7 haftalık bebeğimin kalbi durdu

Bfgm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2019
29
5
31
Merhabalar ilk gebeliğimdi. Doktora ilk gidişimizde 4.5 haftalık falan olduğunu geç döllenme olmuş olacağını söyledi, tedbir amaçlı düşük önleyici ilaç verdiğini söyledi. Bende harfiyen uydum doktorun söylediklerine 2.5 hafta sonra doktora gittiğim zaman bebeğimin kalbinin durduğunu söyledi 7 hafta 2 günlük olduğunu çok değil bir kaç gün önce kalbinin durmuş olabileceğini söyledi. Kese içinde cenin de gözüküyordu.. Alttan da muane etti ne olur ne olmaz diye ama kalbinin sesini duyamadık. Çok üzüldük üzerinden çok değil 5 6 gün geçti yeni kendime geliyorum ve araştırmaya başladım başına böyle bir olay gelmiş annelerimiz var mı? Bana yardımcı olur musunuz

Ilk 3 ay icinde cok normal karsilanan bir durum. Sagliksiz gebelikmis demek ki.. benimde 8 haftalik durmustu

Peki size gerekli tetkikler yapıldı mı? Birde sonrasında bir sıkıntı yaşadınız mı?

Benim de ilk gebeliğim de 8haftalik kalbi durdu genetik test yaptırdım ve pıhtılaşma çıktı şu an 36hadtalik gebeyim hala kan sulandırıcı kullaniuorum

Benim de ilk gebeliğim de 8haftalik kalbi durdu genetik test yaptırdım ve pıhtılaşma çıktı şu an 36hadtalik gebeyim hala kan sulandırıcı kullaniuorum

Benim pihtilasmam oldugunu zaten biliyodum o zamanda igne ve hap kullaniyodum ona ragmen oyle bi durum oldu. Ilk trimestir oldugu icin pihtilasmayla alakali olmadigi sagliksiz embriyolarda normal.oldugu soylendi. Bebege ayrica test yaptirmadim o yuzden. Pihtilasmayida dedigim gibi zaten boyle bir rahatsizligim oldugunu biliyodum. Bende igne ve hapa.devam ediyorum

Bu pıhtılaşma kan uyuşmazlığı olduğu zaman mı oluyor? Ya da herkeste olabilir mi? Birde pıhtılaşma için yapılması gereken testler nelerdir.

Bu pıhtılaşma kan uyuşmazlığı olduğu zaman mı oluyor? Ya da herkeste olabilir mi? Birde pıhtılaşma için yapılması gereken testler nelerdir.

Kan uyusmazligi ile alakasi yok herkeste olabilir. Genetik bolumunden randevu aliyorsunuz faktor analizleri yapiliyor. Genetik sizi yönlendiriyor

Benimde ilk gebeliğim kimaysaldı sanırsam ilk gebeliklerde düşük daha sık rastlanıyormuş nasıl bir yıkımdır çok iyi bilirim ama en azından şuna sevinmelisin bana da doktor hamile kalabildiğine göre sağlıklıdır demişti bunada şükür diyip bekliyorum yeni bir gebeliği sende ole yap geçmiş olsun

Teşekkür ederim cevabınız için. Hayırlı, sağlıklı, uzun ömürlü evlatlar nasip etsin rabbim hepimize

kizlar ben 6haftalik gebeyim. ilk bebegimi 2yil once 9haftasinda kalbi durdugu icin kurtaj yapmak zorunda kaldik. sebebini araştirmadim. bu gebeligimde 5haftasindayken kanda pihtilaşma var mi diye tahlil yaptirdim. ama genetik faktor diyorlar ya, ondan degil. bildigimiz kanda pihtilaşma sorunu var mi yok mu diye yapilan tahlillerden. kk da okuyorum genetik faktor falan diye. bende pihtilaşma cikmadi. acaba yanliş tahlil mi yaptim? genetik testle normal pihtilaşma ayni şey mi oluyor. bilmiyorum anlata bildim mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…