7 haftalik gebelikte kanama

Zeynus07

Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2021
44
28
8
37
Merhaba, 7 haftalik hamileyim. 2 gundur hafif kanamam oldu igneden sonra kesiliyor. Neden olabilir. Ayni seyi yasayan oldu mu.

Ne renk? Açık pembe kahve ise biraz daha rahatlayabilirsiniz kırmızıya dönerse sıkıntılı benim 5. Haftada olmuştu. Kan sulandırıcı alıyor musunuz

Geçmiş olsun. Aynı haftalarda kırmızı renkli kanamalarım oldu. 15 dk yürüsem kanama olduğu için ben 2 ayı yatarak geçirdim. Kan sulandırıcı olarak coraspin alıyordum kanama dönemlerinde bıraktım sonra yeniden başladım.

Merhaba geçmiş olsun bende de ara ara oluyor,kahverengi açık pembe kesiliyor sonra geri başlıyor.kırmızı değilse ağrı yoksa ve devamında artmıyorsa korkma dedi doktor proluton iğne verdi bol bol dinleniyorum

Merhaba geçmiş olsun bende de ara ara oluyor,kahverengi açık pembe kesiliyor sonra geri başlıyor.kırmızı değilse ağrı yoksa ve devamında artmıyorsa korkma dedi doktor proluton iğne verdi bol bol dinleniyorum
Evet renk dediginiz gbi , cok sukur artmadi kanama. Agri kasiklarda var ama cok siddetli bir agri degil. Insallah doktorun dedigi gbi korkuya gerek yoktur. Benzer seyleri yasamisiz.

Korkmayın ben de yaşadım sağlıkla devam ediyor hamileliğim dikkatli olun dinlenin
Mümkünse rapor alıp uzanın

6.haftamda başladı benim de,8. haftamda ise çok korkuttu,baya kıpkırmızı adet kanaması şeklinde kanamayla acile koştuk,serumlar iğneler derken kesilen kanama lekelenme şekline döndü ve rapor alıp evde dinlenmeye geçtim, en son 13.haftamda gördüğüm pembelikle son buldu çok şükür 🧿 Özellikle tüp bebek gebeliklerinde çok sık görülüyormuş korkmayın,dinlenmeye bakın

6.haftamda başladı benim de,8. haftamda ise çok korkuttu,baya kıpkırmızı adet kanaması şeklinde kanamayla acile koştuk,serumlar iğneler derken kesilen kanama lekelenme şekline döndü ve rapor alıp evde dinlenmeye geçtim, en son 13.haftamda gördüğüm pembelikle son buldu çok şükür 🧿 Özellikle tüp bebek gebeliklerinde çok sık görülüyormuş korkmayın,dinlenmeye bakın
Tup bebek sureci zaten oldukca zor bir surec. Bir de boyle seyler yasamak insani cok korkutuyor. Benimde simdilik kanamam yok insallah bir daha olmaz. Saglikla kucagimiza almak nasip olsun 🙏

Back
X