7 haftalık hamileyim tarlusal ilacı içtim

sardunya25

Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2013
1
0
16
Denizli
Kızlar merhaba dün 7 haftalık hamile oldumu öğrendim.polikistik over olduğu için düzenli adet görmüyorum.geçen ay kan tahlili yaptırdım hamilelik çıkmadı tarlusal ilacı kullandım ama hamileymişim bebeğe zararı olurmu acaba
yardımcı olursanız sevinirim.iyi günler

şimdiye kadar bi zarar vermediyse vermez bence ama allahın işi cnm sen dua et en kıa zamanda bi dr görün bu arada allah analı babalı büyütsün

Dr una danis bu konuyu..ilacın gebelik kategorisi nedir baktinmi
Allahim sağlıkla tamamına erdirsin cnm ..

bende bundan 18 yıl önce 7 gün boyunca söktürücü kullandım..halen adet gelmeyince gittiğimde 7-8 haftalık hamile çıktım..simdi kızım sağlıklı..ama polikistik var..hep içimde kaldı acaba ondan mı oldu diye...

Kızlar merhaba dün 7 haftalık hamile oldumu öğrendim.polikistik over olduğu için düzenli adet görmüyorum.geçen ay kan tahlili yaptırdım hamilelik çıkmadı tarlusal ilacı kullandım ama hamileymişim bebeğe zararı olurmu acaba
yardımcı olursanız sevinirim.iyi günler
Merhabalar benimde adetim 2 haftadır gecikti kan testi yaptım negatif çıktı doktor banada tarlusal verdi ama 2 tane içtim çok kötü olunca bıraktım siz Bi daha ne zaman test yaptınız nasıl öğrendinniz yada ilk testi ne zaman yaptınız da negatif çıktı benimde kafam çok karıştı

Back