7 haftalık bebeğimin kalbi durmuş.. :(

lorilori

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2009
32
0
86
İstanbul
10 haftalık olması gerekiyordu.. 2 gün sonra kontrolümüz vardı.. iç çamaşırımda çok hafif bir leke gördüm panikledim burda okuduklarım geldi aklıma... ilk gebeliğimdi ve çok heyecenlıydım.. hemen gece 3 te doktora gittik. ultrasonla bakıldı... kalp atışı yoktu... maalesef dedi doktor... dünya başıma yıkıldı.. tekrar gebe kalmak istiyorum ama çok korkuyorum.. acaba neden durdu minik kalbi... 6 haftalıkken vajinal ultrasonla kalbini görmüş dinlemiştik acaba o mu sebep oldu.. çoğu doktor dinletmiyormuş.. geç döllenme olmuştu.. regl olmam gereken gün hamile kalmıştım acaba sağlıklı bir döllenme mi olmadı????????? kafam soru işaretleriyle dolu???????? bilgisi olan yardım edebilir mi neden olabilir.. en kötü ihtimal ne olabilir???????????????:gitme:senağlama

Geçmiş olsun canım,Allah sabır versin en kısa zamanda sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.Bende senin gibi ilk üç ay içerisinde iki bebek kaybettim.ıkinci bebeğe genetik inceleme yapıldı.Kromozomlarında sorun çıktı.Genellikle kromozom anomalisi olan bebeklerin kalpleri duruyo.Bunların büyük bir kısmının anne babalarında genetik sorun yok bebekte sorun oluşuyor.Bildiğim kadarıyla döllenme zamanı önemli değil,sende o ay geç yumurtlama olmuş yumurta 24 saat canlı kalıyo. Ultrosonun bir suçu yok için rahat olsun.Bir daha hamile kalmadan önce sende kan pıhtılaşma sorunu var mı diye baktırmanı tavsiye ederim.

gecmis olsun insallah bi dahaki hamileligin saglikli gecer
cok zor bi durum bende ayni durumu yasadigim icin biliyorum

canım aynı durumu bende yaşadım.8+5 iken kalbi durmuş ve 2 hafta karnımda taşımışım.2 hafta önce aldılar onu benden.hiç belirtimde olmadı.kontrole gittiğimizde gördük.çok zor ALLAH bir daha kimseye yaşatmasın.ömürleri okadarmış ne diyelim.bencede ultrasonun bi suçu yok.öle olsa dr.lar bakmaz zaten.inşallah tez zamanda tekrar hamile kalır ve sağlıcakla hayırlısıyla kucağımıza alırız bebişlerimizi.moralini bozma sakın.moral çok önemli.şimdi 2 adet dönemimin geçmesini bekliyorum sabırsızlıkla.inşallah fazlabeklemeyiz.bu bebeğime korunmayı bıraktığımız ilk ay hamile kalmıştım.2.de öle olur inş.

cok gecmiş olsun.. bir dahaki hamileliginde hic sorun yasamayan cok arkadasım var. benim bebegimin kalbi hic atmadı. hic gormedim attıgını buyudu ama kalp atısı alınamadı. bekleyip 10 gun kurtaj olucaktım ki kendi dustu :(( umarım bi sonraki gebeliklerimizde boyle bir acı yasamayız. cok uzgunum.

lorilori gecmis olsun cnm benimde tam 5 kere ayni sey basima geldi sakin aklina gelen seylere kafani takma cünkü insan hasta oluyor düsüne düsüne bende acaba doktorum bakti diyemi kalp atisi durdu diye cok sordum kendime doktorumun cevabi ise kesinlikle hic alakasi yok zaten yolunda biseyler gitmiyordur diyor herseyin hayirlisi takdiri ilahi yanliz degilsin cnm bu aciyi yasayan okadar cok kisi varki allah birdaha yasatmasin

arkadaşlar çok kötüyüm :( az önce doktordan geldik. bugün tam 6. hafta bitti, 7 haftalık gebeyim. embriyo 9,6 mm olmuş, kese çok düzgün, kanama yok ama kalp atışı da yok! :( dr hemen alalım dedi:( başka bir doktora gittim o da kalp atışını göremedi. gelişmiş ama ya dün ya bugün kalbi durmuş dedi. bir hafta daha beklesem, belki olur mu ki ümidindeyim. beş yılın ardından mucize gibi gelmişti bu bebek. şimdi ne yapmalıyım. böyle bir şey yaşayan, sonra da kalbinin attığını gören var mı? çok kötüyüm.

arkadaşlar çok kötüyüm :( az önce doktordan geldik. bugün tam 6. hafta bitti, 7 haftalık gebeyim. embriyo 9,6 mm olmuş, kese çok düzgün, kanama yok ama kalp atışı da yok! :( dr hemen alalım dedi:( başka bir doktora gittim o da kalp atışını göremedi. gelişmiş ama ya dün ya bugün kalbi durmuş dedi. bir hafta daha beklesem, belki olur mu ki ümidindeyim. beş yılın ardından mucize gibi gelmişti bu bebek. şimdi ne yapmalıyım. böyle bir şey yaşayan, sonra da kalbinin attığını gören var mı? çok kötüyüm.

merhaba..bende geçen ay yaşadım aynı şeyi..1,5 yıldır gebe kalamıyordum..mayısta aşılama yapıldı,tutmadı..haziranda normal yolla hamile kaldım.4 gün adet gördüm,üstüne görme denen şeymiş..tahmini 7.haftaya yaklaştık kalp atımı alınamadı.bebek 1 cm.,kese 37 mm.olmuştu.gelişiyor ama kalp atımı yok hemen alalım dediler.lekelenmelerim başladı ve genel anesteziyle kürtaj oldum.şimdi adetimi bekliyorum ama 5 gün geçti..kürtajdan dolayıymış gecikme..bende çok direndim,2 doktora gittim.ama beklemek bişey getirmez dediler..çok büyük bir mucizeyle geldi dediğin gibi..düşünmemeye çalışyorum ama zor..inşallah seninkinde doktorlar yanılıyorlardır.

Merhabalar geçen sene aynı acıyı bende yaşadım.10 sene sonra hamile kaldım hemde tedavisiz o kadar sevinmiştimki bunun tarifi yok anca yaşayanlar bilir.Herşey iyi gidiyordu bir sabah uyandım çok uçuk pembe bir leke kondurmadım daha sonra çoğaldı ve arttı dr gittiğimizde artık herşey bitmişti.Kürtaj oldum ve umutlarım soldu o zamandan beri bir dahada tutmadı şimdi 3 ay içinde tüpbebek deniycez ama o kadar çok korkuyorumki gene aynı şeyleri yaşamaktan insanlara tuhaf geliyo ama hala aklıma gelince ağlıyorum küçük meleğim neden gittinki diye.Umarım yüce rabbim bu sefer bizi tam sevindirir.Herkese güzel mutlu hamilelikler

Merhabalar geçen sene aynı acıyı bende yaşadım.10 sene sonra hamile kaldım hemde tedavisiz o kadar sevinmiştimki bunun tarifi yok anca yaşayanlar bilir.Herşey iyi gidiyordu bir sabah uyandım çok uçuk pembe bir leke kondurmadım daha sonra çoğaldı ve arttı dr gittiğimizde artık herşey bitmişti.Kürtaj oldum ve umutlarım soldu o zamandan beri bir dahada tutmadı şimdi 3 ay içinde tüpbebek deniycez ama o kadar çok korkuyorumki gene aynı şeyleri yaşamaktan insanlara tuhaf geliyo ama hala aklıma gelince ağlıyorum küçük meleğim neden gittinki diye.Umarım yüce rabbim bu sefer bizi tam sevindirir.Herkese güzel mutlu hamilelikler

canım, yaşayan bilir. seni öyle iyi anlıyorum ki.inşallah sağlıklı bebeklerimiz gelir çok bekletmeden.

merhabalar , ben 6 haftalık hamileyim. daha doğrusu 6. hafta buugun başladı. ama bebeğin kalp atışları duyulmuyo. ne zaman başlar kalp atışı bı bilgisi olan var mı acaba ? insaın moralı cok bozuluyo olur olmaz seyler duyuyosunuz doktorlardan... lütfen cvp...
merve

merhabalar , ben 6 haftalık hamileyim. daha doğrusu 6. hafta buugun başladı. ama bebeğin kalp atışları duyulmuyo. ne zaman başlar kalp atışı bı bilgisi olan var mı acaba ? insaın moralı cok bozuluyo olur olmaz seyler duyuyosunuz doktorlardan... lütfen cvp...
merve

slm merve cnm hayırlı olsun .........
6 haftalıkken kalp atışını duymaman çok normal cnm stres yapma
6 cı haftada zaten ancak keseyi görürsün .......

slm ask meleği ,
doktorlar oyle seyler soyledıkı pazartesı bebeğin kalp atışı olmazsa bebeği almayı dusunuyolar. bu durum benı mahfettı. yalovada oturuyoruz. burdakı doktorlarda mı sorun var bende mı anlamadım. bildiğiniz iyi bi kadın doğumcu var mı acaba ? cok tesekkurler..

slm ask meleği ,
doktorlar oyle seyler soyledıkı pazartesı bebeğin kalp atışı olmazsa bebeği almayı dusunuyolar. bu durum benı mahfettı. yalovada oturuyoruz. burdakı doktorlarda mı sorun var bende mı anlamadım. bildiğiniz iyi bi kadın doğumcu var mı acaba ? cok tesekkurler..

nasıl yani ya şimdi ben anlamadım 6 cı haftaya yeni girdin kalp atışı duyulmadığı için bebeğini alıcaklar çok şaşırdım merve .acaba dktrların gördüğü sağlıksız bi durum mu var ki diycem ama zaten 6 cı haftada keseyi ancak görürler istersen araştır cnm peki dktr başka sağlıksız gebelik felan dedi mi dediğim gibi 6 cı haftada zaten kalp atışını duymak imkansız .cnm hakkında hayırlısı .
ben ist. dayım cnm burda olsa tavsiye ederdim ama yalovadaki dktr hakkında hiçbi bilgim yok ama sana tavsiyem bi dktr güvenip kürtaj olma bi kaç dktra da git belkide herşey normaldir .

nasıl yani ya şimdi ben anlamadım 6 cı haftaya yeni girdin kalp atışı duyulmadığı için bebeğini alıcaklar çok şaşırdım merve .acaba dktrların gördüğü sağlıksız bi durum mu var ki diycem ama zaten 6 cı haftada keseyi ancak görürler istersen araştır cnm peki dktr başka sağlıksız gebelik felan dedi mi dediğim gibi 6 cı haftada zaten kalp atışını duymak imkansız .cnm hakkında hayırlısı .
ben ist. dayım cnm burda olsa tavsiye ederdim ama yalovadaki dktr hakkında hiçbi bilgim yok ama sana tavsiyem bi dktr güvenip kürtaj olma bi kaç dktra da git belkide herşey normaldir .

bebeğin sağlıksız olduğu hakkında hıc bısey soylemedı. ptesi bekliyo olmasının nedenı kalbinin atmaması eger kalbi atmazsa sağlıksız oldugunu soyluyolar burdakı ıkı doktorda bbende ne yapacağıma karar veremedım ama cok kotu durumdayım bu kadar kucukken nasıl bu kanıya varıyolar anlamadım. ıstanbulda da doktora gıdebılırım artık burdakılere guvenım kalmadı cunku .. tavsıyen varsa gıtmeyı dusunuyorum ıstanbula acıkcası doktor bana ne kadarlık oldugunu bıle soylemedı ne kadar beklemem gerektıgını bıle soylemedı. ıstanbulda konustugum doktorda 6. haftada vajenden yapılan muayenede gorulecegını soyledı.. gercekten cok karısık kafam dua etmekten baska bısey gelmıyo elımden.. cok kotu bı ruh hali

bebeğin sağlıksız olduğu hakkında hıc bısey soylemedı. ptesi bekliyo olmasının nedenı kalbinin atmaması eger kalbi atmazsa sağlıksız oldugunu soyluyolar burdakı ıkı doktorda bbende ne yapacağıma karar veremedım ama cok kotu durumdayım bu kadar kucukken nasıl bu kanıya varıyolar anlamadım. ıstanbulda da doktora gıdebılırım artık burdakılere guvenım kalmadı cunku .. tavsıyen varsa gıtmeyı dusunuyorum ıstanbula acıkcası doktor bana ne kadarlık oldugunu bıle soylemedı ne kadar beklemem gerektıgını bıle soylemedı. ıstanbulda konustugum doktorda 6. haftada vajenden yapılan muayenede gorulecegını soyledı.. gercekten cok karısık kafam dua etmekten baska bısey gelmıyo elımden.. cok kotu bı ruh hali

cnm gerçekten Allah yardımcın lsun zor bi durum ...
ama bence kalp atışı için 6 cı hafta çok erken senin sn adet tarihin ne zaman dı ?
dktr işine de gelince cnm ben gata ya gidiyorum eğer maddi durumun iyiyse gata daki profösörlere gidebilirsin cnm ...istersen araştırırm senin için başka dktrlar da ..

cnm gerçekten Allah yardımcın lsun zor bi durum ...
ama bence kalp atışı için 6 cı hafta çok erken senin sn adet tarihin ne zaman dı ?
dktr işine de gelince cnm ben gata ya gidiyorum eğer maddi durumun iyiyse gata daki profösörlere gidebilirsin cnm ...istersen araştırırm senin için başka dktrlar da ..

son adet başlangıcı 2 eylül sanırım dollenme 15 eylul gıbı oldu. acıkcası onu da tam bılmıyorum. bu konuda bana yardımcı olursan cok sevınırım arastırırsan eger ask meleği cokmakbule geçer. dun doktorlar 5 hafta 6 gunluk oldugunu soylemıstı..

son adet başlangıcı 2 eylül sanırım dollenme 15 eylul gıbı oldu. acıkcası onu da tam bılmıyorum. bu konuda bana yardımcı olursan cok sevınırım arastırırsan eger ask meleği cokmakbule geçer. dun doktorlar 5 hafta 6 gunluk oldugunu soylemıstı..

gata nın muayene ucretı ne kadar cnm ? haydarpaşa gata mı ?

Back
X