- 20 Ekim 2023
- 21
- 6
- 27
-
- Konu Sahibi papatyakrdln
Teşekkür ederim :) küçüklükten beri beynimize bulantıyı kodladığımız için karşılaştırma yapıyoruz biranda haklısınız herkes farklı:)Normal tabi ki herkesin hamilelik süreci farklı aynı kişinin 1. 2. Gebelikleri bile fark ediyor rahat olun siz
Rica ederimm ne demek :) toplamda 5. Gebeliğim 2 tane çocuğum 2 düşüğüm var 3.yü bekliyoruz inşallah inanın hepsi birbirinden o kadar farklı kiTeşekkür ederim :) küçüklükten beri beynimize bulantıyı kodladığımız için karşılaştırma yapıyoruz biranda haklısınız herkes farklı:)
Rica ederimm ne demek :) toplamda 5. Gebeliğim 2 tane çocuğum 2 düşüğüm var 3.yü bekliyoruz inşallah inanın hepsi birbirinden o kadar farklı kioysa aynı insanım.
Teşekürler. Sizede hayırlı olsun Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallahAy maşallah Allah bağışlasın evlatlarınızı . Karnınızdakini de sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallahbenim daha ilk biraz amatör ve pimpirikli oliyorum sanırım:))
Şuan benim de yine yok ama her hamilelik aynı değil herkesde dilerim böyle devam ederKızlar merhaba 7 haftalık hamileyim asla mide bulantım yada baş dönmem yok. Bebeğimin kalbini duydum yeri çok güzel dedi doktor sizce normal mi
Sanırım bende sizin gibi olacağım o zamanBenim reglim gecikmese ve karnım büyümeseydi büyük ihtimalle 9 ay hamile olduğumu bile anlamazdım. Bulantı ıvır zıvır hiç olmadı. Normal
Aa kıyamam sizeMerhaba pamuğum, benim de yoktu taki 9. Haftaya girene kadar. Olmasın inşallah dua etöğürerek uyanıyorum resmen