Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ordan yapamam ama şunu diyebilirim ki erkek bebekler anne karnında daha erken hissediliyor oynadığı sırt üstü uzan sert Bi zemine üç karnında kayma oynama hissedersen erken vakitte erkektir.. Denenmiş birşet üç kere şahit oldum biride benim oğlum
Arkadaşlar merbaha sağlıklı gebelikler dilerim hepinize ultrason görüntülerine bakıyorumda herkesin bir kenardan bebeği benimki neden ortada ve havaya bu farklı bi görüş açısı falan mı acaba
Herkes ayni seyi diyor zaten asiri uyku halim var kafami koydugim her yerde uyuyorum birde bu ara tatlidan igrendim yiyemiyorum nerde eksi nerde tuzlu bisey midem rahatliyor resmen sizlerin nasildi
Benimle aynı ben suan 8 haftalık hamileyim tam olarak sizle aynı sayleri yasıyorum bulantım yok sadece çok uykum var tatlıdan başından beri iğrendim ekşi tuzlu midem rahatlıyor sizinki kız mı oldu erkek mi