Merhaba kızlar ben bugün itibariyle 7+1 günlük gebeyim. 5+5 te doktora ilk defa gittim kesemin etrafında kanama alanı olduğunu söyledi doktor. Progestan kullanıyorum o yüzden 1 kere aksam yatarken. Tatil planımız vardı doktora gidebilir miyim dediğimde sıkıntı olmıcağını söyledi. Ben de gittim 6+4te kalp atışını duyduk çok şükür kanama alanım azalmış ama ertesi gün kahverengi leke geldi 3 gün sürdü sadece peçeteye sildikçe geliyordu. Sonrs geçti. Ama bu sabah hafif bi sancıyla kalktım saat 9 da. Tuvalete gittim afedersiniz kan işemiş gibiydim bildiğiniz kırmızo kan geldi. Peçetede de farkettim ödüm koptu hemen eşimi uyandırdım acile gittik. Acil beni hemen bi kadın doğum doktoruna yönlendirdi. Doktor ultrasonla baktı bebeğim çok sağlıklıydı çok şükür hem büyümüş hem de kalp atışını duyduk. Kanama alanımın da yine az olduğunu ama çok az da olsa bi düşük riski olduğumu söyledi proluton iğne verdi 3 tane 3 gün arayla. Eve geldim kırmızı kan kahverengi ve pembe olmak üzere ara ara peçeteye sildikçe hala geliyor. Böyle birşey yaşayan var mı güzel şeyler duymaya ihtiyacım var mental olarak kötü durumdayım. Hep yatmak zorunda olduğum için de baya psikolojim bozuldu