7 haftalık fetus yok acil yardım

matmazelce33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2021
169
83
48
32
arkadaşlar merhaba 7 haftalık hamileyim 5 haftalık hamileyken dr 2-3 hafta sonra gel kalp atışını duyalım dedi bugün gittim kesede fetus görünmedi dedi 1 hafta bekleyelim gene görmezsek kürtaj yapalım dedi sabahtan belli ağlıyorum başına böyle birşey gelen varmı lütfen cevap yazın

Geçmiş olsun canım
Kanama yoksa kese göründü ve şekli bozulmamışsa bence 10. Haftaya kadar beklemelisin çünkü geç döllenmiş olabilir geç gözükücek olabilir
Tavsiyem direk kürtaj olma en az 2 farklı hastane ve doktordan görüş al aynı şeyi tavsiye ederlerse kürtaj ol
Benim 2 kürtajım var ikisinde de kalp atışı yoktu
İlk bi kaç hamilelikte böyle olması normalmiş hiç üzme canını sıkma kendini Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Daha bi kaç hafta bekle istersen herşeyin hayırlısı inş

2 parmak kadar koyu bi lekelenme oldu kanama sayılmazdı yani haftaya başka bi doktora gideceğim oda aynı şeyi söylerse ozaman kürtaj olacağım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim

Ben varım doktor kese 25 mm olana kadar bekleyeceğiz ama yok demişti bebek varmış . Lütfen kendini hırpalama olma ihtimali de var olmazsa da iyi yönden düşün hamile kalabiliyorsun tekrar denetsij

Merhaba çok geçmiş olsun ben de sat a göre 8 +3 teyim 6+4 te doktorum kalp atışı yok ve olmayacak dedi başka bir doktora gittim yok ama beklemekten bir şey olmaz istersen bekle dedi ama kürtaj gününü de 1 hafta sonrasına ayarladık. Öncesi son kez bakılacak gibi. Kürtaja gittiğim gün zayıf da olsa kalp atışı aldık geç döllenme dedi 6+4 teymiş. Ne olacağı belli değil bayram sonrası bakılacak. Hayırlısı ne ise o olsun diyorum ama bu durum bana şunu gösterdi sonuna kadar beklemek lazım.

Bende geç döllenme vardı, belki sizde de öyle olmuş olabilir. Bir müddet bekleyin, başka bir doktora daha görünün.
Eğer sonuç netse rabbim size başka bir evlat daha nasip etsin

Ben varım doktor kese 25 mm olana kadar bekleyeceğiz ama yok demişti bebek varmış . Lütfen kendini hırpalama olma ihtimali de var olmazsa da iyi yönden düşün hamile kalabiliyorsun tekrar denetsij
Ne zaman gördün kalp atışlarıni benimde 24 olmuş kese7+3 günlük ama kalp atışları yok

Aynı bende bu durumdayım benim hiç kalp atışı yok inşallah sağlıkla ilerliyor gebeligijiz ne yaptiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…