Ilk iki ay neredeyse rahattim 3. aydan sonra ömrümden ömür gitti kusmaktan yiyecekten tiksinmekten . 5 bitti 6 ya girdim yeni yeni adam akıllı yemeye başladım. 3 ay zaten annenin deposundan alır sonra sen ne yersen. Günlük 1 yumurta 1 kase yoğurt ve 1 muz sakin ihmal etme diğer şeylerde kendini yipratma azar azar herseyden almaya çalış. Ekmek çok yeme.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
7.haftamdayım ve iştahım hiç mi hiç yok :(
- Konu Sahibi Aryalorin
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?süt ve muz hergün tüketmeye çalışıyorum ama yumurtadan tiksindim midem almıyor ..bu bebişlere kavuşana kadar daha neler çekeceğiz bakalımIlk iki ay neredeyse rahattim 3. aydan sonra ömrümden ömür gitti kusmaktan yiyecekten tiksinmekten . 5 bitti 6 ya girdim yeni yeni adam akıllı yemeye başladım. 3 ay zaten annenin deposundan alır sonra sen ne yersen. Günlük 1 yumurta 1 kase yoğurt ve 1 muz sakin ihmal etme diğer şeylerde kendini yipratma azar azar herseyden almaya çalış. Ekmek çok yeme.
zaman çok zor geçiyo daha kucağıma alamadm bebeğimi hele bu son haftalar ilerlemek bilmiyo :) Rabbim bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin canımbende şidiye kadar kusma olmadı Allahtan bi de o olsa ne yapardım bu arada maşallah bebeğin güzel gelişmiş sağlıkla doğurursun inşallah :) benim şu haftalar aylar nasıl geçecek gün sayıyorum resmen 7+0 7+1 7+2
hıı bide muz ve mandalina bebeğe kilo aldırır bol bol yebende şidiye kadar kusma olmadı Allahtan bi de o olsa ne yapardım bu arada maşallah bebeğin güzel gelişmiş sağlıkla doğurursun inşallah :) benim şu haftalar aylar nasıl geçecek gün sayıyorum resmen 7+0 7+1 7+2
ama muz kabızlık yapıyo... yemeye korkuyorumhıı bide muz ve mandalina bebeğe kilo aldırır bol bol ye
hıı bide muz ve mandalina bebeğe kilo aldırır bol bol ye
hergün bir muz yiyiyorum bende kabızlık sorunu falan olmadı.. bir yandan da muz bebeğe kilo aldırır diyorsunuz ya belki biraz erken düşünüyorum ama bundan da korkuyorum benim eşim iri yapılı kemikleri iri bense minyonum bebeğim eşime çekerse ben onu nasıl doğuracam diye de düşünüyorum ..çok mu fazla evham yapıyorum sizceama muz kabızlık yapıyo... yemeye korkuyorum
bencede fazla evham yapıyosun... ayrıca muz herkeste kabızlık yapmaz ama bende yapıyor işte...hergün bir muz yiyiyorum bende kabızlık sorunu falan olmadı.. bir yandan da muz bebeğe kilo aldırır diyorsunuz ya belki biraz erken düşünüyorum ama bundan da korkuyorum benim eşim iri yapılı kemikleri iri bense minyonum bebeğim eşime çekerse ben onu nasıl doğuracam diye de düşünüyorum ..çok mu fazla evham yapıyorum sizce
süt ve muz hergün tüketmeye çalışıyorum ama yumurtadan tiksindim midem almıyor ..bu bebişlere kavuşana kadar daha neler çekeceğiz bakalım
Zayif gucsuz olmasindansa iri olsun herturlu o cikicak ordan endiselenme zayifta olsa ayni aciyi cekiceksin :)hergün bir muz yiyiyorum bende kabızlık sorunu falan olmadı.. bir yandan da muz bebeğe kilo aldırır diyorsunuz ya belki biraz erken düşünüyorum ama bundan da korkuyorum benim eşim iri yapılı kemikleri iri bense minyonum bebeğim eşime çekerse ben onu nasıl doğuracam diye de düşünüyorum ..çok mu fazla evham yapıyorum sizce
merak etme canım benim bulantı ve kusmalarım 5 aya kadar devam etti hep kilo verdim..beş aydan sonra birden bulantılar ve kusmalar durunca iştah açıldı..yemek yemeye doyamıyordum..bu seferde aşırı kilo almıştım..doktorum demiştiki olsun şimdiye kadar yiyemedin istediğini ye demişti..bebekte oldu benim gibi tosuncuk..
sen bayağı çekmişsin ama sonu güzel olmuş ne güzel yaa.. inşallah benim iştahım da bir an önce açılır da doya doya yerim:)merak etme canım benim bulantı ve kusmalarım 5 aya kadar devam etti hep kilo verdim..beş aydan sonra birden bulantılar ve kusmalar durunca iştah açıldı..yemek yemeye doyamıyordum..bu seferde aşırı kilo almıştım..doktorum demiştiki olsun şimdiye kadar yiyemedin istediğini ye demişti..bebekte oldu benim gibi tosuncuk..
bencede fazla evham yapıyosun... ayrıca muz herkeste kabızlık yapmaz ama bende yapıyor işte...
Zayif gucsuz olmasindansa iri olsun herturlu o cikicak ordan endiselenme zayifta olsa ayni aciyi cekiceksin :)
kesinlikle :)) olmayacak şeyler düşünüyorum artık şu iştahım açılsa da kendimi yemeğe versem artık:)
hadi yaa kişiden kişiye çok değişiyor galiba bu şikayetler ve geçme zamanı ..geçmesini ummaktan başka yapacak bir şey yok o zaman senin gebeliğin çoğu gitmiş yakında rahatlarsın inşallah ..tek avazda alırsın inşallah kucağınaİstahli yemk yiyemedm ben hic hep bi mide bulantim oldu cok hafifte olsa oldu yani.. Son haftamdaym ama inan hala canim hic bisey istemiyo