Çünkü ikizlerin gelişimleri son ana kadar farklı olur biri 7 haftalikken biri 5 haftalik olabilir.Cift yumurtlama varsa aralarında 2 hafta oluyo7 haftalık ikiz gebeliğim var fakat birinin kesesi diğerine göre küçük bugün kalp atışlarını dinlemeye gittim büyük olanı hemen dinledik ama küçük olanı bulmak zor oldu yinede ikisinin de kalp atışı var ve sağlıklılar. Sizce küçük keseyi kaybetme durumum olur mu ya da kese neden küçüktür?
Evet çift yumurta ikizleri küçük olan 3 gün gerideydi sadece bilmiyorum çok endişeli ve kötü hissediyorum kendimiÇünkü ikizlerin gelişimleri son ana kadar farklı olur biri 7 haftalikken biri 5 haftalik olabilir.Cift yumurtlama varsa aralarında 2 hafta oluyo
Çünkü dollenme sureleri farklı aslında geride olmuş olmuyor biri 3 gün önce dollenmis biri 3 gün sonraEvet çift yumurta ikizleri küçük olan 3 gün gerideydi sadece bilmiyorum çok endişeli ve kötü hissediyorum kendimi
Çok teşekkür ederim inşallah sağ salim benim olurlarÇünkü dollenme sureleri farklı aslında geride olmuş olmuyor biri 3 gün önce dollenmis biri 3 gün sonra
Döllenme günleri farklı içiniz rahat olsun aslında ikisi de normal gününde suanÇok teşekkür ederim inşallah sağ salim benim olurlar
Çok çok teşekkür ederim içim bi nebze rahatladıDöllenme günleri farklı içiniz rahat olsun aslında ikisi de normal gününde suan
İkisinin aynı günde olmasi icin iki yumurtanin aynı gün dollenmesi lazım biri 3 gün sonra dollenmisÇok çok teşekkür ederim içim bi nebze rahatladı
Anladıım bakalım bi daha ki gidişimde her şey netleşirİkisinin aynı günde olmasi icin iki yumurtanin aynı gün dollenmesi lazım biri 3 gün sonra dollenmis
Sakın ama sakın endişelenmeyim. Benzer haftalar da bana da bir doktor biri küçük kaybedebilirsin üzülme dedi. İkisi de yanında uyuyorlar şimdi aralarında 50gr farkla doğdular. Doğana kadar da hep 1-2 gün fark oldu aralarında. Ben de ikizim ben de kardeşime göre küçük doğmuşum. İkizlerden biri hep küçük oluyor ama o küçük olan sonra çok hızlı büyüyor benim küçük olan için ağlardım şimdi 5 aylık sadece emerek 9 kg oldu , annem de benim için ağlamış senelerdir o ufak tefek ben iriyimdir.
Bizimde aynıydı 10. Haftada gelişimleri eşitlendi telaş yapmayınEvet çift yumurta ikizleri küçük olan 3 gün gerideydi sadece bilmiyorum çok endişeli ve kötü hissediyorum kendimi
İnşallah benimde öyle olur çok teşekkürler :)Bizimde aynıydı 10. Haftada gelişimleri eşitlendi telaş yapmayın
Sizce iki kesemi var yada tek mi ? Doktor bilgi paylaşmadı haftaya gel kalp atışlarını dinleyelim dedi o kadarDöllenme günleri farklı içiniz rahat olsun aslında ikisi de normal gününde suan