kuzucum hg nasılsın tatlım ....
kamerim valla iyiyiz çok şükür sen orada eczaneye bir sor tatlım bunların değişik isimli olanları var hepsi aynı işi görüyor belki vardır ....
hayal cadısı nerde yazıomuş bu yazı ayy çok güldüm yaaa :))) yazan belli olmuomu ???
şirinim günaydın erkencisin bugün ...
kamerim valla iyiyiz çok şükür sen orada eczaneye bir sor tatlım bunların değişik isimli olanları var hepsi aynı işi görüyor belki vardır ....
hayal cadısı nerde yazıomuş bu yazı ayy çok güldüm yaaa :))) yazan belli olmuomu ???
haftayada inş aşe ile ikimiz götürürüz işi inş siz biraz dinlenmeye çıkarırızopuyorumnanaktan
günaydin kizlar nasilsiniz bakalim nevarneyok ortaligi kasip kavurduk etraf durulmus iyi
hayal askitom etikietteki laf cok güzel kiz catlamayin sizde gelin demis ha ha ha:roflol:
bu hafta napiyonuz rekor varmi heee bende haftaya yapacam bidee neyle bagirsaklarimi temizleyecegimi bulsam oda süper olacakta bulurum insallah ben buhafta baya salmistim baska sebeplerden dolayi hani bir ihtimal diye baktim yokmus öyle bisey bende basliyacagim bakalim bende bi 56 olam yeter giiii demi:lepi:
pinarim kuzum balim sen nörüyon canim:1hug:
betüs yavrum sen nasilsin eyi gidiyomu diyet bugun keyifler nasil umarim daha iyisindir bebegimopuyorumnanaktan
kizlar hepinizi öpyüorum
günaydınnnn kızlarrrrrr opuyorumnanaktan herkesi öpüyorum Şeniz çilekcim emziriryormuş musil falan olmaz canım yeşil çayda olmaz çocukta uykusuzluk yağpar lütfen dikkat et kaydirigubbakcemile5
Günaydın şekerler,
Yarın yine milleti tozununuzda boğacaksınız anlaşılan:))
Etiket çok hoş olmuş gerçekten :)
nan tısım 9 direksiyon dersim var mecbur erken kalkıyorumhihoyyyt
pinarim bakalim canim yaa soracam olmazsa yesil caya devam bide tirsiyom müshil den fazla olurda tuvaletten cikamazsam diye ha ha ha ondan neyse haftaya benim herif öglenci geceye kadar yok ozaman rahat yaparim yemek derdimde olmuyo ozaman da kimse beni tutamaz valla bosuna beklemisim hani bi ihtimal iste olursa diye ama neyse
kamercan neyi bekledin kuzum ???
bence halası geç kaldı hamiş sandı gendini...
bence halası geç kaldı hamiş sandı gendini...
napam gı iyiyim kaydirigubbakcemile5almiş napan gı...
he yaa kzıdırdılar beni bak hemen gızardım :roflol:
bulantılar gectimi almişim
tellal baraydin kuzum heee:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?