7 haftalik hamileyim doktora ne zaman gitmeliyim?

S

Sevil_83

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi Sevil_83
Bu ikinci bebegim.İlk hamileligimde 2 ayin tamaminda gitmiştim doktora hemen ultrason akn idrar falan istediler.Gereken işlemler yapıldı.

Şimdi 7 haftalik hamileyim ikinci bebege doktora ne zaman gittiniz.Çokmu önemli çabuk gitmek?Ben 3 ayında doktora baş vurmayı düşünüyorum.Yalnışmı yapıyorum.Siz naptiniz?

Cevaplarınızı bekliyorum:CüvCüv:

• Konu Sahibi Sevil_83
bu benim ilk bebeğim biz 4 haftalıkken gitmiştik heyecandan ve ultrasonda gördüm bitanemizi. bence erken gitmek kaçıncı çocuk olursa olsun şart. bi problem olup olmadığını görmen açısından ve doktorun vereceği folik asit ya da vitaminleri alman açısından gerekli diye düşünüyorum canım... allah sağlıklı bi bebek hayırlı doğumlar nasip etsin.

• Konu Sahibi Sevil_83
bu benim ilk bebeğim biz 4 haftalıkken gitmiştik heyecandan ve ultrasonda gördüm bitanemizi. bence erken gitmek kaçıncı çocuk olursa olsun şart. bi problem olup olmadığını görmen açısından ve doktorun vereceği folik asit ya da vitaminleri alman açısından gerekli diye düşünüyorum canım... allah sağlıklı bi bebek hayırlı doğumlar nasip etsin.

çok sağol canım sana allah sağlıklı bi bebek hayırlı doğumlar nasip etsin.Allah razı olsun.Bilgilerinizi paylaşın lütfen

• Konu Sahibi Sevil_83
slm arkadaslar bende hamıleyım en sonkı adetım 27 haziran di bugun randevum var doktorda yazarım yine sımdılık hoscakalın:ecrin_bebek:

• Konu Sahibi Sevil_83
şuan 5. haftadayım..cumartesi randevumuz var..5. yada 6.haftada mutlaka didilmeli..çünkü dış gebelik denen bir durum var,ve hayati risk taşıdığını söylüyor doktorlar..erkenden kontrole gitmeli..

• Konu Sahibi Sevil_83
Haftada 1 gün klinikteyim. Oda verseler orda yatacam :))))

• Konu Sahibi Sevil_83
saglıklı bir gebelik için bence her ay kontrole gidilmesi gerekir.
allah korusun dış gebelik, fetusun gelişmemesi vs. gibi bizlerin anlayamayacagı
durumlar olabilir ve bunu başka türlü ogrenemeyiz.

• Konu Sahibi Sevil_83
bence gitmelisin..
sonuçta şu günlerde kalp atışını duyuyosun..
sorun var mı yok mu sen anlayamazsın ki..
sonradan pişman olmamak için bence git..
ben de 7+3 hamileyim. bugün gidicem. bir daha doktor ne zaman çağırırsa...
asıl önemli olan ilk 3 ayında gitmen..oluşumunu 3 ayda tamamlıyo sonra büyüyo..

• Konu Sahibi Sevil_83
ben evde test yapıp pozitif sonuç alınca ertesi gün gitmiştim
bence geç bile kalmışsın canım bence en kısa zamanda randevünü al derim

:asigim::asigim:
Haftada 1 gün klinikteyim. Oda verseler orda yatacam :))))

:lepi::lepi: Aynen valla 8 haftalık hamileyim 4 kere gittim (gerçi biri acildi) bayrama kadar görüşmeyelim acil bir durum olmadıkça dedi doktor:eek::eek: bugünlerde bi bahane bulup ultrasonda bebişi görmek için deliriyom yine :asigim:

gitmelisin bence..düsük riski olsun dis gebelik olsun kalp atis kontrolü olsun hepsi ilk 3 ay icinde kontrol edilmesi gereken seyler

X