- Konu Sahibi 39trakyali
7 renk değiştiren elmalarımı elimde fazla oldukları için satıyorum, hiç kullanılmadılar.Yedi değişik renge bürünen bu şirin elmaları hem gece lambası olarak kullanabilir hemde evimizde hoş bir ortam yaratabilirsiniz. İstediğim fiyat sadece ve sadece 7 liracık.
Chipli Nintendo Wii, tüm oyunları açar, açamadığı oyun yoktur. Tv ye takıp oynamak kalıyor size sadece, tek tek aparat toplamakla uğraşmayın hepsi bir arada olan bu seti kaçırmayın. Paket içerisinde bulunan wii fit isimli cd içerisinde bulunan oyunlarla ve egzersiz hareketleri ile eğlenerek kilo verin. NOrmalde bu seti tek tek toplamaya kalksanız iki katı para ödersiniz ben sadece 400 lira istiyorum. İçerisindekileri tek tek aşağıya listeledim.
Beyaz Nintendo Wii
2 adet remote controller
2 ader Nunchuck
2 adet Silikon kılıf
1 adet Balance board
1 adet Wii fit zıplama ipi
1 adet Wii Fit Orijinal oyun
1 adet tabanca aparatı
1 adet tabanca kılıfı
4 adet Philips marka şarj edilebilir pil
1 adet Philips marka şarj aleti
18 adet çeşitli oyunlara ait dvd
1 adet scart girişi aparatı
NİNTENDO Wİİ 400 LİRA
Chipli Nintendo Wii, tüm oyunları açar, açamadığı oyun yoktur. Tv ye takıp oynamak kalıyor size sadece, tek tek aparat toplamakla uğraşmayın hepsi bir arada olan bu seti kaçırmayın. Paket içerisinde bulunan wii fit isimli cd içerisinde bulunan oyunlarla ve egzersiz hareketleri ile eğlenerek kilo verin. NOrmalde bu seti tek tek toplamaya kalksanız iki katı para ödersiniz ben sadece 400 lira istiyorum. İçerisindekileri tek tek aşağıya listeledim.
Beyaz Nintendo Wii
2 adet remote controller
2 ader Nunchuck
2 adet Silikon kılıf
1 adet Balance board
1 adet Wii fit zıplama ipi
1 adet Wii Fit Orijinal oyun
1 adet tabanca aparatı
1 adet tabanca kılıfı
4 adet Philips marka şarj edilebilir pil
1 adet Philips marka şarj aleti
18 adet çeşitli oyunlara ait dvd