- 23 Ekim 2021
- 816
- 775
- Konu Sahibi babykalamar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erkek gibiMerhabalar 7 haftalik hamileyim. Kesenin durusundan ve bebegin yerinden cinsiyet tahmin edebilen varmi?? :))
Tesekkurler saglikla gelsin ama merak iste heyecanli oluyor :))Erkek gibi
Valla oğlumda kese yuvarlaktı. Ama içimden kız geçti nedense hep de doğru çıkar söyleyimMerhabalar 7 haftalik hamileyim. Kesenin durusundan ve bebegin yerinden cinsiyet tahmin edebilen varmi?? :))
Ultrason karından mı?Merhabalar 7 haftalik hamileyim. Kesenin durusundan ve bebegin yerinden cinsiyet tahmin edebilen varmi?? :))
Bebeklerde cinsiyet 8.haftada oluşur şuan belli olması imkansız bu kese şekli vs de herkeste aynı degil bende tutmamıştıMerhabalar 7 haftalik hamileyim. Kesenin durusundan ve bebegin yerinden cinsiyet tahmin edebilen varmi?? :))
Benim bebeğim içinde yorum yaparmısınız 12+0Valla oğlumda kese yuvarlaktı. Ama içimden kız geçti nedense hep de doğru çıkar söyleyim
Hahah aslinda tam tersidir fasulye kese erkek yuvarlak kese kizdir sizdede tam tersi nasip olmusValla oğlumda kese yuvarlaktı. Ama içimden kız geçti nedense hep de doğru çıkar söyleyim
Bizde biliyoruz cinsiyetinin olusmadigini ama ramzi teorisiyle felan tahmin yurutulebiliyor o yuzden sordum tahmin amacliBebeklerde cinsiyet 8.haftada oluşur şuan belli olması imkansız bu kese şekli vs de herkeste aynı degil bende tutmamıştı
Evet karindan ultrasonUltrason karından mı?
Bende herşey ters oldu bacım Çin takvimi Rus takvimi kese şekli herşey kız diyordu ama erkek olduHahah aslinda tam tersidir fasulye kese erkek yuvarlak kese kizdir sizdede tam tersi nasip olmus
Hahaha saglikli olsunda yeterliBende herşey ters oldu bacım Çin takvimi Rus takvimi kese şekli herşey kız diyordu ama erkek oldu
İnşallah kuzu sağlıcakla al kucağına. Bence şuan cinsiyeti düşünme bolca yat uyuHahaha saglikli olsunda yeterli
Benim buna çok benziyordu oğlum oldu Ayrıca yat uyu diyen arkadaşa çok katılıyorumEvet karindan ultrason
Herkes ayni seyi diyor zaten asiri uyku halim var kafami koydugim her yerde uyuyorum birde bu ara tatlidan igrendim yiyemiyorum nerde eksi nerde tuzlu bisey midem rahatliyor resmen sizlerin nasildiBenim buna çok benziyordu oğlum oldu Ayrıca yat uyu diyen arkadaşa çok katılıyorum
Tamam işte onun için de söyledim ya kese şekli razmi teorisi vs dogru tutmuyor herkeste bende yanıldı 2 hamilelikte deBizde biliyoruz cinsiyetinin olusmadigini ama ramzi teorisiyle felan tahmin yurutulebiliyor o yuzden sordum tahmin amacli
Zaten hic bisey garanti degil ki cinsiyeti belli olana kadar yarisinda tutmuyor yarisinda tutuyorTamam işte onun için de söyledim ya kese şekli razmi teorisi vs dogru tutmuyor herkeste bende yanıldı 2 hamilelikte de
Ben bu konu da çok rahattım hiç aşerme bulantı tiksinme olmadı çok rahat bir gebelik geçirdim ta ki son ayıma kadr son 1 ay da çekmediğim kalmadıHerkes ayni seyi diyor zaten asiri uyku halim var kafami koydugim her yerde uyuyorum birde bu ara tatlidan igrendim yiyemiyorum nerde eksi nerde tuzlu bisey midem rahatliyor resmen sizlerin nasildi
Asermeye zaten inanmiyorum 6. Hafta epey mide bulantim olmustu doktor kalp atisi olustuugu icin dedi. SimdiBen bu konu da çok rahattım hiç aşerme bulantı tiksinme olmadı çok rahat bir gebelik geçirdim ta ki son ayıma kadr son 1 ay da çekmediğim kalmadı
Uyku hali ilk trimestr boyunca sürmüştü, akşam 6-7de uyuyordum bebek gibi tatlı ben de yiyemedim son trimestra kadar hep ekşi istedi canım. Kilo kilo erik yedim ama son trimestr tatlı istedim daha çokHerkes ayni seyi diyor zaten asiri uyku halim var kafami koydugim her yerde uyuyorum birde bu ara tatlidan igrendim yiyemiyorum nerde eksi nerde tuzlu bisey midem rahatliyor resmen sizlerin nasildi