( 67,0/67,0/0,0/%0,0)
Abetüş ( 56,0 /53,6 / 2,4 / 4,29 %)
yarisci ( 77 / 75 / 2,0 / 2,60%)
angelsky( 61,5 /
şirin06 (63,5 / 63.5 /0.0 / 0.00 %)
Zeytingözlü ( 77,5 / 77,0 / 0,5 / 0,65 %)
hayalgözlü (80,0/
open_sea ( 69,8 /

TOPLAM KİLO ( )

zeytini aradım kızlar hasba hala düğünle uğraşıyor -tatlicadiarzu- angele nasıl ulaşcaz kızlarrrr bilen varmı :uhm: yoksa aynı yapalım almişim bu arad teşekkür ederim canım Şeniz Şeniz henüz tam erimiş sayılmam teyzoş nasıl bakalım siz anlattıkça bende o günleri yaşıyorum inanın özendim ya allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :Saruboceq: :nazar: a.s. aşem nerde çokmu işi var bana hala cevap vermedi teyzesi mısırdan bişey getirdimi bana göndercekmi :roflol: :roflol:

geldim kıslar:kedi:fotokopiyle uğraşıyordum da geciktim o yüzden..şimdi yazıp yine tıpış tıpış fotokopiyle bütünleşmeye gidicem:gitme:betüş mısırdan teysem geldiden ne anladın sen çok merak ettim:roflol:

ne anlıcam gerçekten mısırdan teyzen geldi anladım dünden beri göz aydınları dileyip duruyom okumadınmı hasbaaaaaa :mymeka: beni ençok dışardan gelenlerin hediye kısımlarının ilgilendirdiğinden bahsediyom yani bu şakamıydı ne şimdi benle kafamı buldun :mymeka: dünden beri kendimi boşamı yırtıyom buralarda :roflol: :roflol: ggülemmi tüpürsemmi

muhahahaa zuhaaaaaa betüş Allah seni netmeye:roflol::roflol:herkes halam geldi demiş ti ya geçende hala olarak neyi kastettiler bi düşün :roflol:

-tatlicadiarzu- kötükedihüso :mymeka: :mymeka: :mymeka: kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile :olmaz: :oklava:
hasbaaaaaaa valla gerçek sandım nan dünü okumadınmı hasba :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol::roflol: :roflol: oy sizin halalarınızla teyzeleerinize hem ben hala olayını görmemiştim oyyyy karnıma ağrılar girdi kopardın beni :roflol:

Back