- 8 Temmuz 2024
- 6
- 0
- 1
- 27
- Konu Sahibi cicekkk234
Arkadaşlar merhaba, 6+4 hamileyim kese 22 mm bebek yok doktor 1 hafta bekleyelim geç döllenme olabilir dedi başına boyle bir sey gelmis olan var mı?? Cok tedirginim ne yapacağımi bilmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende pazartesi 6+4 dum bugun 6+6 dayim. Pazartesi kese var bebek yoktu obstetrik ultrasondan da bakildi alttan da bakildi ama gorunmedi bebek.bos gebelik olabilir bir hafta daha bekleyelim dedi doktor.tekrsr kan tahlilide yapmadi acikcasi dusunmekten deli olcam herkes cok erken gorunmez 8 haftayi bekle diyor ama nasil gececek zaman bilmiyorum.kendim dun saglik ocaginda kan verdim sonuc yarin cikcak kendim beta karsilastirmasi yapcam.Arkadaşlar merhaba, 6+4 hamileyim kese 22 mm bebek yok doktor 1 hafta bekleyelim geç döllenme olabilir dedi başına boyle bir sey gelmis olan var mı?? Cok tedirginim ne yapacağımi bilmiyorum
Belli bi seviyeden sonra beta hgc düzenli artmıyor bilginiz olsun onu ilk dönemler için baz alıyorlar sadece bekleyin biraz daha inşallah görürsünüz bbebeğiBende pazartesi 6+4 dum bugun 6+6 dayim. Pazartesi kese var bebek yoktu obstetrik ultrasondan da bakildi alttan da bakildi ama gorunmedi bebek.bos gebelik olabilir bir hafta daha bekleyelim dedi doktor.tekrsr kan tahlilide yapmadi acikcasi dusunmekten deli olcam herkes cok erken gorunmez 8 haftayi bekle diyor ama nasil gececek zaman bilmiyorum.kendim dun saglik ocaginda kan verdim sonuc yarin cikcak kendim beta karsilastirmasi yapcam.
Aynı durumu yasıyorum sizinle kan sonucunuzu bilgilendirir misinizBende pazartesi 6+4 dum bugun 6+6 dayim. Pazartesi kese var bebek yoktu obstetrik ultrasondan da bakildi alttan da bakildi ama gorunmedi bebek.bos gebelik olabilir bir hafta daha bekleyelim dedi doktor.tekrsr kan tahlilide yapmadi acikcasi dusunmekten deli olcam herkes cok erken gorunmez 8 haftayi bekle diyor ama nasil gececek zaman bilmiyorum.kendim dun saglik ocaginda kan verdim sonuc yarin cikcak kendim beta karsilastirmasi yapcam.
Merhaba sağlık ocağı sonucunuz çıktımı bende merakta kaldım umarım boş gebelik değildirBende pazartesi 6+4 dum bugun 6+6 dayim. Pazartesi kese var bebek yoktu obstetrik ultrasondan da bakildi alttan da bakildi ama gorunmedi bebek.bos gebelik olabilir bir hafta daha bekleyelim dedi doktor.tekrsr kan tahlilide yapmadi acikcasi dusunmekten deli olcam herkes cok erken gorunmez 8 haftayi bekle diyor ama nasil gececek zaman bilmiyorum.kendim dun saglik ocaginda kan verdim sonuc yarin cikcak kendim beta karsilastirmasi yapcam.
Merhaba nasilsin bebege gördünüzmüBende pazartesi 6+4 dum bugun 6+6 dayim. Pazartesi kese var bebek yoktu obstetrik ultrasondan da bakildi alttan da bakildi ama gorunmedi bebek.bos gebelik olabilir bir hafta daha bekleyelim dedi doktor.tekrsr kan tahlilide yapmadi acikcasi dusunmekten deli olcam herkes cok erken gorunmez 8 haftayi bekle diyor ama nasil gececek zaman bilmiyorum.kendim dun saglik ocaginda kan verdim sonuc yarin cikcak kendim beta karsilastirmasi yapcam.
Hayır maalesef kese 38 mm olarak goruntulendi en son icinde bebek olmadığı için kürtaj oldumMerhaba nasilsin bebege gördünüzmü
Gecmis olsunHayır maalesef kese 38 mm olarak goruntulendi en son icinde bebek olmadığı için kürtaj oldum
Merhaba gebeliğiniz ne durumda bebeği gördünüzmüBende pazartesi 6+4 dum bugun 6+6 dayim. Pazartesi kese var bebek yoktu obstetrik ultrasondan da bakildi alttan da bakildi ama gorunmedi bebek.bos gebelik olabilir bir hafta daha bekleyelim dedi doktor.tekrsr kan tahlilide yapmadi acikcasi dusunmekten deli olcam herkes cok erken gorunmez 8 haftayi bekle diyor ama nasil gececek zaman bilmiyorum.kendim dun saglik ocaginda kan verdim sonuc yarin cikcak kendim beta karsilastirmasi yapcam.
Kurtaj oldumMerhaba gebeliğiniz ne durumda bebeği gördünüzmü
Merhaba carsamba gunu gidecegim doktoruma 1 hafta izinliydi 1 haftada oyle gecti daha iyi olur belki dedim acele etmedim.carsamba gunu haber veririmMerhaba gebeliğiniz ne durumda bebeği gördünüzmü
Merhaba carsamba gunu randevum ogun haber veririmMerhaba nasilsin bebege gördünüzmü
Merhaba carsamba gunu randevum ogun haberMerhaba nasilsin bebege gördünüzmü
Beta 24 haziranda 595 di 9 temmuzda 15.000 degerdeydi saglik ocagindan ebe telefonla aradi degerin guzel yukselmis gebelik var doktor kontrolunden sonra goruselim dedi ama daha carsamba gunu gdcem insallah vardir bebekBelli bi seviyeden sonra beta hgc düzenli artmıyor bilginiz olsun onu ilk dönemler için baz alıyorlar sadece bekleyin biraz daha inşallah görürsünüz bbebeği
24 haziran 595Aynı durumu yasıyorum sizinle kan sonucunuzu bilgilendirir misiniz
Insallah guzelMerhaba carsamba gunu randevum ogun haber veririm
Bende 5+5 de görememiştim bebeği vajinal ultrason ile yarın 6+2 oluyorm tekrar gidicem belki görürüm iğne için gidicem aslında ama gtmişken bebeğe de bakarızMerhaba carsamba gunu randevum ogun haber
Beta 24 haziranda 595 di 9 temmuzda 15.000 degerdeydi saglik ocagindan ebe telefonla aradi degerin guzel yukselmis gebelik var doktor kontrolunden sonra goruselim dedi ama daha carsamba gunu gdcem insallah vardir bebek