Acımı anlatmak istesem anlatamam o yüzden oraya hiç girmiyorum bile... 5 haftalıkken öğrendim hamile olduğumu doktora gittik kese göründü ama bebek yok dedi 6. hafta da bebeğimi de gördük hamileliğim çok zor geçiyordu günde 8 - 9 kere kusuyordum su bile içemiyordum bu yüzden doktor beni daha sıkı takip etmek istedi her hafta gidiyorduk kontrole 4 Temmuz da gittik bi baktık ki o hızlı hızlı atan kalp artık durmuş atmıyor dünya başıma yıkıldı ertesi gün kürtajla aldılar yavrumu 9 hafta 3 günlüktü bebeğim... hiç kanamam olmadı sadece adet sancısı olur gibi ağrılarım oldu doktor alttan muayene etti rahim kapalı önce bi fitil vericez dedi fitili yerleştirdi yürü dedi bana ağrın ve kanaman olursa gel dedi çıktım yürüdüm yürüdüm ama hiç kanamam olmadı arada sancım oluyordu adet sancısı gibi sonra uyuttular beni zaten uyandığımda gitmişti yavrum benden doktor perşembe günü tekrar gel dedi bakacak içeride bir şey kalmış mı falan diye 3 ay da korunun sonra tekrar deneyin dedi kızlar çok kötüyüm böyle fitil falan vermesi normal mi kürtajdan sonra tekrar çocuğum olur mu kürtajdan sonra nelere dikkat etmeliyim bildiklerinizi benimle paylaşır mısınız belki biraz acım hafifler...