Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm bekle 8 9 haftada bile duyan var moralini bozma başka doktora git başka hastaneye öyle şey mi olur hemen kürtajKızlar 7+4 gebeyim ama kalp atışı yok doktor kürtaj dedi hemen sonradan duyanlar oldumu beklemelimiyim
Beklicem canım bende 8 9 haftalık kadar inşallah duyarızCnm bekle 8 9 haftada bile duyan var moralini bozma başka doktora git başka hastaneye öyle şey mi olur hemen kürtaj
İnşallah cnm dualarım seninle burdan yaz olur mu elif duyduk diyeBeklicem canım bende 8 9 haftalık kadar inşallah duyarız
Beklicem canım bende 8 9 haftalık kadar inşallah duyarızCnm bekle 8 9 haftada bile duyan var moralini bozma başka doktora git başka hastaneye öyle şey mi olur hemen kürtaj
Çok teşekkür ederim inşallah duyunca kesinlikle yazıyorumİnşallah cnm dualarım seninle burdan yaz olur mu elif duyduk diye
Merhaba ben de 3 gün önce 7+5 iken gittim.Doktor göremedi kalp atışını.28 Ekim’de gitmiştim. 6 Kasım Cumartesi kürtaj yapacak.Benimki de direkt kürtaj dedi.Daha erken yapacaktı ama benim işim olduğu için Haftasonu olur mu dedim, olur dedi. Benim 5. Tüp bebek denememdi Tüplerim alındığı için normal yolla çocuk sahibi olamıyorum.İlk kez 5. Denemede tutunmuştu , ama bu da kısmet değilmiş Kahroldum.Allah sabır versin ikimize de Çok zorKızlar 7+4 gebeyim ama kalp atışı yok doktor kürtaj dedi hemen sonradan duyanlar oldumu beklemelimiyim
Allah yardımcınız olsun canım benimde hamile kalmam mücizeydi banada tüp bebekler kalabilirsin sadece demişlerdi ama kendiliğimden oldu hayırlısı olsun hakkımızdaMerhaba ben de 3 gün önce 7+5 iken gittim.Doktor göremedi kalp atışını.28 Ekim’de gitmiştim. 6 Kasım Cumartesi kürtaj yapacak.Benimki de direkt kürtaj dedi.Daha erken yapacaktı ama benim işim olduğu için Haftasonu olur mu dedim, olur dedi. Benim 5. Tüp bebek denememdi Tüplerim alındığı için normal yolla çocuk sahibi olamıyorum.İlk kez 5. Denemede tutunmuştu , ama bu da kısmet değilmiş Kahroldum.Allah sabır versin ikimize de Çok zor
Genetik taraması yaptırın bir neden kalbı durduğu için bende öyle yapıcamMerhaba ben de 3 gün önce 7+5 iken gittim.Doktor göremedi kalp atışını.28 Ekim’de gitmiştim. 6 Kasım Cumartesi kürtaj yapacak.Benimki de direkt kürtaj dedi.Daha erken yapacaktı ama benim işim olduğu için Haftasonu olur mu dedim, olur dedi. Benim 5. Tüp bebek denememdi Tüplerim alındığı için normal yolla çocuk sahibi olamıyorum.İlk kez 5. Denemede tutunmuştu , ama bu da kısmet değilmiş Kahroldum.Allah sabır versin ikimize de Çok zor
Canım çok zor yollardan geçiyoruz.Ama merak etme doğal yolla kaldıysan yine kalırsın inşallah Kalamazsan tüp bebekte dene yaşın gençse.Ben biraz geç evlendim.5 yıldır 5 ayrı tüp bebek denedim , ilk 4’ü olmamıştı Yaşım 40, bu son da olmaz derken o kadar sevinmiştim ki pozitifi görünce.Hem de değerlerim çok güzel artmıştı .Ama 3 gün önce ultrasonda doktor kalp atışını göremeyince yerle bir oldumAllah yardımcınız olsun canım benimde hamile kalmam mücizeydi banada tüp bebekler kalabilirsin sadece demişlerdi ama kendiliğimden oldu hayırlısı olsun hakkımızda
Kürtajdan sonra genetiğe gönderecek aldığı parçayı doktor. Biz eşimle çok kez tutunma olmayınca genetik testler yaptırmıştık biz de birşey çıkmadı.Ben de kan pıhtılaşması çıkmıştı onun için de hergün bir iğne vurulup, bir de hap içiyordum. Kan pıhtılaşması sebebiyle çok kaybeden var bebeği.Ama ileri yaşta anne baba genetiğinde sıkıntı olmasa bile embriyo genetiğinde olabiliyormuş.Tüp bebekte NGS diye bir yöntem var. Embriyo oluşunca 5. Gün onu genetik teste gönderiyorlar. Onu deneyen arkadaşlar var.ileri yaşlarda genetikten sağlıklı gelmeyen embriyosu gelmeyen çok var.Ama sağlıklı gelse de tutunmayan da var.Yani çok kesin bir yöntem değil daha.Genetik taraması yaptırın bir neden kalbı durduğu için bende öyle yapıcam
Hımm bilmiyordum canımKürtajdan sonra genetiğe gönderecek aldığı parçayı doktor. Biz eşimle çok kez tutunma olmayınca genetik testler yaptırmıştık biz de birşey çıkmadı.Ben de kan pıhtılaşması çıkmıştı onun için de hergün bir iğne vurulup, bir de hap içiyordum. Kan pıhtılaşması sebebiyle çok kaybeden var bebeği.Ama ileri yaşta anne baba genetiğinde sıkıntı olmasa bile embriyo genetiğinde olabiliyormuş.Tüp bebekte NGS diye bir yöntem var. Embriyo oluşunca 5. Gün onu genetik teste gönderiyorlar. Onu deneyen arkadaşlar var.ileri yaşlarda genetikten sağlıklı gelmeyen embriyosu gelmeyen çok var.Ama sağlıklı gelse de tutunmayan da var.Yani çok kesin bir yöntem değil daha.
Hakkımızda hayırlısı olsun canım.Gençsen hiç üzülme , bak daha tüp bebek denememişsin bile.Kesin olur senin
Elifcim maalesef yarın kürtaj oluyorum bebeğin kalp atışları yok gelişimi falanda durmuşİnşallah cnm dualarım seninle burdan yaz olur mu elif duyduk diye
Merhaba çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun. Benim de durumum benzer. Biz kalp atışını duyduk bir hafta sonra tekrar gittiğimde bebeğin kalp atışları yavaşlamıştı.Gelişimi de durmuş Şimdi bekliyorum kalbi duracak mı diye. Bu neden oluyor acabaElifcim maalesef yarın kürtaj oluyorum bebeğin kalp atışları yok gelişimi falanda durmuş
Çok sağolun doktor sağlıksız embriyo dedi birde ben biontek aşısı vurulmuştum o ara hamile kalmışım araştırdım çoğu kişi aşıdan sonra hamile kalmış ama bebeklerin kalp atışları yok bilmiyorum artık çok üzücü canım hakkimizda hayırlısı olsun verende Allah alanda Allah sabredelimMerhaba çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun. Benim de durumum benzer. Biz kalp atışını duyduk bir hafta sonra tekrar gittiğimde bebeğin kalp atışları yavaşlamıştı.Gelişimi de durmuş Şimdi bekliyorum kalbi duracak mı diye. Bu neden oluyor acaba
Özlem Hanım öncelikle çok geçmiş olsun kan sulandırıcı iğne takviye kullandınızmı peki gebeliğinizdeMerhaba ben de 3 gün önce 7+5 iken gittim.Doktor göremedi kalp atışını.28 Ekim’de gitmiştim. 6 Kasım Cumartesi kürtaj yapacak.Benimki de direkt kürtaj dedi.Daha erken yapacaktı ama benim işim olduğu için Haftasonu olur mu dedim, olur dedi. Benim 5. Tüp bebek denememdi Tüplerim alındığı için normal yolla çocuk sahibi olamıyorum.İlk kez 5. Denemede tutunmuştu , ama bu da kısmet değilmiş Kahroldum.Allah sabır versin ikimize de Çok zor
Evet canım , 4. Denemede kullandım tutunmamıştı embriyo,5. denemede de kullandım ama boş gebelik oldu maalesef.Özlem Hanım öncelikle çok geçmiş olsun kan sulandırıcı iğne takviye kullandınızmı peki gebeliğinizde
Ben de hep merak ederdim boş gebelikle iğnelerin alakası varmı dıye anlaşıldıki yokmuş.. boş gebelil gerçekten kromozomsal sağlıksız yumurta ve sperm kaynaklıymıs ben de kullanıyorum su ak hanı bir ihtimal iğne kullanıyorum dıye içim rahatlıyordu ama hersey nasip aslında çok teşekkür ederim canım sana Rabbim inşallah gonlunden gecenı hayırlısıyla nasip etsinEvet canım , 4. Denemede kullandım tutunmamıştı embriyo,5. denemede de kullandım ama boş gebelik oldu maalesef.
Naz hanım gittinizmi tekrar kontrole son durumunuz nedirMerhaba çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun. Benim de durumum benzer. Biz kalp atışını duyduk bir hafta sonra tekrar gittiğimde bebeğin kalp atışları yavaşlamıştı.Gelişimi de durmuş Şimdi bekliyorum kalbi duracak mı diye. Bu neden oluyor acaba
Merhaba kalbi durdu ve alındı.Naz hanım gittinizmi tekrar kontrole son durumunuz nedir
Cok gecmiş olsun kacıncı haftada durmus gelişimi ilk gebelik miydiMerhaba kalbi durdu ve alındı.