Gebeliğe Hazırlık 7.hucreli embriyo

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

umuut19

Ol de, olsunn Allah'ım
Kayıtlı Üye
18 Mart 2016
692
862
53
Ankara
Merhaba kızlar..pazar günü op oldum.2 yumurtadan biri boş çıktı. e2 300 ve tek embriyo olustu.3.gün 7 hucre ve donduruldu.Bu hafta histerokopi ve rahime cizik atılacak.Mayıs ayında transferim olacak.Benim merak ettigim tek embriyo 7 hucre ile hamile kalan oldumu. Cok ama çok üzülüyorum..Hamile kalanlar yazabilirmi..Insallh bu gözyaşlarim biterrr

Benim bir oğlum var su an da 4 yaşında . 3.gün 7 hucreliydi . Şimdide dondurulmuş transferi mi oldum 3.gün 9 hücreli bugün 5.günün

Benimde 23 mayısta opu oldu 3 yumurta toplandı 1 tanesi gelişti 3. Gün 7 hücreli donduruldu. Bende miyom var önce tedavi olucam inş transfer sonra yapılcak. Benim daha önceki denememde 3. Gün 9 hücreliydi ama kimyasal oldu. Rabbim ol derse 4 hücreli bile tutan arkadaşlar var içini ferah tut canım

Baska kimse yokmu? Haydı kızlar yazın neolur..

Benimde 23 mayısta opu oldu 3 yumurta toplandı 1 tanesi gelişti 3. Gün 7 hücreli donduruldu. Bende miyom var önce tedavi olucam inş transfer sonra yapılcak. Benim daha önceki denememde 3. Gün 9 hücreliydi ama kimyasal oldu. Rabbim ol derse 4 hücreli bile tutan arkadaşlar var içini ferah tut canım

Inşallahhh inşallah...Çok korkuyorum tutmazsa diye..Bu ikinci transferim..Cok yumurtası olan biride degilim..Rabbime sığındım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…