7 haziran seçimleri dolayısıyla okullar erken mi kapanacak?

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
Milli Eğitim Bakanı Avcı, 7 Haziran'daki seçim dolayısıyla okulların bir hafta erken kapanacağı iddialarını yalanladı.
“Öyle bir şey yapılsa seçim için özel bir planlama yapıldı gibi dedikodular olur. Sanki biz kimin nasıl oy kullanacağını biliyoruz da velileri ona göre yönlendiriyormuşuz gibi. Bunu bile söyleyenler çıkabilir. Onun için siz hiç takvimimizi bozmuyoruz” diye konuştu. 7 Haziran'daki seçim dolayısıyla okulların bir hafta erken kapanacağı iddialarının bulunduğunu belirten Avcı, "Okullar normal ilan ettiğimiz takvim doğrultusunda 12 Haziran'da tatil olacak. Öyle bir şey yapılsa seçim için özel bir planlama yapıldı gibi dedikodular olur. Sanki biz kimin nasıl oy kullanacağını biliyoruz da velileri ona göre yönlendiriyormuşuz gibi. Bunu bile söyleyenler çıkabilir. Onun için siz hiç takvimimizi bozmuyoruz" diye konuştu. Avcı, 2010 yılında gerçekleştirilen Seviye Belirleme Sınavı'ndaki (SBS) kopya iddialarına ilişkin de "Henüz, bize intikal eden bir şey yok. Zaten SBS sorularının bilgisayarında bulunduğu söylenen kişi ÖSYM çalışanı. Milli eğitim çalışanı değil ama bizimle bir bağlantıları var mı bakanlık içerisinde bir yuvalanma var mı onlar da araştırılıyor" dedi.
http://www.rotahaber.com/egitim/2015-karne-tatili-ne-zaman-okullar-erken-mi-kapanacak-h531701.html

valla bence erken kapansa iyiydi, zaten 8 i tatil olur, kaldı 4 gün, onda da çocuklar bi gider bi gitmez, zaten ders olmaz

kar tatili , zart tatili zurt tatili .. bu sene kac gün eksiğimiz var..
birde siyasi tatil mi yapılacak cok saçma olurdu..

bizim sınavlar seçi,mden dolayı 1 hafta önce ye alındı 2 gün sonra sınav var ben burada çene yapıyorum

sınıf öğretmeni bi kankam var, arkadaşım zaten ders yok bişey yok ne yolluyosun çocuğunu okula son hafta diye kızıyordu velilere(aramızda tabii direk velilere değil), hala aklıma geldikce gülerim

" Onun için siz hiç takvimimizi bozmuyoruz" ne demek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…