- 20 Ekim 2023
- 21
- 6
- 27
- Konu Sahibi papatyakrdln
Kızlar merhaba 7 haftalık hamileyim asla mide bulantım yada baş dönmem yok. Bebeğimin kalbini duydum yeri çok güzel dedi doktor sizce normal mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim :) küçüklükten beri beynimize bulantıyı kodladığımız için karşılaştırma yapıyoruz biranda haklısınız herkes farklı:)Normal tabi ki herkesin hamilelik süreci farklı aynı kişinin 1. 2. Gebelikleri bile fark ediyor rahat olun siz
Rica ederimm ne demek :) toplamda 5. Gebeliğim 2 tane çocuğum 2 düşüğüm var 3.yü bekliyoruz inşallah inanın hepsi birbirinden o kadar farklı ki oysa aynı insanım.Teşekkür ederim :) küçüklükten beri beynimize bulantıyı kodladığımız için karşılaştırma yapıyoruz biranda haklısınız herkes farklı:)
Rica ederimm ne demek :) toplamda 5. Gebeliğim 2 tane çocuğum 2 düşüğüm var 3.yü bekliyoruz inşallah inanın hepsi birbirinden o kadar farklı ki oysa aynı insanım.
Teşekürler. Sizede hayırlı olsun Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallahAy maşallah Allah bağışlasın evlatlarınızı . Karnınızdakini de sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah benim daha ilk biraz amatör ve pimpirikli oliyorum sanırım:))
Şuan benim de yine yok ama her hamilelik aynı değil herkesde dilerim böyle devam ederKızlar merhaba 7 haftalık hamileyim asla mide bulantım yada baş dönmem yok. Bebeğimin kalbini duydum yeri çok güzel dedi doktor sizce normal mi
Sanırım bende sizin gibi olacağım o zamanBenim reglim gecikmese ve karnım büyümeseydi büyük ihtimalle 9 ay hamile olduğumu bile anlamazdım. Bulantı ıvır zıvır hiç olmadı. Normal
Aa kıyamam size o halde biran önce anlatırsınız herkes çok rahat geçirebilse keşke sizin için dua edeceğimMerhaba pamuğum, benim de yoktu taki 9. Haftaya girene kadar. Olmasın inşallah dua et öğürerek uyanıyorum resmen