7 haftalık hamileyim kanamam var...

resense

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2013
575
19
48
İstanbul
bu sitede yeniyim nereye yazılacağını bilmiyorum bu yüzden buraya yazdım 7 haftalık hamileyim 2 gündür kanamam var Dr.a gittim iğne ve progestan verdi kullanıyorum ama halen devam ediyo özellikle tuvalete gidince gelio bilgisi olan varmı yada ne zaman geçer çok korkuyorum

merhaba,
bende 5 haftalıkken aynı şikayetle gittim dr.uma... düşük yapma tehlikesi gerçekten insanı çok korkutuyor... fakat rahmimde bebekle büyüyen bir miyomum olduğu için riskimin yüksek olduğunuda biliyordum haliyle... bende sizin gibi progestan kullandım günde 3 kez ve dr. um eşimle ilişkiyi kendisi onay verene kadar yasakladı... çok şükür 1 hafta kadar sürdü ama arada çok hafifde olsa farkediyordum... şimdi 17+3 olduk ve progestanı bıraktık... umarım sizinde sorununuz bir an önce bebeğinize bir zarar gelmeden geçer ve şuan iyisinizdir...

merhaba
öncelikle cevapladığınız için tşkr ederim..evet şuan bebekte bi sorun gözükmüyo.. kalp atışları var..fakat kanamam devam ediyor.. buda beni çok endişelendiriyor.aşırı sinirliyim..ne yapacağımı bilmiyorum iğne ve progeston kullanmaya devam ediyorum ilişki bizede yasak..tatilim iptal oldu. hayırlısı Allah'tan...Rabbim neyi uygun görürse öyle olur Allah yar ve yardımcımız olsun..(bu arada bebişinizin cinsiyeti belli oldumu? )inş. Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip eder..

evet, dr.umuz kız dedi... ama beni en başından beri ailem ve etrafım erkeğe odakları için heran cinsiyetinin değişecek diye bekliyorum... kısmetse temmuzun ilk haftası ikili testimiz var orda kesinleşir diye umuyorum... sizde moralinizi yüksek tutun, söylemesi kolay biliyorum ama fazla sıkıntılarınızı düşünmemeye çalışın... üstelik herşey yolundaysa rabbim korur kollar, o ol desin yeter ki... herşey bir imtihan inananlar için... dilerim sağlık ve mutluluk haberlerini en kısa zamanda alırız =)
sevgiyle,

arkadaşım söylediklerime biraz üzülebilirsin ama olsun... eminim dr un en doğr şekilde bilgilendirmiştir. ama sen herşeye hazırlıklı ol. ve de hep yat. asla gereksiz hareketlerde bulunma kritik bir süreç geçiriyorsun... minik kelebeğin sana "anne bak ben tam tutunamadım çok dikkatli ol" demek istiyor.ben de aynısını yaşamıştım ve kaybettim meleğimi... hatta benim kanamam 2 3 damla falan gelmişti.2 hafta aralıklarla. dr bile bir şey olmaz dedi. rapor bile vermedi düşün yani.(

etrafımdaki kişilere o kadar kızdım ki herkes bir şey olmaz diyip durdu. keşke bana risklerinden bahsetselerdi. ben tatile bile gitmiştim meleğim içimde can çekişirken... ve düşük yaptıktan sonra biz biliyorduk yok keşke söyle yapsaydın diye bir sürü şey söylediler. o yüzden bende sana net konuşuyorum

her kanama düşükle sonuçlanmıyor. ama çevremde her ikisinin de örnekleri var ancak. hep tetikte ol arkadaşım.asla hurma maydonoz ve bitki çayları tüketme. hatta beyaz lahana falan da asla yeme... bol dua ile.....

Son düzenleme:
Merhaba... Öncelikle sabır ve acil şifa diliyorum sana. Ben de 5. haftamda aynı sorunu yaşadım. Dediğin gibi özellikle tuvalete gidince oluyordu. Progestan hap kullandım günde 3 tane. Önceleri yutuyordum ama sonra vajinal olarak kullanmaya başladım. O şekilde daha etkili oldu, birkaç dünde kesildi akıntım. Şimdilik bir sorunum yok gibi çok şükür. Psikolojik durum da çok önemli. Canını çok sıkmamaya çalış.
Benden tavsiye bol bol yat ve hiç iş yapma mecbur olmadıkça. Ben 1 hafta rapor almıştım işe de gitmedim, sadece yattım evde. Hala riskli dönemi atlatmış değilim ben de. O yüzden kanamam, akıntım olmasa da her fırsatta yatıyorum. İnşallah bebişlerimiz sıkı sıkı tutunur, sağlıkla kucağımıza alırız o melekleri...

allah hakkında hayırlısını versin... ben 6+5 günlük hamileydim geçen hafta pazartesi hafif lekelenmem oldu ve 1 hafta devam etti cumartesi sabah düştü... doktorunla sürekli bağlantı da ol ve gerekirse hastanede yat..

Canim ayni sorun bendede var.bende 7 haftalık hamileyim ...hamile olduğumu bildim bileli cok az kanamalarim oluyor.progestron kullaniyorum sabah akşam. Firsat buldukça uzaniyorum..Allah hayirlisi neyse onu versin diyorum...nekadar cok uzanirsan dinlenirsen azalmaya başlıyor

sizin adınıza çok sevindim..:) Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inş. beklicez zaman herşeyin ilacı ama Hamdolsun bu gün daha iyiyim yarın kontrolum var Dularınızı bekliyorum..

Amin canım bende öyle yapıyorum sürekli yatıyorum iş falan yapmıyorum sadece yatıyorum hakkımızda hayırlısı neyse o olsun..

çok geçmiş olsun evet çarşambadan beri 3 kere gittim dr.a yarında gidicem inş. Dualarınızı bekliyorum..

Sürekli kanamam yani lekelenmeler oluyordu.dun hiç lekelenme olmadi .....
Bol bol uzaniyorum.elimden geldiği kadar.
Her yerim ağrıyor artik yata yata :)

ewt benimde öyle oldu bu gün dr.a gittim ve kalp atışları çıkmadı yarın alınıcak hayırlısı diyelim çok üzgünüm ama herşey allahtan

Arkadaşlar sakın üzülmeyin ama bu mesajım hepinize.Bi kere unutmayınki naparsanız yapın o bebek düşücekse düşer bunu asla unutmayın.Ben ikinci çocuğuma hamileydim yaklaşık on gün önce gebeliğim sonlandı.Şiddetli ağrı ve kanamayla hastaneye gittim ve bebeğimin kalbi atmıyordu.Kürtaj olmak zorunda kaldım.Canınızı sıkmak istemem ama o bebek sağlıklıysa zaten dünyaya gelir ama sorunlu bir bebekse doğamız yapısı vücudumuz bunu zaten atıyor.Sakın ama sakın üzülmeyin sağlıklı değil diye düşünün ve şükredin.Benim doktorum kesinlikle ilk üç ay düşüğü önlemek için hiç bir ilaç vermedi ve bu ilçları önermiyor çünkü üç aya kadar olan düşükler sağlıksız bebeklerdir diyor.Onun için sakın ama sakın üzülmeyin.Allah herkeze sağlıklı bebekler nasip etsin.

haklısın canım.. 10 gün yattım hiç kalkmadan ama.. kalp atışları durdu.. benimde bu gün kürtajla alındı bebeğim.. hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.. insan çok üzülüyo ama Allah'ın dediği olur rabbim yar ve yardımcımız olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…