7 haftalık gebelik

Derya nur fidan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2024
77
12
22
7+1 haftama girdim bugün başından belli ne kanamam oldu ne bir ağrım oldu bir süre sonra memelerde ağrım oldu sonra hafifledi kalp atışlarında duydum ama sanırım fazla belirti hissetmiyorum normal mi sizce bu ara ara bıçak saplanır gibi oluyor kasıklarım batma tarzında sonra kesiliyor hiç bişey yok gibi gebe gibi hissetmiyorum kendimi normal mi bunlar

Bende 6+5im benimde hiç lekelenme ve kanamam olmadı dünden beri benimde hiç belirtim yok arada sağ alt kasıgımda sızlama oluyordu oda yok pazartesi randevum var araştırdığım kadarıyla normalmiş

Ay İnşallah bakalım 1 sende 1 düşük bir kimyasal geçirdim 1 senin sonunda tekrar gebe kaldım çok sevindik verende Allah alanda o yüzden içim rahat ama ilk gebeliğim olduğu için biraz tedirginim sanırım düşükte olan şeyler beni etkiledi sanırım ondan sık idrar kasık ağrısı filanda vardı hafif kanamam da oluyordu ondan beridir hamilelik hangisi nasıl nişey diye halaa anlayamadım

valla 18deyim ben de hala bir sey hissetmiyorum 😂😂 karnım ve göğüslerimde büyüme olmasa aynıyım 😂😂

Sarı akıntı oluyor mu sizdede iftardan sonra sarımsı akıntı geliyor gebeliğim boyuncada hep geldi bu akıntı hala da geliyor sizce ne bu sarı akıntı

X