Ilac verilmedi mi?Merhaba 7+2 hamileyim bir anda adet kanaması gibi kanamam geldi lağaboda daha yoğun gördüm hemen doktora gittim ya kalacak da düşecek dedi kalp atışı hala var kanamam da devam ediyor böyle olan var mı
progestanın iğnesi bir de endol ilaç verildi
İğne yapıldıIgne yapilmadi mi ?
ALLAH yardımcınız olsun
Merhaba. Şu an aynı durumdayım. Adet kanamasından daha beter bir kanamam oldu. 3 gün hastanede yattım. Şu an evdeyim. Fitil kullanıyorum. Bana da aynısı dendi. Allah’tan ümit kesilmez.Merhaba 7+2 hamileyim bir anda adet kanaması gibi kanamam geldi lağaboda daha yoğun gördüm hemen doktora gittim ya kalacak da düşecek dedi kalp atışı hala var kanamam da devam ediyor böyle olan var mı
Benim 5. Haftada kanamam olmuştu. Doktor yarısı rahim duvarından ayrılmış ciddi düşük rıskı demişti. Keseden büyük kanama alanaı vardı. Bir şans verelim dedi. Pek ümidi yoktu belirtilere baktığında. Ama çok şükür tutundu. Haftada bir iğne vuruldum 5. Hafta boyunca. Günde 2 Protestan kullandım. Bi şeyim kalmadı çok şükür. Sadece 1 hafta rapor verdi yattım. Sonraki kontrolde her şey iyiydi.Merhaba 7+2 hamileyim bir anda adet kanaması gibi kanamam geldi lağaboda daha yoğun gördüm hemen doktora gittim ya kalacak da düşecek dedi kalp atışı hala var kanamam da devam ediyor böyle olan var mı
Maşallah. Şu an ne durumdasınız acaba?Benim 5. Haftada kanamam olmuştu. Doktor yarısı rahim duvarından ayrılmış ciddi düşük rıskı demişti. Keseden büyük kanama alanaı vardı. Bir şans verelim dedi. Pek ümidi yoktu belirtilere baktığında. Ama çok şükür tutundu. Haftada bir iğne vuruldum 5. Hafta boyunca. Günde 2 Protestan kullandım. Bi şeyim kalmadı çok şükür. Sadece 1 hafta rapor verdi yattım. Sonraki kontrolde her şey iyiydi.
6. Haftadan beri kanama alanı var. 11 haftalikten beri ara ara kanamam oluyor. 12 haftlikken kanama alanı geçti dedi. Ama 14 haftalikta tekrar kanama alanı var rahim duvarından yarısı kopmuş dedi. Bu süreçte ara ara sabah bir kereliğine siyah kanama oluyor. 16 haftalik olucam haftaya. Şuan allaha emanetiz. 13 aylık bebeğim var. Siz doğum yaptınız mıBenim 5. Haftada kanamam olmuştu. Doktor yarısı rahim duvarından ayrılmış ciddi düşük rıskı demişti. Keseden büyük kanama alanaı vardı. Bir şans verelim dedi. Pek ümidi yoktu belirtilere baktığında. Ama çok şükür tutundu. Haftada bir iğne vuruldum 5. Hafta boyunca. Günde 2 Protestan kullandım. Bi şeyim kalmadı çok şükür. Sadece 1 hafta rapor verdi yattım. Sonraki kontrolde her şey iyiydi.
Yok canım 20. Haftamdayım henüz. Allah ona ömür bahsetmişse tutunur o içini ferah tut sen. Dikkat etmeye calış yıne elinden geldiğince6. Haftadan beri kanama alanı var. 11 haftalikten beri ara ara kanamam oluyor. 12 haftlikken kanama alanı geçti dedi. Ama 14 haftalikta tekrar kanama alanı var rahim duvarından yarısı kopmuş dedi. Bu süreçte ara ara sabah bir kereliğine siyah kanama oluyor. 16 haftalik olucam haftaya. Şuan allaha emanetiz. 13 aylık bebeğim var. Siz doğum yaptınız mı
20 haftamdayım canım şukur sıkıntım yokMaşallah. Şu an ne durumdasınız acaba?
Maşallah. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin20 haftamdayım canım şukur sıkıntım yok
AMİN canım hepimiz inşallahMaşallah. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
İnşallah tutunur. Saglikla dogsunlarYok canım 20. Haftamdayım henüz. Allah ona ömür bahsetmişse tutunur o içini ferah tut sen. Dikkat etmeye calış yıne elinden geldiğince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?