• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7 haftalık bebeğim 6 haftalık görünüyor

aysenur1616

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2024
23
16
3
27
Kızlar son adet tarihim 02.01.2025 ti femara ile hazırlanarak 25.01.2025 te 5. Gün embriyo transferi yapıldı. Sonucum pozitif oldu doktorum yaptığı ilk kontrolde adet tarihimi 18.01.2025 olarak güncelledi bu hesaba göre 7 haftalık olması gereken bebeğim ultrasonda 6 hafta 1 günlük görünüyor kese var bebek var kalp atışını da gördük ancak dinleyemedik doktorum bir hafta sonra tekrar çağırdı korkmalı mıyım çok endişelendim bunu daha önce yaşayıp süreci yoluna giren var mı acaba ?

Canım öncelikle sakin ol stres zararlı allaha güven dua et sabırla bekle canım o ne derse o olacak inan eğer bu dünyada alacak nefesi varsa herşey yoluna girer. Gebeliklerde böyle şeyler olabiliyor 🩷

İlk haftalarda oluyor kese var bebek var kalp atışı da görünmüş sorun olmaz diğer haftalarda kendi haftasını yakalar

Kızlar son adet tarihim 02.01.2025 ti femara ile hazırlanarak 25.01.2025 te 5. Gün embriyo transferi yapıldı. Sonucum pozitif oldu doktorum yaptığı ilk kontrolde adet tarihimi 18.01.2025 olarak güncelledi bu hesaba göre 7 haftalık olması gereken bebeğim ultrasonda 6 hafta 1 günlük görünüyor kese var bebek var kalp atışını da gördük ancak dinleyemedik doktorum bir hafta sonra tekrar çağırdı korkmalı mıyım çok endişelendim bunu daha önce yaşayıp süreci yoluna giren var mı acaba ?
Merhaba korkmayın endişe etmeyin. Benim yengem 2 farklı hastaneye gitmişti ultrason için ve 1 hafta geriden gösteriyordu ultrason mesela birisinde 7 haftayken diğerinde 8 haftalık görünüyordu

Bakalım cumartesi tekrar kontrolümüz var doktorum şimdilik kötü bi mesajımız yok dedi ama yine de insanın içi bir türlü rahatlamıyor 😊

Back