7 kilo verdim devaaaammmmm

hazizi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2016
5
3
36
28
Merhaba kizlaaar ben bi bucuk ay gibi bi surecte 7 kilo verdim ve daha siki bi diyetle devam etmek istiyorum eger burdan birlik olursak daha kolay ve basarili sonuclar elde ederiz umarimmm katilmak isteyen yazsin boylece neler yaptigimizi yapacaklarimizi konusmus oluruzz

Merhabaa, ben inanilmaz fast food yiyen biriydim bazen gunde iki ogun fast food diger ogunler cips ivir zivir falan yiyordum hatta o kadar kotuydu....
Kilo vermemi saglayan en onemli sey kahvalti yapmam oldu kesinlikle once bunu soyliyim. Her sabah kalkip bir yumurta biraz peynir domates ve salatalik yaninda da bi dilim kizarmis tam bugday ekmek yiyorum, oglenleri evde ne varsa ondan yiyorum zeytinyagli, tavuk izgara veya mercimek falan genellikle aksam da kofte veya yine evde ne yemek varsa ondan. Yanlarinda tam bugday ekmek yine var tabi kii. Ara ogun yapmaya caba gosteriyorum bi avuc badem bi muz falan tarzi. Sen?

Evet guzel bi uygulama bende soyle yapiyorum sabahlari ekmek yemeden diger seylerden mesela yumurta peynir zeytin vs oglen ise evde ne varsa ama ekmeksiz tabiki ara ogun de yogurt veya meyve aksam ise yaptigim yemekten ama ekmeksiz yine saat sekiz gibi cay ociyorum yatarken ise limonlu su

Bende yeni basladim ghnluk ne yiyosun yedi kg gayet iyi valla
Ben ekmek yiyorum, vucutta karbonhidrat su tutuyor yemedigimizde sudan gidiyor zaten ilk basta ekmek yemedigimde ileride nasilsa yer yemez geri alicagima hayatimda tutmaya devam ediyorum hahaha

Boy 1.68 kilo 78 ama kucujlugumden beri hep gogsum buyuk benim 70 kiloki halim 60 kilo gibi duruyo vucudumda o yuzden...
Zumbaya basladim haftada iki saat onun haricinde bu aralar cok bosladim ama spora baslamam lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…