• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7 haftalık hamileyim ne görsem içim gidiyor illa yicem sizde de oluyor mu ?

oglumherseyim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2016
1.507
1.141
48
Arkadaşlar 7 haftalık hamileyim hiç yemediğim şeyleri canım istiyor rica minnet para teklif ederek tadiyorum Allah tan insanımız çok duyarlı ne olsa ikram ediyor hem midesi çok bulanip hem herseyi aseren var mı bazen çok utanıyorum ama elimde değil. ..:110::anneadayı:

Arkadaşlar 7 haftalık hamileyim hiç yemediğim şeyleri canım istiyor rica minnet para teklif ederek tadiyorum Allah tan insanımız çok duyarlı ne olsa ikram ediyor hem midesi çok bulanip hem herseyi aseren var mı bazen çok utanıyorum ama elimde değil. ..:110::anneadayı:
Hahaha benden bir tane daha :KK71: Miğdemin bulanacağı yemekleri biliyorum ama yine de yiyorum sonuç? Lavabodan çıkamıyorum Eşim yakında patlayacaksın diyor bakalım sağlıklı olsunlar da. Çok kilo aldın mı?

Hahaha benden bir tane daha :KK71: Miğdemin bulanacağı yemekleri biliyorum ama yine de yiyorum sonuç? Lavabodan çıkamıyorum Eşim yakında patlayacaksın diyor bakalım sağlıklı olsunlar da. Çok kilo aldın mı?
1,5 kilo aldım canım ben çıkaramıyorum ama baygın yatıyorum sonrasında birde her gördüğünü kokusunu aldığını ister mi insan ve illa yicem fakir bi ailenin çocuğuyum eskiden günlerce aç durabilen biriydim ama şimdi ne gördüysem illa yicem ay çok utanıyorum bazen eşim yanımda değil ama yanıma gelene kadar 3 aylik olacağız baya kilo alcam gibi :olamaz:

Bende 6 kilo aldım şimdiden nasip olursa eşim yuvarlayarak doğuma götürürüz diyor :KK12: utanacak bir durum yok ben hiç utanmıyorum :halay: inşallah sağlıklı bir hamileliğimiz olurda bunlar güzel şeyler. Eşin niye yanında değil?

Ben de 7+5 im canım çok şey çekiyor ama yiyemiyorum tek yediğim peynir yoğurt kraker ekmek filan yağlı hiç yiyemiyorum hemen cikartiyorum 1-2 kilo vermisim hatta:( ama yine de şükür

Ben de 7+5 im canım çok şey çekiyor ama yiyemiyorum tek yediğim peynir yoğurt kraker ekmek filan yağlı hiç yiyemiyorum hemen cikartiyorum 1-2 kilo vermisim hatta:KK43: ama yine de şükür
Ayyy senin işin de zor ilk Zaman'lar bende de çok bulantı olurdu inşallah seninde 10-11. Haftalarda geçer genelde öyle oluyor

Ben de 7+5 im canım çok şey çekiyor ama yiyemiyorum tek yediğim peynir yoğurt kraker ekmek filan yağlı hiç yiyemiyorum hemen cikartiyorum 1-2 kilo vermisim hatta:KK43: ama yine de şükür
Benim de midem çok bulanıyor ama daha hiç çıkartmadım bende yoğurt yiyemiyorum pek ilk 3 ay bebeklerimiz bizim depomuzdan besleniyormuş yoksa halimiz harap böyle doya doya bişey yiyemiyorum ama gördüğüm herseyi tadicam zaten iki lokma alıp bırakıyorum bebeklerimiz iyi olsun da buna da şükür

Sanslisin o zaman canım yok ben iki haftadır çıkarıyorum kafami da kaldiramiyorum hayırlısı artık yapacak bir şey yok:)))

Ayyy senin işin de zor ilk Zaman'lar bende de çok bulantı olurdu inşallah seninde 10-11. Haftalarda geçer genelde öyle oluyor
İnşallah canım benim temennimde o yönde yemek yapamıyorum evi de temizleyemiyorum ayağa kalktim mi basım dönüyor sağ olsun eşim yardım ediyor birde öğretmenim okul böyle nasıl gidecek bilmiyorum

Aserme icin cok erken bence :) bence sizinki psikolojik :)

Aserme icin cok erken bence :) bence sizinki psikolojik :)
Bende 6 kilo aldım şimdiden nasip olursa eşim yuvarlayarak doğuma götürürüz diyor :KK12: utanacak bir durum yok ben hiç utanmıyorum :halay: inşallah sağlıklı bir hamileliğimiz olurda bunlar güzel şeyler. Eşin niye yanında değil?
Canım eşim görevi icabı yanımda değil şuan Amin kardeşim Rabbim hepimize evladını sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin gerisi önemli değil benim boyum da kısa gerçekten top gibi olacağım bende galiba :halay:

Back