• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7.haftamdayım ve iştahım hiç mi hiç yok :(

Ilk iki ay neredeyse rahattim 3. aydan sonra ömrümden ömür gitti kusmaktan yiyecekten tiksinmekten . 5 bitti 6 ya girdim yeni yeni adam akıllı yemeye başladım. 3 ay zaten annenin deposundan alır sonra sen ne yersen. Günlük 1 yumurta 1 kase yoğurt ve 1 muz sakin ihmal etme diğer şeylerde kendini yipratma azar azar herseyden almaya çalış. Ekmek çok yeme.

Ilk iki ay neredeyse rahattim 3. aydan sonra ömrümden ömür gitti kusmaktan yiyecekten tiksinmekten . 5 bitti 6 ya girdim yeni yeni adam akıllı yemeye başladım. 3 ay zaten annenin deposundan alır sonra sen ne yersen. Günlük 1 yumurta 1 kase yoğurt ve 1 muz sakin ihmal etme diğer şeylerde kendini yipratma azar azar herseyden almaya çalış. Ekmek çok yeme.
süt ve muz hergün tüketmeye çalışıyorum ama yumurtadan tiksindim midem almıyor ..bu bebişlere kavuşana kadar daha neler çekeceğiz bakalım:KK16:

bende şidiye kadar kusma olmadı Allahtan bi de o olsa ne yapardım:KK43: bu arada maşallah bebeğin güzel gelişmiş sağlıkla doğurursun inşallah :) benim şu haftalar aylar nasıl geçecek gün sayıyorum resmen 7+0 7+1 7+2 :KK56:
zaman çok zor geçiyo daha kucağıma alamadm bebeğimi hele bu son haftalar ilerlemek bilmiyo :) Rabbim bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin canım

Benimde 5 . Haftadan sonra basladi midem cok dolu gibi hissediyorum cok yemusim gibi bi hazimsizlik bi tiksinti umarim cabuk gecer bide usuyorum cok geceleri

kızlar merak etmeyin.13.-14. haftalardan sonra Allah'ın izniyle bulantılar bitiyo ,iştah bir açılıyor ki sormayın ;) ben de ilk aylar 2-3 kilo vermiştim ama sonradan alınıyo istemesenizde merak etmeyin

hıı bide muz ve mandalina bebeğe kilo aldırır bol bol ye
ama muz kabızlık yapıyo... yemeye korkuyorum:KK43:
hergün bir muz yiyiyorum bende kabızlık sorunu falan olmadı.. bir yandan da muz bebeğe kilo aldırır diyorsunuz ya belki biraz erken düşünüyorum ama bundan da korkuyorum:( benim eşim iri yapılı kemikleri iri bense minyonum bebeğim eşime çekerse ben onu nasıl doğuracam diye de düşünüyorum ..çok mu fazla evham yapıyorum sizce :anneadayı::-)

hergün bir muz yiyiyorum bende kabızlık sorunu falan olmadı.. bir yandan da muz bebeğe kilo aldırır diyorsunuz ya belki biraz erken düşünüyorum ama bundan da korkuyorum:KK43: benim eşim iri yapılı kemikleri iri bense minyonum bebeğim eşime çekerse ben onu nasıl doğuracam diye de düşünüyorum ..çok mu fazla evham yapıyorum sizce :anneadayı::-)
bencede fazla evham yapıyosun... ayrıca muz herkeste kabızlık yapmaz ama bende yapıyor işte...

süt ve muz hergün tüketmeye çalışıyorum ama yumurtadan tiksindim midem almıyor ..bu bebişlere kavuşana kadar daha neler çekeceğiz bakalım:KK16:
hergün bir muz yiyiyorum bende kabızlık sorunu falan olmadı.. bir yandan da muz bebeğe kilo aldırır diyorsunuz ya belki biraz erken düşünüyorum ama bundan da korkuyorum:KK43: benim eşim iri yapılı kemikleri iri bense minyonum bebeğim eşime çekerse ben onu nasıl doğuracam diye de düşünüyorum ..çok mu fazla evham yapıyorum sizce :anneadayı::-)
Zayif gucsuz olmasindansa iri olsun herturlu o cikicak ordan endiselenme zayifta olsa ayni aciyi cekiceksin :)

merak etme canım benim bulantı ve kusmalarım 5 aya kadar devam etti hep kilo verdim..beş aydan sonra birden bulantılar ve kusmalar durunca iştah açıldı..yemek yemeye doyamıyordum..bu seferde aşırı kilo almıştım..doktorum demiştiki olsun şimdiye kadar yiyemedin istediğini ye demişti..bebekte oldu benim gibi tosuncuk..:KK72:

merak etme canım benim bulantı ve kusmalarım 5 aya kadar devam etti hep kilo verdim..beş aydan sonra birden bulantılar ve kusmalar durunca iştah açıldı..yemek yemeye doyamıyordum..bu seferde aşırı kilo almıştım..doktorum demiştiki olsun şimdiye kadar yiyemedin istediğini ye demişti..bebekte oldu benim gibi tosuncuk..:KK72:
sen bayağı çekmişsin ama sonu güzel olmuş ne güzel yaa.. inşallah benim iştahım da bir an önce açılır da doya doya yerim:)

İstahli yemk yiyemedm ben hic hep bi mide bulantim oldu cok hafifte olsa oldu yani.. Son haftamdaym ama inan hala canim hic bisey istemiyo

İstahli yemk yiyemedm ben hic hep bi mide bulantim oldu cok hafifte olsa oldu yani.. Son haftamdaym ama inan hala canim hic bisey istemiyo
hadi yaa :KK57: kişiden kişiye çok değişiyor galiba bu şikayetler ve geçme zamanı ..geçmesini ummaktan başka yapacak bir şey yok o zaman:KK17: senin gebeliğin çoğu gitmiş yakında rahatlarsın inşallah ..tek avazda alırsın inşallah kucağına :anneadayı::nazar:

Back
X