7 haftalık bebeğimin kalbi durdu...

lavyu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2013
434
111
103
İstanbul
Acımı anlatmak istesem anlatamam o yüzden oraya hiç girmiyorum bile... 5 haftalıkken öğrendim hamile olduğumu doktora gittik kese göründü ama bebek yok dedi 6. hafta da bebeğimi de gördük hamileliğim çok zor geçiyordu günde 8 - 9 kere kusuyordum su bile içemiyordum bu yüzden doktor beni daha sıkı takip etmek istedi her hafta gidiyorduk kontrole 4 Temmuz da gittik bi baktık ki o hızlı hızlı atan kalp artık durmuş atmıyor dünya başıma yıkıldı ertesi gün kürtajla aldılar yavrumu 9 hafta 3 günlüktü bebeğim... hiç kanamam olmadı sadece adet sancısı olur gibi ağrılarım oldu doktor alttan muayene etti rahim kapalı önce bi fitil vericez dedi fitili yerleştirdi yürü dedi bana ağrın ve kanaman olursa gel dedi çıktım yürüdüm yürüdüm ama hiç kanamam olmadı arada sancım oluyordu adet sancısı gibi sonra uyuttular beni zaten uyandığımda gitmişti yavrum benden doktor perşembe günü tekrar gel dedi bakacak içeride bir şey kalmış mı falan diye 3 ay da korunun sonra tekrar deneyin dedi kızlar çok kötüyüm böyle fitil falan vermesi normal mi kürtajdan sonra tekrar çocuğum olur mu kürtajdan sonra nelere dikkat etmeliyim bildiklerinizi benimle paylaşır mısınız belki biraz acım hafifler...

Kelimelerin anlamsiz kaldigi bir nokta. Rabbim bu sekilde nasip etmis. Acinizi ancak yasayanlar anlar. Rabbim size sifa versin tez zamanda da saglikla kucaginiza bebeginizialmayi nasip etsin

Allah razı olsun inşallah... Konuyu bile yanlış açmışım 9 haftalıkken kalbi durdu o kadar dalgınım ki...

Yani sayfalarca yazsam bile acinizi hafifletmeyecek biliyorum. Ama bu durumu yasayan cok insan var. Bu bir sinav. Rabbim bazen varlikla bazen yoklukla imttihan ediyor. Bolca dua ediniz mevlam buyuktur

Aynı durumu yaşadım bende 9+6 haftalıktan kalp atışı durduğu için kürtaj oldum ben. Kürtajdan sonra bir ay korundum ben geçen ay denememize rağmen olmadı. Bakalım bu ay olacak mı 🙏🏻

Aynı durumu yaşadım bende 9+6 haftalıktan kalp atışı durduğu için kürtaj oldum ben. Kürtajdan sonra bir ay korundum ben geçen ay denememize rağmen olmadı. Bakalım bu ay olacak mı 🙏🏻
İnşallah olur en yakın zamanda sende kürtajını benim gibi mi oldun peki ? bana önce fitil verdi 2,5 saat sonra kürtaj oldum vakumla aldığını söyledi kürtajdan sonra dikkat etmem gereken bir şey var mı 1 ay mı korundun sadece bana doktor 3 ay korunun dedi...

Yani sayfalarca yazsam bile acinizi hafifletmeyecek biliyorum. Ama bu durumu yasayan cok insan var. Bu bir sinav. Rabbim bazen varlikla bazen yoklukla imttihan ediyor. Bolca dua ediniz mevlam buyuktur
o kadar haklısın ki hiçbir şey acımı hafifletmiyor aklımdan da 1 saniye çıkmıyor rabbime sığınıyorum...

İnşallah olur en yakın zamanda sende kürtajını benim gibi mi oldun peki ? bana önce fitil verdi 2,5 saat sonra kürtaj oldum vakumla aldığını söyledi kürtajdan sonra dikkat etmem gereken bir şey var mı 1 ay mı korundun sadece bana doktor 3 ay korunun dedi...
Benim kanamam olduğu için hemen kürtaja aldılar. Lokal oldum ben büyük enkektörle aldılar çok kötüydü çok acı çektim. Devlette oldum belki özelde olsaydım bu kadar acı çekmezdim. Bana doktorum iki adet geçir ondan sonra başla dedi denemelere. Ama ben bir adetimi geçirdikten sonra başladım ama olmadı. Bakalım 20 temmuz 3. Adetim inş hamile kalırım.

İlk zamanlar psikolojikmen çok kötü zamanlar geçirdim eşimin yüzüne bakınca gözyaşlarımı tutamıyorum. Size yazarken bile gözyaşlarımı tutamıyorum. Ama baktım ki hem ailemi hem eşimi çok üzüyorum. Ben ağlayınca onlarda benimle üzülüyor. Şimdi düşünmemeye çalışıyorum. Rabbim en kısa zamanda acımızı sağlıklı bir evlat vererek hafifletir inş 🙏🏻

İlk zamanlar psikolojikmen çok kötü zamanlar geçirdim eşimin yüzüne bakınca gözyaşlarımı tutamıyorum. Size yazarken bile gözyaşlarımı tutamıyorum. Ama baktım ki hem ailemi hem eşimi çok üzüyorum. Ben ağlayınca onlarda benimle üzülüyor. Şimdi düşünmemeye çalışıyorum. Rabbim en kısa zamanda acımızı sağlıklı bir evlat vererek hafifletir inş 🙏🏻
Yazdıklarını okurken yine ağlıyorum zaten durmuyor göz yaşlarımı durduramıyorum inşallah en kısa zaman da sağlıkla bir bebeğin olur ne diyeyim ki cümle bile kurmakta zorlanıyorum allahım yardımcımız olsun ben 3 ay korunup öyle deneyeceğim...

Aglamak iyidir. Gercekten insanin acisini hafifletiyor. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun

bende 5 haftalıkken öğrendim, kalp atışı için gittim görmediler , bekledim yine de bir umut doktorlar yanılıyor diye sonra kanamam gelmişti 9.hafta da kürtaj olmuştum :KK61: Allah bir daha yaşatmasın

Benimde 4 mayısta aldılar canımı...68 gün oldu hala gözüm yaşlı geçecek diyorlar ama hiç geçmedi bende içim yanıyor..aynalara bakıyorum karnım hep aynı hiç büyümüyor içim sökülüyor kalbim duruyor sanki..ama umudumu kaybetmiycem ben olacak tekar yaşıycam ben canımın acısını ancak başka bi yvru hafifletebilir...ben bu ay denemeye başladım doktor bir adet görmen yeterli dedi..bu oy olmadı hasta oldum ama yumurtlama zamanımı çok denk geçirememiştik zaten çok ta umudum yoktu..umarım bu ay o mucizevi içimde hissederim bi nebze iyi olurum...lütfen kendini bırakma bi an önce iyleşmye çalış...rabbim birbirimize hayırlı haberler vermeyi nasip etsin...

Benimde 4 mayısta aldılar canımı...68 gün oldu hala gözüm yaşlı geçecek diyorlar ama hiç geçmedi bende içim yanıyor..aynalara bakıyorum karnım hep aynı hiç büyümüyor içim sökülüyor kalbim duruyor sanki..ama umudumu kaybetmiycem ben olacak tekar yaşıycam ben canımın acısını ancak başka bi yvru hafifletebilir...ben bu ay denemeye başladım doktor bir adet görmen yeterli dedi..bu oy olmadı hasta oldum ama yumurtlama zamanımı çok denk geçirememiştik zaten çok ta umudum yoktu..umarım bu ay o mucizevi içimde hissederim bi nebze iyi olurum...lütfen kendini bırakma bi an önce iyleşmye çalış...rabbim birbirimize hayırlı haberler vermeyi nasip etsin...
Yumurtalamanı nasıl takip ediyorsun

Yumurtalamanı nasıl takip ediyorsun
Akıntımı takip ediyorum cnım..adetim biter bitmez sürekli tuvaltte akıntımı kontrol ettim o akıntı sümük kıvamına geldiği an yumurtlama dönemine girmişssin demek..bir kaç gün ilişki olmalı...benim karar verdiğim ay hemen tuttu tam gününe denk getirdim...inş bu seferde öyle olur..

Çok geçmiş olsun arkadaşım aynını şubatta yaşadım...beş sene önce defalarca tedavi üstüne hamile kalabilmiştim...büyük bir şok ve üzüntü yaşamıştım ... kanaman olmadığı için rahimde pıhtı birikimi olmasın veya varsa atabil diye fitili veriyorlar ...merak etme herşey geçicek geçiyorda ...başıma geldiğinde birdaha hayattan bir beklentim olmayacak hiç yüzüm gülmeyecek gibi yıkılmıştım...iki ay sonra hiç beklemediğim ve çabalamadığım halde hamile kaldığımı öğrendim ...sınavı veren rabbimin bir bildiği vardır ...belki hayır zamanında daha güzel bir mükafat vardır kaderinde öyle düşün ...bilinki tanıdığım tanımadığım bütün kardeşlerimin duacısıyım ...rabbim tek tek yüzünüzü güldürsün inşallah

Akıntımı takip ediyorum cnım..adetim biter bitmez sürekli tuvaltte akıntımı kontrol ettim o akıntı sümük kıvamına geldiği an yumurtlama dönemine girmişssin demek..bir kaç gün ilişki olmalı...benim karar verdiğim ay hemen tuttu tam gününe denk getirdim...inş bu seferde öyle olur..
[/QUOTTuaf ama benim kürtajdan önce akıntım olurdu. Ama kürtajdan sonra hiç o sümük kovanına gelen akıntılarım olmadı. Kendi kendime acaba yumurtlamadım mı die düşünmeye başladım 🤔

Back
X