• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7 haftalık gebelik

umutvar987654321

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2014
3
0
6
İzmir
Şu an 7 haftalık hamileyim.önceden 2 tane kayıplarım olduğu için herşeyde hemen endişeleniyorum.Geçen gün doktora gittim ama bebeğimin kalp
atışları duyulmadı.Bir hafta sonra bakalım dedi.ama ben aynı şeyleri yaşamaktan korktum.Bana yardım edebilir misiniz? Ve aynı durumda olan arkadaşlar var mı acaba?

Lütfen bana cvp verebilecek biri yok mu?

Son düzenleme:
Şu an 7 haftalık hamileyim.önceden 2 tane kayıplarım olduğu için herşeyde hemen endişeleniyorum.Geçen gün doktora gittim ama bebeğimin kalp
atışları duyulmadı.Bir hafta sonra bakalım dedi.ama ben aynı şeyleri yaşamaktan korktum.Bana yardım edebilir misiniz? Ve aynı durumda olan arkadaşlar var mı acaba?

Lütfen bana cvp verebilecek biri yok mu?

Oncelikle stres yapma stres en buyuk dusmandir . Ben boyle seyler yasamadim ama cevap vermek istedim insallah bi daha ki gittiginde kalp atislarini duyarsin . Buna inan lutfen gec dollenme olmustur belki o yuzden duyulmamistir daha

Çok geçmiş olsun katılıyorun sakın stres yapma inşallah doktora gittiğinde kalp atışları görürsün bende 7.haftadayım kalp atışını doktor görünmez dedi ama 5.haftada gördük erken yada geç olabiliyor kalp atışları o yüzden üzülme

6 haftalıkken benimde kalp atışlarını görememişti doktor radyolojiye gittik allttan muayene edildi ve görüldü kalp atışları Allahın izniyle seninde görülür merak etme

Back